Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

Siz de haksizsiniz gorumceniz de haksiz
Birbirinize gayet uygunsunuz bence neden anlasamadiginizi anlayamadim dogrusu. Biri digerine cocuguyla nisbet yapar, oteki der ki cocugunu benim yanimda bu kadar sevme. Sonra digeri der ki benim kocam yoktu sevecek sen kocani benim yanimda sevdin...
Ne hos iliski

Bence siz haksizsiniz....yani bugun gorumcen olmaz baska biri cocugunu yaninizda sapur supur oper..gereksiz gorumcenize tepki vermissiniz...bence gidin ozur dileyin...
İş yerinde daha gelmedi gelsin geldiğinde gönlünü alıp helallik istemeyi düşünüyorum zaten :eek:Yanlış davrandık birbirimize..

Bilmiyorum zaman ne gösterecek.
Biraz empati yapmalısınız, karşınızdakinden bekliyorsunuz ama siz de yapmalısınız.
Beş gün evladınıza hasretsiniz ve iki gün görüyorsunuz, sonra yengeniz geliyor size o lafları ediyor ne hissedersiniz?
Yada kocanızın aldattığını ve çocuğunuzla boşandığınızı düşünün, bunun üstüne yine yengeniz size geliyor boşanmasaydın çocuğunu o kadar düşünüyorsan diyor mesela, ne hissedersiniz? Aldatılmış bir kadına söylenecek söz mü bu sizce? Çok ağır konuşmuşsunuz. Görümceniz kibar kadınmış size orada ne diyorsun sen diyebilirdi. Evlat ve koca elbette farklıdır. Ama kocanızın aldattığını düşünün amaan oh iyi oldu gelsin yenileri der misiniz? Siz görümcenize bunu demişsiniz. Pekala biri de e nolcak siz de yenisini yaptınız işte der mantık aynı mantık.
Empatiyi biraz görümcenize karşı yapın zira çok ağrı ve kırıcı konuşmuşsunuz. Yeni koca bul, çocuğu nu düşünüyorsan boşamasaydın demek çok çok ağır hatta terbiyesizce. Kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı. Acım var evbladımı kaybettim diye insanları fütursuzca kırma hakkınız yok.
Millet çocuğunu şehit veriyor acı yarıştırılcaksa herkesi kırıp dökme hakkı mı var bu durumda?
Görümcenizin içini, ne hissettiğini ne yaşadığını bilemezsiniz, belki o da sizin kadar acı çekti? Acının derecesi olmaz.
Bir özür borcunuz var bence çok gönül kırıcı laflar etmişsiniz.

Nasıl yani ?
-Sen yeni evlendiğinde ben yeni boşanmıştım sen benim yanımda kocanı şapur şapur öptün hep dedi.

-Bilerek mi yapıyorsun kısasa kısas mı yapıyorsun yani ?
- Hayır ama kimse düşünmedi dedi.
- Ben o zaman evlendiğimde 19-20 yaşındaydım ve farkında değildim, sen şu an 30 yaşındasın ve bu giden evlat dedim. Çok koca istiyorsan bulursun bi tane koluna takarsın dedim.
- Ama benimde giden kocam gelmicek, kızım parklarda babası olanlara bakıyor ne kadar zor biliyor musun sen dedi.
- O zaman çok düşünüyorsan kızını ayrılmasaydın abla dedim. ( Eşi aldatmıştı boşanma sebebleri bu )
- Her şey o kadar basit değil bak senin bi tane gitti ama ni tane daha gelecek dedi.

ben de hata ki şu seviye de tartışabilen bir insana cevap yazdım ." anlama yetersizliği" okuyunca bir de şaşırdım oysa üslup belli etmiş kendini çoktan.yapıcı yorum zor hanımefendi size kimbilir ne sancılarla ayrılan kadına o zman ayrılmasaydın diyebilmişsin.çok bencilsin konu sahibi çokkk.
Tamam ben bencilim canım. . Olur mu ?

haksızsınız yanımda sevme nazarım değer kadar da saçma bir cümle duymadım hayatımda.
apaçık canım yanıyor desediniz bari üstelik hamilesiniz birde hani bebeğiniz oluyor..

ayıp etmişsiniz hiç kimse güle oynaya boşanmaz bunu da bilin.
umarım çocuğunuz için aldatılıp boşanmak aşamasına gelmezsiniz de görümcenizi hiç bir zaman anlamak zorunda kalmazsınız.

Yok artık çocuğunu sevme nazarım değer ne demek ya? Bir insan çocuğunu seviyor diye kıskanmak nasıl bir akıl ürünü? Demek ki nazar değsin diye çabalıyorsun....Milyonlarca kadın çocuğunu kaybediyor Allah'tan sizin gibi akla zarar şeyler düşünüp yapmıyor. İki ablam da çocuk düşürdü ve Allah'tan çocuğumuzu severken sizin gibi fesat şeyler düşünmediler. Aksine onlar çocuklarımıza daha çok bağlandılar.

Görümcen de iyi demiş ama sen yaparken düşünmedin de ben neden düşüneyim demiş. Ben 20'ydim sen 30 diye açıklama yapmışsın bir de, 20 yaşında olunca herşey mübah mı? En ayıbı da boşanmasaydın demiş olman.

Git kadından özür dile bence ve çocuğunu sevmesine de karışma mümkünse çünkü dibine kadar HAKSIZSIN...

içiniz çok kötü.. Allah sonunuzu hayır etsin.. Rabbim beni de sizin gibi insablardan korusun.. benim eltimin de 6 yıldır çocuğu olmadı ama inanın sizin gibi abuk sabuk kötü davranışları sözleri olmadı Allah razı olsun kendinden

3 ay once bosanan kadinin yaninda kocani sapur supur opmek ve yasim o zaman kucuktu demek.. pesss...
Yasin minik ama sapur supur opmeyi ogrenmissin derler adama.
Ve bosanmasaydin o zaman demek!!
Seni daha yanlis ve daha kotu buldum.

Kızlar ben neden anlatamıyorum. Neden bu kadar acımasız eleştiri yapıyorsunuz. Ben şu an zaten size diyorum ki ;

kendisi iş yerinde yok gelsin gönlünü alıp helallik istemeyi düşünüyorum. Yanlış davrandık birbirimize diyorum.

Ben aksini söylemiyorum şu an hala neden üstüme üstüme geliyorsunuz ? Böyle gereksiz saçma bir konu nereden çıktı neden ben böyle bir şey düşündüm gerçekten bilmiyorum.

Zaten onun kalbini kırdığım için ben çok üzüldüm sonrasında. Ama dilin kemiği yok söz ağızdan çıktı kalp kırıldı.

Bu saatten sonra ben üstüme düşeni yapacağım. He nasıl bir ilişkimiz olur bundan sonra bilemem.. Böyle olsun bende istemezdim..

Hanımlar konu sahibi hatalı ama üstüne çok gidiyorsunuz.
Kadını resmen hakarete zorluyorsunuz, yapmayın.
İfade etmeye çalışıyor o da kendini.

Konu sahibi arkadaşım bence sen konunu kapattır.
Ancak bu konuda düşün.
Bak herkes seni haksız buldu.
Görümcenin kötü niyetli olduğunu düşünmedim ben.

Hanımlar konu sahibi hatalı ama üstüne çok gidiyorsunuz.
Kadını resmen hakarete zorluyorsunuz, yapmayın.
İfade etmeye çalışıyor o da kendini.

Konu sahibi arkadaşım bence sen konunu kapattır.
Ancak bu konuda düşün.
Bak herkes seni haksız buldu.
Görümcenin kötü niyetli olduğunu düşünmedim ben.
Şı-u anda oturdum pc başına ve ağlıyorum :KK61::KK61:

Acın var tamam ama kadın kendi çocuğunu severken sana mı sorucak.
Sen de pek düşünceli değilmişsin zamanında,boşanmasaydın diyerek tuz biber ekmişsin.
İkiniz de haksızsınız.

Ne kadar iyi niyetli olursam olayım kardeşimin karısı ikide bi çocuğumu sevmeme karışıyosa bi yerde paylarım yani.

Hatani anlamişsin ben de seni haksiz bulmuştum.
Konunu kapattir bence, hamilesin daha fazla üzme kendini.

Kızlar ben neden anlatamıyorum. Neden bu kadar acımasız eleştiri yapıyorsunuz. Ben şu an zaten size diyorum ki ;

kendisi iş yerinde yok gelsin gönlünü alıp helallik istemeyi düşünüyorum. Yanlış davrandık birbirimize diyorum.

Ben aksini söylemiyorum şu an hala neden üstüme üstüme geliyorsunuz ? Böyle gereksiz saçma bir konu nereden çıktı neden ben böyle bir şey düşündüm gerçekten bilmiyorum.

Zaten onun kalbini kırdığım için ben çok üzüldüm sonrasında. Ama dilin kemiği yok söz ağızdan çıktı kalp kırıldı.

Bu saatten sonra ben üstüme düşeni yapacağım. He nasıl bir ilişkimiz olur bundan sonra bilemem.. Böyle olsun bende istemezdim..
Çünkü kimse 20 sayfa okumuyor, ilk sayfadaki mesajınıza göre yorum yapıyorlar.
İsterseniz konunuzu kapattırabilirsiniz.

Ben de sizi haksız bulmuştum ama zaten siz farkına varmışsınız, hamilesiniz hassasiyetiniz de vardır. Öyle ağlamayın, strese de gerek yok. Bak ne güzel bir bebeğiniz olacak. Başınız sağ olsun kızınız için de

Back
X