Görümcem kocasını aldatıyor ne yapmayilm

Böyle konulara 3. kişi olarak mudahil olmamak lazım.
Başınıza patlar ne pislik varsa.
Hatta mazallah bu kadın ayarladı bile derler.

Ben görümceyle konuşmazdim.
Nasil olsa sonunda kabak sana patlar. Millet cok sever kendi kizinin/kardeşinin pis donlarini saklamayi. Arada seni yakarlar vallah.

Delil toplar kocama derdim.

Veyada bir paket cekirdek alip izlerdim.

Eyvah komşumun kocasi aldatıyor... Gorumcem aldatıyor ..Arkadaşım evli adamla onun için ne yapabilirim..

Böyle konu başlıkları görünce benim aklıma su geliyor ;

"Bi dedikodu buldum kosun koşun iki muhabbetini edelim".diyen bi konu sahibesi :))

Kim ne derse desin komik geliyor bana ve gülüyorum sanki çok dertlenmiş gibi böyle konular açanlara.

Bence paylaşma T Tutanyaaaa . Hemde en yakın arkadasi. Ya duyduğunda esin o andaki sinirle kötü birşey yaparsa degermi değmeyecek insanlara sebep başına bi iş acmasina.

Bence paylaşma T Tutanyaaaa . Hemde en yakın arkadasi. Ya duyduğunda esin o andaki sinirle kötü birşey yaparsa degermi değmeyecek insanlara sebep başına bi iş acmasina.

Allaha havale eder geçer kenara izlerdim
Zaten bu işlerde doğruyu savununca yanlış sen oluyosun senin haricinde herkesde doğru oluyo

Madem ailesi çok cirkef hiç bulasmayin derim. Sizin basınız çok yanar. Ama gorumcenin kendisiyle konusabilruisn yanlışın i yüzüne vurup düzeltmesi yönünde birkez şey söyleyebilirsin. Ama esine söyleme bence erkekler bizim gibi kaldiramayabilirler.

Ben kimseye söylememenizi tavsiye ederim.
Zira görümcenle konuşsan yalanlayacak çirkefse iftira atıyor deyip eşinizi üstünüze salacak.
Eşinle görüşsen zaten inanmayacak.Ailesi desen o iş hiç olmaz kötü sen olursun.
Bırak Allah ından bulsun.Eşinizin yakın arkadaşı olduğu için farklı şeylere sebep olabilir.
Ama görümcenle çok dolaşma,mesafeli ol ki ileride sende araya gitme derim.

Sonu ölümle bile bitebilecek bir şeyin sorumluluğudur bu biliyorsun değil mi?

Bu benim fikrim. Ben esime soylerim.
Konu sahibi esimin en yakin arkadasi diyor. Takip edip duruma el koyar.
Ben boyle seylere gelemem. Kendi basima da boyle bir sey gelse saklanmasini degil soylenmesini isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…