görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.690
83
40
kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım

sana katılıyorum. bir de sizin arabayla gidilcekse etler bozulmasın diye almadık yol üzerinden alalım deyip size kitleme ihtimalleri yüksek. kesinlikle kabul etme. onun yerine çocuklarında kendin ailece bir etkinlik yap
aynen onlar etleri de bize aldırıp kendileri 2-3 domates biber alıp güya herşeyi ortak almış gibi gösterecekler.

Etleri, ıvırı zıvırı filan siz alın, biz depoyu fullüyoruz, gezeriz de deyin. Yanınıza nakit filan da almayın, öyle sallana sallana çoluk çocuk üstünden gidin, eğlencenize bakın. Dönüşte de evlerine bırakın yolunuza bakın. Eşinize tembihleyin ama, yanına 20 liradan başka para, kart vb. almasın, para çıkışmasın hatta benzine de arka çıkmalarını isteyin.

Çok küçük ve nahoş hesaplar bunlar farkındayım, ama diğer konunuzu biliyorum, ayıp ettiler size gerçekten.

Gitmeyin tabikide.
O görümceden herşey beklenir.
Ben olsam gitmem biraz uzak durur yaptığı ayıbı anlamasını beklerim.
Sinirini bozacağına evde otur

aa hafta sonu bende mavigolde piknikteyim hesabi siz odeyecekseniz gelelim de yada elinizi kolunuzu sallayarak gidin eski konunuzu biliyorum da bence o gorumceye iyi bir hesap kitlenmeli :))

Çok kurnazmis görümce, bide talimat veriyor 2 er kilo diye baska emrin deseydin?

Eger bir yere gitmek isterseniz esin ve cocuklarinla git daha iyi olur. Tabi karar senin. Diger konunu okudum cok sinir olmustum.

Uyanık görümce.. canı bişeyler çekmiş yine desenize ... Hafta sonu siz başka bir plan yapın .. ya da gidin kredi kartı vs gibi şeyler almayın az miktar yetecek kadar para alın yanınıza..

Gidin ama et almayin. Onlarin etini yersiniz. Sonradan... ahhhhhhhhhhh tühhh unutmuşum modusu.

Ben burdan beri görümcene sinir oldum (eski konundan dolayi)
görümcem kesin eti burdan almayacak ordan alırız diyecekler yine kocamı öne sürecekler benim saftirik kocamda karttan çektirecek. artık önümüzdeki ayda biz ne b**k yiyeceksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…