- 7 Aralık 2015
- 977
- 1.127
- 113
- Konu Sahibi willedwoman
-
doğru valla benim çocuklar çok yemezlerde bize 1 kilo fazla bile gelir. tabi kalanı onlar yiyecekBizi de doyur Suzii hazır 2 kilo et almışken hahah sizin çocuklar yiyemez 2 kilo eti onlara kalmasın
dedim bende bizde burda piknik yaparız onlar gitsin dedim. biz gitmezsek onlarda gidemezler. arabaları yok. okadar malzemede otobüsle taşınmaz.çocuklar için iyi olur diyosa başka bir plan yapın .ONLARSIZ :)
yok zaten gitmicem kocamda ne derse desin dahada üstüme gelirse bu konuda ona görümcemi arayıp geçenki 480 tl nin hesabını sormakla tehdir edicem ortalığı karıştırırım dicemÇocuklara değişikliği siz kendinizde yaparsınız gorumceye gerek yokki.Arabaniz var istediğiniz zaman gidersiniz...Ben olsam gitmem oraya,gorumcenin planlarını itina ile bozarim.
asla gitmicemde kocam saf benim gidelim iyi olur çacuklar için deyip duruyo.
o zaman sen git desem ben yokken onu daha fena soyarlar.
gücüm yetse ben dövecemde yetmez 48 yaşında 100 küsür kiloBence gitmeyin yaSizin adınıza çok üzüldüm ve sinir oldum.
Keşke gidip dövsem görümcenizi..
Lütfen gitmeyin..@suzi0713
valla bizim evden kimse gitmeyecekiki ucu çiçekli değnek diyosun yani onları da göndermesen olamaz mı?
dedim bende bizde burda piknik yaparız onlar gitsin dedim. biz gitmezsek onlarda gidemezler. arabaları yok. okadar malzemede otobüsle taşınmaz.
gücüm yetse ben dövecemde yetmez 48 yaşında 100 küsür kilo
hayır yani daha bir hafta olmadı görümce yüzünden birbirimize girdik kocamdakide iyi cesaret bana böyle bişeyi söyleyebiliyor. ben olsam eşime duyurmadan gelemiyoruz deyip konuyu kapatırımBir de eşin aynı tas aynı hamam." Suzinin planı yoksa geliriz " Planın olmasada gitmek istemeyebilirsin,gorumcenin istediğini istemeye mecburmusunuz ?
aynenTamam işte, aslında sizi pikniğe davet etmek değil bu, siz gitmezseniz kendileri de gidemeyecek... bence gitmeyin kesinlikle...
Eşinle baş başa gidin o kadar istiyorsa,bence sizin arabayla giserken alışveriş yapılcak ve orda direk size kitlicekler..Senin ailenle neden gidilmiyor bir bahane bulun başka zaman kendiniz gidinkızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?