- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.060
- 598
- Konu Sahibi willedwoman
-
kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
dedim bende bizde burda piknik yaparız onlar gitsin dedim. biz gitmezsek onlarda gidemezler. arabaları yok. okadar malzemede otobüsle taşınmaz.
bu sefer daha fazla çıkar. etiydi kolasydı ekmeğiydi çereziydi yol parasıydı derken 600 tl döküp geliriz. nasıl olsa suzi eşşek gibi çalışıyo bir yandan memurluk yapıyorum bir yandan örgü oyuncak yapıp satıyorum. niye onlar keyif çatsınlar diyeBunlarla degil piknige su icmeye gidilmez esiniz yumusak yuzlu hemen hesabi öder alinacak ne varsa alir
Adamlar bunu cok iyi biliyorlar esiniz yolunacak kaz onlara gore
Esinizi kendi tarafiniza cekin o da gitmesin gidip de yine paralari harcatip gelecek yoksa
arayacamda arayıp sesini duyarsam kendimi zaptedememekten korkuyorum.Görümceni ara ablacım bu ara cok acıldık maddı sebeblerden dolayı gelemeyecegız de. Esınde tam yolunacak kaz valla kusura bakma
bizdede hesap kavgası çıkıyorda ben ödeyecem diye değil sen ödeyecen diye çıkıyor.valla bizde de ne zaman ailecek toplanılsa bir yere gidilse hesap kavgası çıkar. herkes ödemeye atlar. yok sen küçüksün ben öderim. yok sen yeni evlisin ben öderim. yok senin beben var ben öderim. yok ben duruken size mi düşer vs. vs.
o yüzden sizin olayları anlamadım ben. bana çok saçma geliyor. hesap ittirme falan filan. böyle şeylerin konuşulmasını geçtim düşünülmesi bile ayıp...
Eğer gidersen yazıklar olsun sana da.kendini yedirtmeye bile isteye gidiyorsun demektir.bak sakın gitmebu sefer daha fazla çıkar. etiydi kolasydı ekmeğiydi çereziydi yol parasıydı derken 600 tl döküp geliriz. nasıl olsa suzi eşşek gibi çalışıyo bir yandan memurluk yapıyorum bir yandan örgü oyuncak yapıp satıyorum. niye onlar keyif çatsınlar diye
olmadı hastalanacamhaftasonuna misafir çağır gitmemek için bir bahane olur
yok kesinlikle gitmeyecem eşimide göndermeyecemEğer gidersen yazıklar olsun sana da.kendini yedirtmeye bile isteye gidiyorsun demektir.bak sakın gitme
onlara son bir şans daha verebilirsin diye düşünüyorum.kızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
okutsam kızar ailevi meselelerimizi ortayamı döküyon diyeeşine eski konunu ve bunu okutsana az gözü açılır belki..
onlara son bir şans daha verebilirsin diye düşünüyorum.
bi kez eti vs alacaklarmış .
çok uzaklara gitmeye gerek yok .yakınlarda piknik yapılacak yer yok mu.
eğer bu kez de size hesap kitlenirse . bir daha takla atsa gitmezsin olur biter
mavi göl ankaradaMavi göl neresi ki? Şu iğrenç film aklıma geldi
Ne meraklı bu görümce sizle takılmayaa, tamamen duygusal...ben olsam inadına arayıp, biz bu hafta için başbaşa plan yaptık derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?