• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem neden böyle bilinçsiz davranıyor?

agresifpollyanna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
2.100
1.160
63
Görümcemi çok severim gerçekten çok ilgili alakalı biridir ve yakın arkadaşız. Ben şuanda 32 haftalık gebeyim ve daha önceleri 3 gebelik kaybım var maalesef birinin enfeksiyon olduğunu düşünüyorum. Neyse görümcem buzluk hazırlığı için bana gelmek istiyor. Doğum yaptığımda gelen misafirlere ikramlıklar hazırlayacakmış ben direkt pişireyim diye. Açıkçası lohusayken ilk 40 gün kimseyi kabul etmeyeceğim, sonrasında da lohusa halimle gelen için uğraşacak değilim diye düşündüm. Kabul ettim ama doğrusu doğumdan sonra kendime pişiririm diye düşünerek.🥲 Bilmiyorum bunu görümceme de söylemeli miydim.

Planımızın üzerinden hafta geçti bugün gelecekti normalde. İki gündür konuşuyoruz bayağı grip olmuş. Gripken gelme dedim açık açık. Sonuçta bebeğimi de düşünmek zorundayım. Cevaben ağzında yuvarladı net olarak tamam gelmem demedi ama neyse dinleneyim o zaman biraz falan dedi. Akşam kayınvalidemle konuştuk da görümcemin yarın geleceğini söyledi. Ben de hasta olduğu için gelmemesini söylediğimi ilettim. O da dedi ki ben yeni konuştum kesin gelecek. Aşırı öfkelendim duruma. Tamam bana yardıma gelecek ama ben hastalık bulaşmasından korkuyorum zaten kendi hazırlığımı kendim de yapabilirim. Kayınvalidem de gereksiz tepkiler veriyorsun ne olacak falan gibisinden konuşuyor. Daha çok sinirlendim bu sefer onun da kalbini biraz kırdım siz düşüncesiz misiniz diye. Eşim de onlara hak veriyor diye onunla da tartıştık devamında. Çünkü onun böyle sorumsuz davranması benim daha çok asabımı bozdu. Sonuçta benim kadar onun da evladını düşünmesi lazım, neticede tüm sıkıntıları birlikte çektik ve ben bebeğime bi zarar gelmesinden korkuyorum.

Velhasıl herkes konuyu abarttığımı söylüyor. Etrafımdaki herkes böyle söyleyince doğru yanlış ayırt edemez oldum. Siz daha objektif yorumlarsınız, gerçekten korkularım yersiz mi yoksa hassasiyet göstermeye devam mı etmeliyim? Yardımcı olur musunuz?

Kendisi evlenince kocasını alıp kahvaltıya gelmek istedi geldiler eşim içerdeyken
,size çok üzülüyorum çok dua ediyorum dedi annem çok üzülüyor annemden sonra kayınvalide olanlar annemden önce babaanne oldu bizim çok zorumuza gidiyor dedi dondum kaldım.
Doğurdu hastaneye gittim kayınvalidem diyor ki 2 gündür buralarda 2 gözüm 2 Çeşme ağlıyorum sizin olmadı diye diyor bende böyle konuşma eşim üzülüyor şimdi bu doğdu bunu sevmemiz lazım her kulun yaratılacağı vakit vardır bizimde olur ben olmayacak diye düşünmüyorum hiç dedm.
Orda bile beni üzme peşinde işte.
İçten içe güç zehirlenmesi yaşıyorlar tek gündemleri o şimdi.
Bizden de çok ilgi beklediler çocuk yoluna ölelim her hafta oraya gidelim görmeye etmeye diye ama.
Göremediler niyeyse.
Zaten eşimden kaynaklı oda üzülüyor kendi içersinde kendi derdinde.
içten içe açtıkları yaranın farkında değiller yanlış anlama ama anlayabilecek kapasite yok çünkü kapasiteleri sınırlı maalesef. zaten tek ideali evlenip çocuk yapmak olan kafalardan ne bekleyebilirsin ki. nedense evlenmezsen yarımsın, evlenince de çocuk olmazsa aile sayılmıyorsun gibi değişik düşünce yapıları var. tek başına da yaşanabilir ya da çocuksuz da mutlu bir aile olunabilir. çocuk doğurmak marifet sanki on tane doğuruyorlar da ne oluyor bir tanesini bile yetiştirememiş olduktan sonra.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim benim içinde dua et Allah tez zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin kendimi çok eksik kalbi kırık hissediyorum artık.🥹
Depresif kusura bakma konunu dağıttık. Senin konun bizim içimdeki bam tellerine dokundu. Dökülüverdik işte.
Üzülme canım her şeyin vakti var. Ben de senin gibiyim. Yeri ve zamanını bekliyorum. Kayınvalide en son bana kendi seks hayatını anlattı. Nasıl yapmam gerektiğini anlattı(!) sağolsun. Çirkin şeyler. Allah akıl fikir versin diyorum artık. Ha dediği de doğruymuş galiba ama gerek yoktu yani😁 Şunu akar yolunu bulur. Kendi halimize bıraksınlar

içten içe açtıkları yaranın farkında değiller yanlış anlama ama anlayabilecek kapasite yok çünkü kapasiteleri sınırlı maalesef. zaten tek ideali evlenip çocuk yapmak olan kafalardan ne bekleyebilirsin ki. nedense evlenmezsen yarımsın, evlenince de çocuk olmazsa aile sayılmıyorsun gibi değişik düşünce yapıları var. tek başına da yaşanabilir ya da çocuksuz da mutlu bir aile olunabilir. çocuk doğurmak marifet sanki on tane doğuruyorlar da ne oluyor bir tanesini bile yetiştirememiş olduktan sonra.
Evet zaten onun dünyada tek derdi oydu oda oldu şimdi kendisini çok üstün görüyor.
Ve bunu bi ben söylemiyorum çevresindeki herkes diyor arkadaşları bile ölüyordu zaten hemen çocuk yapim evlenim diye diyolar.
Hamileyken bile diyormuş ki benim için sadece hayırlı olsun dedi hiç sorup etmedi çekemedi diye.
Halbuki benim zaten seninle bi samimiyetim yok eşimin kardeşin diye asgari bi iletişim içersinde kalmaya çalışıyorum istemiyorum sevmiyorum çünkü daha çocuk mevzuları yokken de böyleydi bu durum.
Açıkçası artık hiç bişey beklemiyorum ne düşünürlerse düşünsünler konuşsunlar bana ne faydaları var ki

Depresif kusura bakma konunu dağıttık. Senin konun bizim içimdeki bam tellerine dokundu. Dökülüverdik işte.
Üzülme canım her şeyin vakti var. Ben de senin gibiyim. Yeri ve zamanını bekliyorum. Kayınvalide en son bana kendi seks hayatını anlattı. Nasıl yapmam gerektiğini anlattı(!) sağolsun. Çirkin şeyler. Allah akıl fikir versin diyorum artık. Ha dediği de doğruymuş galiba ama gerek yoktu yani😁 Şunu akar yolunu bulur. Kendi halimize bıraksınlar
ay hayır olur mu birimizin derdi hepimizin derdi birbirimizi anlayan insanlar olunca. yemin ediyorum kendi sinirimi bıraktım şuan sizinkilere kuruldum özellikle pinkin kayınvalide görümceye ne çirkin insanlar var ya

Ay evet kızın konusuna tüm dertlerimizi döktük 🤣
Ömrümde böyle bişey duymadım ayol kendi seks hayatını mı anlattı 🤣🤣

Ay evet kızın konusuna tüm dertlerimizi döktük 🤣
Ömrümde böyle bişey duymadım ayol kendi seks hayatını mı anlattı 🤣🤣
İki regl arasının tam ortasında yap olur ben öyle yaptım çocuklarımı dedi galiba yumurtlamam o zamana denk gelecek ovulasyona göre hshshsh. Fenalar kız.

ay hayır olur mu birimizin derdi hepimizin derdi birbirimizi anlayan insanlar olunca. yemin ediyorum kendi sinirimi bıraktım şuan sizinkilere kuruldum özellikle pinkin kayınvalide görümceye ne çirkin insanlar var ya
3 yıllık evliyim bu zamana kadar hakkımda kurcalayacaklardı bi konu yoktu,bulundu burdan vurmaya incitmeye çalışıyorlar işte.
Halbuki benim elimde olan bişey değil elbet bi gün olur genciz güzeliz çıtırız hallolur ben böyle bakıyorum olaya 🌸
Sende takma zaten hamilesin bişey olmaz ille de gelecekse gelsin ne hazırlayacaksa hazırlasın brn ölüyorum ağrıdan sancıdan de içerde yat 😂

Evet zaten onun dünyada tek derdi oydu oda oldu şimdi kendisini çok üstün görüyor.
Ve bunu bi ben söylemiyorum çevresindeki herkes diyor arkadaşları bile ölüyordu zaten hemen çocuk yapim evlenim diye diyolar.
Hamileyken bile diyormuş ki benim için sadece hayırlı olsun dedi hiç sorup etmedi çekemedi diye.
Halbuki benim zaten seninle bi samimiyetim yok eşimin kardeşin diye asgari bi iletişim içersinde kalmaya çalışıyorum istemiyorum sevmiyorum çünkü daha çocuk mevzuları yokken de böyleydi bu durum.
Açıkçası artık hiç bişey beklemiyorum ne düşünürlerse düşünsünler konuşsunlar bana ne faydaları var ki
art niyete bak aslında seni kıskanmış olarak lanse etmeye çalışıyor karşı tarafa da. işin özünde de kıskanmanı istiyor ne alçak bir durum içinde sinsiliğe bak ya Allah bizi böyle insanların şerrinden korusun. hani bana üslubu bozuk demişler yukarıda ama böyle sinsiliktense çatır çatır yüzüme söylensin benim ya vallahi nefret ediyorum imalardan alttan alta çekememezliklerden falan

3 yıllık evliyim bu zamana kadar hakkımda kurcalayacaklardı bi konu yoktu,bulundu burdan vurmaya incitmeye çalışıyorlar işte.
Halbuki benim elimde olan bişey değil elbet bi gün olur genciz güzeliz çıtırız hallolur ben böyle bakıyorum olaya 🌸
Sende takma zaten hamilesin bişey olmaz ille de gelecekse gelsin ne hazırlayacaksa hazırlasın brn ölüyorum ağrıdan sancıdan de içerde yat 😂
dediğin gibi yaşın genç olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil ya çocuk sahibi olmanın türlü yolu var evlat edinmek tüp bebek falan gibi. istemezsen de olmazsın kime ne ya. bizi yetersiz hissettirmeye çalışıyorlar arkadaşım amaçlarına ulaşamasınlar boşver

art niyete bak aslında seni kıskanmış olarak lanse etmeye çalışıyor karşı tarafa da. işin özünde de kıskanmanı istiyor ne alçak bir durum içinde sinsiliğe bak ya Allah bizi böyle insanların şerrinden korusun. hani bana üslubu bozuk demişler yukarıda ama böyle sinsiliktense çatır çatır yüzüme söylensin benim ya vallahi nefret ediyorum imalardan alttan alta çekememezliklerden falan
Evet evet tam olarak bu 🤣
Onu beklediler analı kızlı kıskanayım üzüleyim kaldıramayayım.
Bende de hiç öyle bi his yok bebeği sevip ettim 2 kere gördüm zaten

dediğin gibi yaşın genç olursa olur olmazsa da dünyanın sonu değil ya çocuk sahibi olmanın türlü yolu var evlat edinmek tüp bebek falan gibi. istemezsen de olmazsın kime ne ya. bizi yetersiz hissettirmeye çalışıyorlar arkadaşım amaçlarına ulaşamasınlar boşver
Öyle tabi Allah devasız dert vermesin.
Öyle aşılmayacak bi durumumuz da yok çok şükür.
Ben umutluyum biliyorum hissediyorum sabırla bekliycez sadece 🌸🥰

Eşime annen seni nasıl yaptığının tarifini verdi dedim evde bayağı alay konusu oldu puhaha 😅😅
benim kv de hep derdi ki ben senin yaşındayken 5.yi doğurdum. bir gün arkadaşlarının yanında dediğinde anladım sürekli halvet halindeydiniz başka işiniz yoktu heralde dedim diye çok bozulmuştu

benim kv de hep derdi ki ben senin yaşındayken 5.yi doğurdum. bir gün arkadaşlarının yanında dediğinde anladım sürekli halvet halindeydiniz başka işiniz yoktu heralde dedim diye çok bozulmuştu
Of çok iyi bozmuşsun. 😁 Hak ediyorlar ağır olsalar bunların hiçbirini duymazlar.

Eşime annen seni nasıl yaptığının tarifini verdi dedim evde bayağı alay konusu oldu puhaha 😅😅
Benimkide biz çocuk düşünmüyorken eşim için 3 sene sonra oldu diyordu hatta ben ona demiştim e senin çocuğun olmuyor mu demiyorlar mıydı sana diye yoo kimin aklına geliyor işten güçten demişti 😂
Şimdi benim 1.5 senedir olmuyor ya hemen diyor ki oğlum bi sene içinde oldu önceden 3 sene sonra olmoştı 😆

Back
X