görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

valla bizde de ne zaman ailecek toplanılsa bir yere gidilse hesap kavgası çıkar. herkes ödemeye atlar. yok sen küçüksün ben öderim. yok sen yeni evlisin ben öderim. yok senin beben var ben öderim. yok ben duruken size mi düşer vs. vs.
o yüzden sizin olayları anlamadım ben. bana çok saçma geliyor. hesap ittirme falan filan. böyle şeylerin konuşulmasını geçtim düşünülmesi bile ayıp...

Bundan sonra gorumcenizle sosyal ortamlarda takımlayin bence, düşünceli biri olsaydı kendi çağırdığı davetin masrafını öder hiç olmazsa payını öderdi. Uzak durun

bu sefer daha fazla çıkar. etiydi kolasydı ekmeğiydi çereziydi yol parasıydı derken 600 tl döküp geliriz. nasıl olsa suzi eşşek gibi çalışıyo bir yandan memurluk yapıyorum bir yandan örgü oyuncak yapıp satıyorum. niye onlar keyif çatsınlar diye

Sakın gitme bence.esini de gonderme.gorumcene de telefon ac,bizim paramiz yok arabanin gazını alırsanız masraflarda sizdense gelelim de.vallahi bunu de bak arayıp. Aşırı sinir oldum.bakalım karşılığında ne diyecek.baska zaman gidelim o zaman der kesin.baska zamanda musait degiliz diyip kapativer telefonu

bizdede hesap kavgası çıkıyorda ben ödeyecem diye değil sen ödeyecen diye çıkıyor.

Eğer gidersen yazıklar olsun sana da.kendini yedirtmeye bile isteye gidiyorsun demektir.bak sakın gitme

onlara son bir şans daha verebilirsin diye düşünüyorum.
bi kez eti vs alacaklarmış .
çok uzaklara gitmeye gerek yok .yakınlarda piknik yapılacak yer yok mu.
eğer bu kez de size hesap kitlenirse . bir daha takla atsa gitmezsin olur biter

Görümceniz ne kadar fenaymış yaa!İnsan utanır herkes iki kilo et alsın gelirken demeye.İnsan düşünür ki bunlar geçen hesabı ödediler pikniğin eti masrafı da bizden olsun.Pessss yaniii.Bence görümceniz sizin maddi durumunuzu iyi olarak görüyo hani nasılsa onlara koymaz diye düşünüyo. Eşinize tembihleyin bir daha ararsa piknik konusu için "Abla Suziyi ara şu anda müsait değilim toplantıya vs.. gireceğim" desin.Yani bi bahane uydursun.Sizi arayınca görümce de "Bu ay çok sıkıştık karttan çok harcama yaptık biliyosun eşim çok cömerttir nasıl ödenecek borçlar hiç düşünmez biz gelemeyeceğiz kusura bakmayın " deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…