- 11 Şubat 2023
- 11.051
- En iyi cevaplar
- 2
- 25.888
- 528
- Konu Sahibi gamzeligunler
-
Tabi ki söylüyordur. Öylesine bir muhabbete konusmuslardir. Ozelini çok anlatma yine de. Özellikle tartismalarinizi.Kızlar geçenlerde nişanlımın kardeşiyle muhabbet ediyorduk. Nişanlımın gıyabında kocam dedim kendisine. Şimdiye kadar ağzından bu lafı duymadığım kv ben bunu görümceme söyledikten hemen sonra nişanlımın gıyabında “kocan” diye konuşmaya başladı. Komik geliyor aslında kötü de hissetmedim kendimi ama. Size bu bir tesadüf mü yoksa görümcem anlık bildiriyor mu kv ye
Erkeklere göre yasamiyoruz ki :) içimizden gelirse soyleriz genelde de söylediğimiz de mutlu olan ogg demeyen adamlarla birlikteyiz :)%90 olan erkekler ağlayarak günlüğüne yazsınEkşide bununla ilgili açılan bir başlık var,kızların flörtlerine/nişanşılarına “kocam” demesiyle ilgili. Erkeklerin 90% öğğğ kıroluk,soğuma sebebi diyorlar
3 kız kardeşiz annemle 11den 1e kadar her gün görüntülü konusuruzGörümce değilim ama marketten süt alsam dahi konuşma sıradında anneme bahsediyorum mutakatabiki de anlatıyor kızlar annelerine her şeyi anlatır
Ama kocan değil ki şuan kocana da nişanlım diyemezsin meselaHerkesin üslubı farklıdır amaSiz demezsiniz, başkası der. Bazıları aşkım lafına gıcık olur bazıları eşim demez karım der bla bla bla.. biz ilk günden beri diyoruz bazen şakasına bazen gırgırına Hoşumuza da gidiyor çünkü ilişki dinamiğimiz bu şekşlde
Nişanlınız için neden “ kocam “ diyorsunuz ?
Ben de yapardımbence makara yapmışlar sizleben olsam yapardım şahsen
Sabah aradım sabah kaçta uyandığımdan ne yediğime anlattım ben, evlerden ırak biriyim demek3 kız kardeşiz annemle 11den 1e kadar her gün görüntülü konusuruzen gereksiz şeylerin bile muhabbeti yapılıyor bunlar ne ki
Sosyal medyada soyadını da değiştirdin mı?8 senelik kocasına kocam demeyen biri yazmış ben bile demiyorum diye, o halde problem bende mi yoksa senin yıllarlık eşine kocam dememende mi bilemedimCidden günümüzde birçok kişi diyor ben de demekten gayet hoşnutum nişanlım da duymaktan hoşnut oh kocam da kocam ya mika reis gibi . Ve bence şaka da olsa ciddi de söylense benim nişanlımın gayet de hoşuna gidiyor. Bu bizim ilişkimiz yani kimseyi ilgilendirmez ki. Hayır görümcenle neden konuşuyorsun hiç arkadaşın yok mu diyen bile oldu. Çok garipsiniz gerçekten birincisi görümcemle nedem konuşmayayım, “ayy hayırr sen benim görümcemsin görüşemeyizzz!! Olmaaazz beni aramaaa!!” mı diyeyim İkincisi görümcemle konuşuyor olmamdan hiç arkadaşım olmadığı sonucu nasıl çıktı İnceden bi toksiklik seziyorum herkeste, biraz sakin mi olsanız sevgili linç tayfa
E kimseyi ilgilendirmez ise bdv'de niye konu açtınız? Görümceye de komik gelmiş ki anlatmış annesine, onlara diyeceksiniz madem size ne bizim ilişkimiz böyle diye.8 senelik kocasına kocam demeyen biri yazmış ben bile demiyorum diye, o halde problem bende mi yoksa senin yıllarlık eşine kocam dememende mi bilemedimCidden günümüzde birçok kişi diyor ben de demekten gayet hoşnutum nişanlım da duymaktan hoşnut oh kocam da kocam ya mika reis gibi . Ve bence şaka da olsa ciddi de söylense benim nişanlımın gayet de hoşuna gidiyor. Bu bizim ilişkimiz yani kimseyi ilgilendirmez ki. Hayır görümcenle neden konuşuyorsun hiç arkadaşın yok mu diyen bile oldu. Çok garipsiniz gerçekten birincisi görümcemle nedem konuşmayayım, “ayy hayırr sen benim görümcemsin görüşemeyizzz!! Olmaaazz beni aramaaa!!” mı diyeyim İkincisi görümcemle konuşuyor olmamdan hiç arkadaşım olmadığı sonucu nasıl çıktı İnceden bi toksiklik seziyorum herkeste, biraz sakin mi olsanız sevgili linç tayfa
Ya başta da yazmıştım zaten ben kötü hissetmedim kv nin ağzından bunu duyunca, ben olsam ben de anlatırdım belki evet, ha tabi bu bende dikkatli olmam konusunda bir ipucu da yarattı o ayrı. öylesine bi konu açmıştım ama nedense kocam kelimesi insanları çok irite ettiGörümceniz her şeyi yetiştirmiyordur belki ama bunu ben de olsam söylerdim anneme, komik çünkü kocam demeniz. Dalga geçmişlerdir arkanızdan. Bence bu malzeme onlara beş sene yeter. Yalnız kayınvalidenizin bunu size hissettirmesi itici. Dalga geçiyorlarsa bile kapatmalılar konuyu.
Çünkü ilişkimle ilgili bir şeyi değil, görümcemle alakalı bir olayı paylaştım. Çok mantıklı yorumlar da geldi, kulağıma küpe edeceğim şeyler söylendi hepsini beğendim hatta. Ama benim konu açma amacımdan farklı olarak vay efendim konuşacak kimsen yok mu nedem görümcenle konuşuyorsun kesin soyadını da değiştirmişsindir sosyal medyadan yok zaten nikah kıyılmıştır falan yazılınca e benim de cinler tepemde fiyonk oldu yani. Lütfen aradaki farklı anlayalım AAAAAAAAAA diye çığlık atıcam artıkE kimseyi ilgilendirmez ise bdv'de niye konu açtınız? Görümceye de komik gelmiş ki anlatmış annesine, onlara diyeceksiniz madem size ne bizim ilişkimiz böyle diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?