- 20 Temmuz 2022
- 282
- 354
- 33
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Nişanlınız için neden “ kocam “ diyorsunuz ?Kızlar geçenlerde nişanlımın kardeşiyle muhabbet ediyorduk. Nişanlımın gıyabında kocam dedim kendisine. Şimdiye kadar ağzından bu lafı duymadığım kv ben bunu görümceme söyledikten hemen sonra nişanlımın gıyabında “kocan” diye konuşmaya başladı. Komik geliyor aslında kötü de hissetmedim kendimi ama. Size bu bir tesadüf mü yoksa görümcem anlık bildiriyor mu kv ye
Bu iyi bir ip ucu görümceyle dedikodu yapmayın, bu komik ama sonrakiler böyle olmaz.Kızlar geçenlerde nişanlımın kardeşiyle muhabbet ediyorduk. Nişanlımın gıyabında kocam dedim kendisine. Şimdiye kadar ağzından bu lafı duymadığım kv ben bunu görümceme söyledikten hemen sonra nişanlımın gıyabında “kocan” diye konuşmaya başladı. Komik geliyor aslında kötü de hissetmedim kendimi ama. Size bu bir tesadüf mü yoksa görümcem anlık bildiriyor mu kv ye
Çünkü içimden geliyorNişanlınız için neden “ kocam “ diyorsunuz ?
Çok cringe değil miÇünkü içimden geliyorBu kadar kasmasak mı
*müstakbel kocamNişanlınız için neden “ kocam “ diyorsunuz ?
Kocam da kocam paşam da paşamÇok cringe değil mi
Ekşide bununla ilgili açılan bir başlık var,kızların flörtlerine/nişanşılarına “kocam” demesiyle ilgili. Erkeklerin 90% öğğğ kıroluk,soğuma sebebi diyorlarKocam da kocam paşam da paşam
Ekşide bununla ilgili açılan bir başlık var,kızların flörtlerine/nişanşılarına “kocam” demesiyle ilgili. Erkeklerin 90% öğğğ kıroluk,soğuma sebebi diyorlar
Görümcem,kayınvalidem,kocam(konu başlığı)*müstakbel kocam
Herkesin üslubı farklıdır amaKocama bile kocam diye bahsetmiyorumne bu koca merakı yahu ismi yokmu adamın diyecek tabiki
DeğillÇok cringe değil mi
TamamDeğill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?