Görümcem korona ve eşim

hayır gidicem demiyor ablası teste gitmiş sanırım. hayır böyle bitmedi ki arar yine gel vs diyebilir pozitif cıksa dahi gel cocukla ilgilen diye cagıracak bir tip. Eşim 20 25 gün onlarda kalmaz yatacak yer yok diye aman bilmiyorum gerçekten hala diken üstündeyim basım çatlıyor bosasam mı diye düsünüyorum evleneli 2 ay oldu bezdim artık bunlardan
Valla nerede kalacağı seni ilgilendirmemeli. Eve geri almayacağın kesin, nerede kalacağını da kendi düşünsün artık. Anasının evine gitsin.

Arkadaşlar tam 5 dk önce sinir krizi geçirdim onun üzerine kendimi odaya kapatıp konuyu açıyorum.

10 dk önce görümcem eşimi aradı. çocuğu da kendisi de ateşli ve cok hastalarmıs. Hastaneye teste gitmek istiyormus. Eşime de sen bize gel cocuga sen bak dedi.
eşim de tamam dedi telefonda. ben tabi şok.
Korona süphesi var atesli hasta ve esime gel cocuga bak diyor.
Hayatımda ben bu aile kadar bencil insanlar görmedim.
Eşimin kronik derecesinde bir rahatsızlıgı da var bu sebeple ben hep diken üstündeyim zaten kendim de agır anksiyeteliyim.
Eşim hazırlandı ben o ara bagırıp cagırıyorum en son kapıyı kilitledim anahtarı sakladım.
Gidemezsin dedim gidersen ablanı arar ablanın ağzına.... dedim agır konustum sinir krizi geçirdim kendimden gectim sinirden zaten birikmişti de
midem bulanıyor bu durumdan artık
bir insan kardesine nasıl gel der korona süphesi varken aklım almıyor cıldıracağım gerçekten
üzerine esim annesini aradı annesi de git yanlarına diyor allahım bunlar insan değil gercekten değil
Neyse anahtarı sakladım zaten gitmedi içerde suan.
(evden calısıyoruz, zaten iş saati)
Yuuuh demek istiyorum.
Gerçekten şu şımarık görümcelerdende saçma sapan kayınvalidelerden yıldım be!
Ya bizde görümce olduk benim annemde kayınvalide aramıyoruz yeri geliyor rahatsız etme ihtimaline karşılık.
Bunlar ne ucuz insanlar.
nasıl bu kadar rahat riske atabiliyorlar birbirlerini.
çok sinirliyim kusura bakmayın

Yuuuh demek istiyorum.
Gerçekten şu şımarık görümcelerdende saçma sapan kayınvalidelerden yıldım be!
Ya bizde görümce olduk benim annemde kayınvalide aramıyoruz yeri geliyor rahatsız etme ihtimaline karşılık.
Bunlar ne ucuz insanlar.
nasıl bu kadar rahat riske atabiliyorlar birbirlerini.
çok sinirliyim kusura bakmayın
yaa bu ne ki hiçbir şey.

Kendi eşi dururken çocuğuna, kendisine bakmak kardeşine mi düşer. Ruh hastası bunlar. Cidden herhalde amaçları size de bulaştırmak. Hasta olduğunda çocuğu ne yapacağım diye düşünüyorsan yapma o zaman çocuk falan. Kaldı ki çocuk da hasta, tedavi olması lazım. Yaslayalım sırtımızı birilerine nasıl olsa o bizim dötümüzü toplar. Oh ne güzel hayat. Bunlarla iyi bi kavga edip irtibatı tamamen koparmadan rahat edemezsiniz gibime geliyor. Ama en suçlu kişi de eşiniz. K. Bakmayın verdiği tepkiler akıllı bir insanın vereceği tepkiler değil. Gönderin eve gelmesin kendini karantinaya alsın dicem de yok açıp telefonu çata çat görümceyle kavga etmek en iyisi bir daha gel derse.

Daha iki aylık evli olmanızın etkisi diyorum. Alıştırmaya çalışılıyor. Anne de aramış kardeşinin başında dur biz biriz bütünüz gelin hanım da bunu bilsin. O yüzden yapıyorlar yoksa mantıksız olduğunu biliyorlardır.

Kendi eşi dururken çocuğuna, kendisine bakmak kardeşine mi düşer. Ruh hastası bunlar. Cidden herhalde amaçları size de bulaştırmak. Hasta olduğunda çocuğu ne yapacağım diye düşünüyorsan yapma o zaman çocuk falan. Kaldı ki çocuk da hasta, tedavi olması lazım. Yaslayalım sırtımızı birilerine nasıl olsa o bizim dötümüzü toplar. Oh ne güzel hayat. Bunlarla iyi bi kavga edip irtibatı tamamen koparmadan rahat edemezsiniz gibime geliyor. Ama en suçlu kişi de eşiniz. K. Bakmayın verdiği tepkiler akıllı bir insanın vereceği tepkiler değil. Gönderin eve gelmesin kendini karantinaya alsın dicem de yok açıp telefonu çata çat görümceyle kavga etmek en iyisi bir daha gel derse.
eşi de hasta hasta haliyle işe gitmiş bir de, o derece umurlarında değil. Bugün pozitif cıksın yarın eşimi yeniden cagırır gel bize bak diye eşi pozitif olsa dahi işe gider gelir herkesten de gizlerler.

insan da vicdan olsa kimseye bulastırmayayım vebal almayalım der. ama onlara bulastıysa mutlaka biz de pozitif olmalıyız. mecbur.

Rezillik yani, bu kurallara yasa var yaptırım var diye değil virüsü yaymamak için uymak gerekiyor. Sıkıntı tam burda işte, insanların bunun bilincinde olmaması. Polisi arayarak en doğrusunu yapmışsınız.

Bi öğrenirse var yaaaa Allahhhhh yandım ben ama kendimi sorumlu hissettim.
En kötüsü bahsettiğim öyle ufak bir otel değil,
Nasıl bildirmemiş anlamadım açıkçası bir taşla iki kuş vurmuşumdur inşallah sorarlar hesabını umarım niye bildirmedin diye

ya ben kurban bayramında hastaydım covid testim negatifti ama yine de ne olur olmaz diye maskeliydim ve kimseyi öpmedim diye arkamdan saygısız yabani dediler (ortama bile gitmek istemedim binbir baskı ile gittim büyük kavgalar ile) el öpmedim diye...

ya ben kurban bayramında hastaydım covid testim negatifti ama yine de ne olur olmaz diye maskeliydim ve kimseyi öpmedim diye arkamdan saygısız yabani dediler (ortama bile gitmek istemedim binbir baskı ile gittim büyük kavgalar ile) el öpmedim diye...
Bacım sen de yanlış yapmışsın, öpecektin hepsini tek tek, madem bu kadar intihara meyilliler. :KK14:

Saygısızı yüzüne mi söylediler?

malesef insanlıgımı bırakamadım ama müstehakmış...
Bizde bir laf vardır, vardığın yer körse şaşı bakacaksın diye. :KK53:
Onları bastıracaksın işte, işi bilmiyorsun.
Mesela bugün cinnet geçirmene hiç gerek yoktu. Hiç elin ayağın titremeyecekti.
Açacaktın telefonu görümcene, "Abla, çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ben şimdi X'i gönderiyorum, çantasını da hazırladım. Siz pozitif çıkarsanız size bakar 15 gün. Hem gelip de bana da bulaştırmasın. Hadi tekrar geçmiş olsun, X çıkıyor şimdi." diyecektin. Sonra lafı ağzına tıkıp telefonu kapatacaktın. Ne şiş yanacaktı ne kebap. :KK53: Hiç kötü olmadan nasıl adam püskürtülür öğren, 29 yıllık bir mikser var karşında, feyz al.

Bizde bir laf vardır, vardığın yer körse şaşı bakacaksın diye. :KK53:
Onları bastıracaksın işte, işi bilmiyorsun.
Mesela bugün cinnet geçirmene hiç gerek yoktu. Hiç elin ayağın titremeyecekti.
Açacaktın telefonu görümcene, "Abla, çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ben şimdi X'i gönderiyorum, çantasını da hazırladım. Siz pozitif çıkarsanız size bakar 15 gün. Hem gelip de bana da bulaştırmasın. Hadi tekrar geçmiş olsun, X çıkıyor şimdi." diyecektin. Sonra lafı ağzına tıkıp telefonu kapatacaktın. Ne şiş yanacaktı ne kebap. :KK53: Hiç kötü olmadan nasıl adam püskürtülür öğren, 29 yıllık bir mikser var karşında, feyz al.
görümcemin istediği buydu esim gitsin kalsın baksın amacı bu evliyiz eşim tek gidip arada kalmalı yegenine bakmalıymıs kafaya bak pırıl pırıl

hayır arkamdan herkese konusmuslar kv yi her yerden engelledim görüşmüyorum
Sizinki güç savaşına dönmüş biraz. Bu kadar çıldırmanızı anlıyorum dolunca patlıyorsun ilk üç ay bende öyleydim aslında sadece kendinize zarar veriyorsunuz.. Ayrıca çok cahiller Allah yardımcınız olsun.

Back
X