- 18 Eylül 2016
- 428
- 248
- 23
- Konu Sahibi willedwoman
-
ESKİ konuyu okudum . Sok oldum. Nedir bu beleş hayat anlamadım. Hala düğün ve araba borcu ödeyen iki.memuruz. İnanın bir gün 50.liralık. yemek yesem ne sıkıntıya giriyorum.maaşın yüzde 80 i borca gidiyor. Günah yaa yazık günah . Asla gitmeyin asla aslakızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
kızlar aradım görümceyi. dedim abla x i arayıp pikniğe davet etmişsin oda çekinmiş sana bişey diyememiş. ama biliyorsun araba borcuna girdik bu ayda epey açıldık. daha maaşlarda yatmadı elimizde hiç nakit kalmadı bırak iki kilo et almayı arabaya 10 liralık benzin koyamayacak durumdayız dedim. o nedenle biz gelemiyoruz dedim. size iyi eğlenceler dedim. hmmm dedi tamam siz bilirsiniz dedi. kapattı telefonu. yani demediki ablacım ne olcak sizde yoksa bizde var gidelim gezelim güzel bir gün geçirelim demedi. eşimede aynen anlattım. yazık oda ohh be diyor üstümden koca bir yük kalktı diyor.
kuaura bakmayin butun sayfalari okuyamadim gittibiz mi piknige hesaplar ne oldu
birazcik yukariya yazdigi bir mesaja cevap vermisbende simdi gordum arayip paramiz yok diyip gelemeyecegini soylemis gorumceside hmm tamam diyip teli kapatip gorumcede sömurgeci ha :))Konu sahibi başka konular açıp muhabbet ediyor. Buraya yazmaya, soruları cevaplamaya tenezzül etmiyor. Beklemeyin bence.
nedense hep böyle oluyo, insanı merakta bırakmaya bayılıyolar @suzi0713Konu sahibi başka konular açıp muhabbet ediyor. Buraya yazmaya, soruları cevaplamaya tenezzül etmiyor. Beklemeyin bence.
canım neden ne oldu@suzi0713 hanım çok ayıp yaptığınız !
2 gün önce bir konu açmıştım aylık bakım kaça patlar diye konuyu yanlış yere açmışım kural ihlalinden bir günlük ban yedimmerak ettim sanki
canım ben bu konuda neticeyi yazdımki buraya gitmedik arayıp görümce hanıma söyledimnedense hep böyle oluyo, insanı merakta bırakmaya bayılıyolar @suzi0713
valla hiç bilmiyorum canım ne yaptılar. zaten o günden sonra birdaha evimizde o konu hiç açılmadı bende hiç sormadım. ne yaptılar ne ettiler bilmiyorum. o günden sonra görümcelerlede kv ilede hiç görüşmedim.@suzi0713 görümcenler pikniğe gitti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?