Kaynım adlı konusu var. Orada yazıyor hepsi.kaynın ne yaptı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynım adlı konusu var. Orada yazıyor hepsi.kaynın ne yaptı?
Canım benim :) Çocuk tabi ki nasıl dur diyeceksin ki.Temiz kalp damarları ters doğmuştu. Uzun bir operasyon geçirdi. Şimdi durumu gayet iyi 6 yaşında doktor fazla koşmasını yasakladı fakat durduramıyoruz :)
Ama anlattıklarınız bunu gösteriyor. Bu kadar insanın aynı anda anlaması Yetersiz olamaz diye düşünüyorum. çocuğunu kıskandın demek mantıksız, çocuğunu benim yanımda sevme, nazarım değer demek mantıklı öyle mi?Sizin anlamanız yetersiz galiba ? Ben neden onun çoçuğunu kıskanıcam. .Mantıksız bu. ! Anlattıklarımdan bunları mı anladınız. Bu sinirle kaynımada sıra gelecek zamanını bekliyorum.
Mantıklı veya mantıksız diye ayırım yapmazsak daha doğru.Ama anlattıklarınız bunu gösteriyor. Bu kadar insanın aynı anda anlaması Yetersiz olamaz diye düşünüyorum. çocuğunu kıskandın demek mantıksız, çocuğunu benim yanımda sevme, nazarım değer demek mantıklı öyle mi?
Ama anlattıklarınız bunu gösteriyor. Bu kadar insanın aynı anda anlaması Yetersiz olamaz diye düşünüyorum. çocuğunu kıskandın demek mantıksız, çocuğunu benim yanımda sevme, nazarım değer demek mantıklı öyle mi?
Hala anlamanız yetersiz yazıyor :) güler misin, ağlar mısınKonu sahibinin kafa cidden farklı çalışıyo..hem kendisi diyo dikkatli sev diye hemi de diyo ki ben neden kıskanıcam..kıskanmayan sizin gibi tepki vermezdi o bayana hanfendi...iletişim ve algı sorununuz var...
kadın doğru okumuş millet tek tip yorum yapmış bence sen başta yazdığın konunu oku..evet hatalıymışım farketmemi sağladınız hanımlar teşekkür ederim gidip şimdi görümcemden özür dileyeceğim diyeceğin yerde hala yanlış düşünüyorsun ..Rabbim evladını sağlıcakla versin kucağına bende evlat kaybettim ,ama kaybımdan dersler çıkarıp büyük büyük lokmalar atmadan ağzıma iki kere düşündüm..o boşanmasaydın o zaman , yeni koca baklar var ya işte onlar Allahın gücüne gider fazla büyük sözler.dikkat et derim nacizane .Ayyy olayı en baştan sana anlatamıcam. Gir konuyu baştan oku. Yorumlara göz gezdir.
Hala anlamanız yetersiz yazıyor :) güler misin, ağlar mısın
Sizin anlamanız yetersiz galiba ? Ben neden onun çoçuğunu kıskanıcam. .Mantıksız bu. ! Anlattıklarımdan bunları mı anladınız. Bu sinirle kaynımada sıra gelecek zamanını bekliyorum.
Ben öyle bişey demek istemedim hanımlar... Lütfen biraz anlayışlı olunAynenn yaa...kendisinin algı ve iletişim süpermiş...herkes kıskanç herkes fesat herkesin anlayışı kıt bi konu sahibinin normal...
![]()
Bir evladın diğer evladın yerini doldurmayacağını anlamanızı temenni ediyorum. 5 parmağın 5 i bir değil.
Babaannemin 9 evladı var hepsi sağ bir tek giden babam.
Ama bir tek babama yanıyor. Diğer evlatlarım var ohh giden gitti diyemiyor.
Yada diğer erkek çoçuklarının yerine koyup x evladıma ağlamayım olmuyor.
Birazdan giyotine çıkaralacağım sanırım.oooo görümce ne kadar da haklı .çünkü "anlama yetersizliği" siz de fazlasıyla gelişmiş zira 19 sayfada kk anlatmış anlamamışsınız.Allah sizin gibi gelin düşman başına vermesin kadının yaralarını nasıl da kanattınız kimbilir.
Bilmiyorum zaman ne gösterecek.Yani bundan sonra ömür boyu kimse sizin yanınızda çocuğunu sevemeyecek mi?
Siz de ömür boyu evladınızı severken hüzünlü mü seveceksiniz?
Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Ben risk daha fazla diye biliyordum perinatolog o şekilde söylemişti. Detaylı usden korkmayın. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Doktorlar ikinci gebelik için, anomali tekrarlama oranının diğer çiftlerle aynı olabileceğini söyledi.
Tabiki detaylı ultrason doktorumda istiyor. Riskli gebeliğim olduğu için.
Hatta en korktuğum şey hamileliğimde detaylı ultrason
Perinatologum gerekli görürse fetal eko yaptırırız.![]()
bu konuyu uzatmayın görümcenle.Ben öyle bişey demek istemedim hanımlar... Lütfen biraz anlayışlı olun
Çok tuhaf hissediyorum ben kendimi lüften artık yapıcı yorumlar yaparmısınız ? Beni suçlamak yerine.![]()