görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

Programınız ve ışınız oldugundan erteleyın :)

Çocuklara değişikliği siz kendinizde yaparsınız gorumceye gerek yokki.Arabaniz var istediğiniz zaman gidersiniz...Ben olsam gitmem oraya,gorumcenin planlarını itina ile bozarim.
yok zaten gitmicem kocamda ne derse desin dahada üstüme gelirse bu konuda ona görümcemi arayıp geçenki 480 tl nin hesabını sormakla tehdir edicem ortalığı karıştırırım dicem

Çocuklariniz varmis madem alin cocuklarida kendiniz yapin pikniginizi. Hic sevmem firsatci insanlari. Neden colugunuzun cocugunuzun rizkini sirf milleti kiramamak adina baskalari sorumsuzca yesinki. Ileride kadir kiymetmi bilecekler sanki. Az piknige gitsinlerde bi araba alsinlar. Bizde arabasiz oldugumuz donemlerde gitmedik olmedikde. Herkes hayatini durumuna gore yasayacak kardesim boyledir. Millet ne kadar uyanik ya.

dedim bende bizde burda piknik yaparız onlar gitsin dedim. biz gitmezsek onlarda gidemezler. arabaları yok. okadar malzemede otobüsle taşınmaz.

Tamam işte, aslında sizi pikniğe davet etmek değil bu, siz gitmezseniz kendileri de gidemeyecek... bence gitmeyin kesinlikle...

Bir de eşin aynı tas aynı hamam." Suzinin planı yoksa geliriz " Planın olmasada gitmek istemeyebilirsin,gorumcenin istediğini istemeye mecburmusunuz ?
hayır yani daha bir hafta olmadı görümce yüzünden birbirimize girdik kocamdakide iyi cesaret bana böyle bişeyi söyleyebiliyor. ben olsam eşime duyurmadan gelemiyoruz deyip konuyu kapatırım

Bunlarla degil piknige su icmeye gidilmez esiniz yumusak yuzlu hemen hesabi öder alinacak ne varsa alir
Adamlar bunu cok iyi biliyorlar esiniz yolunacak kaz onlara gore
Esinizi kendi tarafiniza cekin o da gitmesin gidip de yine paralari harcatip gelecek yoksa

Siz ayrı gidersiniz sonra ya illa görümceyle gitmeniz şart mı? Kitlerler yine tabi her şeyi. Eşiniz de fazla mı iyi niyetli bilemedim, o kadar hesabı ne ara sindirdi?

Eşinle baş başa gidin o kadar istiyorsa,bence sizin arabayla giserken alışveriş yapılcak ve orda direk size kitlicekler..Senin ailenle neden gidilmiyor bir bahane bulun başka zaman kendiniz gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…