- 18 Ekim 2022
- 2.104
- 1.160
- 63
- Konu Sahibi agresifpollyanna
-
Sen de benim gibi laf sokamıyorsun bizim aklımıza sonradan geliyorBenimkide biz çocuk düşünmüyorken eşim için 3 sene sonra oldu diyordu hatta ben ona demiştim e senin çocuğun olmuyor mu demiyorlar mıydı sana diye yoo kimin aklına geliyor işten güçten demişti
Şimdi benim 1.5 senedir olmuyor ya hemen diyor ki oğlum bi sene içinde oldu önceden 3 sene sonra olmoştı
Benim olayları anlayıp çözmem için bile kendi başıma overthink yapmam gerekiyorSen de benim gibi laf sokamıyorsun bizim aklımıza sonradan geliyoragresif gibi olmalıyız
pişince kalmaz da.. yine de yapılan düşüncesizlik, riske sokuyor konusahibini.Bence haklısınız, hem size bulaşma tehlikesini geçtim ben hasta insanın yaptığı yemeği yiyemem ki. Grip diyorsun onun içine aksıracak tıksıracak elinden burnundan bir şeyler geçecek.
görümceniz hem ince düşünceli hem de sabit fikirli sanırımaslında bir tık da ona sinirlendim sonuç olarak burası benim evim ve annesinden önce benim bilmem gerekir gelip gelmeyeceğini. açık açık da gripken gelme ben kendi hazırlığımı kendim de yaparım dedim hani lafı eğip bükmeden de söyledim ama bunun üzerine gelirse tekrarı olmaması için tepki göstermekle iyi niyetine karşılık susmak arasında kaldım
Gelirse geri gönder evine. Bebek doğunca eve bir kamyon adam getirir bunlar şimdiden eşinle konuş bu konuyu 40'i çıkınca gelirsiniz falan bir şeyler bahane edin.aslında bir tık da ona sinirlendim sonuç olarak burası benim evim ve annesinden önce benim bilmem gerekir gelip gelmeyeceğini. açık açık da gripken gelme ben kendi hazırlığımı kendim de yaparım dedim hani lafı eğip bükmeden de söyledim ama bunun üzerine gelirse tekrarı olmaması için tepki göstermekle iyi niyetine karşılık susmak arasında kaldım
Tamam da kadın neden durduk yere hasta olsun ki hele hamile haliyle? Gelmesin işte ne gerek varGebeyken idrar yollari enfeksiyonu, cmv, toxoplazma tarzi enfeksiyonlar sorunludur. Gorumceniz solunum yollari enfeksiyonu geciriyor abartiyorsunuz. Maskenizi takin, o da maskesini taksin olsun bitsin.
Ilk gebeligimde (2021) covid cok yaygindi, hani su gunluk ölüm oranlarının açıklandığı zamanlarda ben covid gecirdim, hatta ben covid pozitif oldugumu öğrendiğim gun hamile bir ogretmenin öldügü, ölüm sonrasi bebeginin sezaryenle alindigi haberi cikmisti.
Durduk yere degil, lohusalikta yemek yapmakla ugrasmamak icin, ayrica dikkat edilirse neden hasta olsun ki?Gelirse geri gönder evine
Tamam da kadın neden durduk yere hasta olsun ki hele hamile haliyle? Gelmesin işte ne gerek var
Gelmeyin diyor tamam deniliyor arkadan iş ceviriliyor. Şimdi böyle yapan çocuk doğunca neler yapmaz? Hir gur bazen işe yarar laf anlamayanlara karşı dik durmak gerekir.Durduk yere degil, lohusalikta yemek yapmakla ugrasmamak icin, ayrica dikkat edilirse neden hasta olsun ki?
Simdi bu takintili haliyle huzuru kacti daha mi iyi oldu? Strese girdi gebe haliyle? Halbuki umursamayip maskesini taksaydi gorumce geldiginde, hem buzlugu dolacak hem yuva huzuru korunacakti.
Herseye de hirgur etmeye gerek yokki Dreamy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?