görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

Ne iyi yapmışsın eşini iyi niyetli bulmuşlar nekadar kullansak okadar kârdir diye somuruyolar ama bundan sonra önemli olan bu tavrınızi devam ettirmeniz en ufacık bi tavizde yine sömürmë işlemi devam eder

ESKİ konuyu okudum . Sok oldum. Nedir bu beleş hayat anlamadım. Hala düğün ve araba borcu ödeyen iki.memuruz. İnanın bir gün 50.liralık. yemek yesem ne sıkıntıya giriyorum.maaşın yüzde 80 i borca gidiyor. Günah yaa yazık günah . Asla gitmeyin asla asla
.

ayıp, bedavacılıktır bu, yol parası dahil tüm masraflar paylaşılsa anlarım ama nedir bu Allah aşkına. Ayrıca arabaları da yokmuş bu kadar uzun yolu teklif etmeleri bile bana enteresan geldi.

senın yapman gerekenı ben yaptım , birdaha böyle teklif gelirse direk kes önünü beni muhatap etme lütfen de ,
kendiler kötü olmayım elin kızı kötü olsun derdinde bu kocalar ,
ama sen çok iyi yapmışsın aferin sana arkadasım

kuaura bakmayin butun sayfalari okuyamadim gittibiz mi piknige hesaplar ne oldu

Konu sahibi başka konular açıp muhabbet ediyor. Buraya yazmaya, soruları cevaplamaya tenezzül etmiyor. Beklemeyin bence.
birazcik yukariya yazdigi bir mesaja cevap vermisbende simdi gordum arayip paramiz yok diyip gelemeyecegini soylemis gorumceside hmm tamam diyip teli kapatip gorumcede sömurgeci ha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…