görümcem pikniğe gidelimmi diye aradı (yinemi hesabı kitleyecek)

İyi yapmissiniz ailece gidersiniz kendi aranızda. Kendi paranızı da kendiniz yersiniz. Görümce tam bir sinsirellaymis

görümcem kesin eti burdan almayacak ordan alırız diyecekler yine kocamı öne sürecekler benim saftirik kocamda karttan çektirecek. artık önümüzdeki ayda biz ne b**k yiyeceksek
Ya ben sunu anlayamiyrm
O davet ederken bi yandan herkes iki kilo et aldin diyebiliyorken, siz neden diger hesaplari one atmiyorsunuz?
Yani kimin arabasi ile gidilecek
Bizim araba ile gidilecekse uzak yok, bizden yol, sizden yiyecek demek zor mu?
Hani normalde denmezde, et alin diyen birine denir bunlar

Oha yaaa ne tuhaf kadin bu

Ay nasil insan bunlar. Bizde arkadaslarla sahile piknige gitmistik ozaman arabamiz yoktu sagolsun goturduler etleri benzini vs biz almistik. Ne var yani bunda. Resmen size kitleyeceklerdi

Bence sadece bugünü kurtarsdiniz.yarın öbürgün yöne aynısı olacak .çünkü geçmişe vurgu yapmamissiniz.deseydiniz bu ay çok acil dik.giderler dışarıda kutlamalar ağır geldi .diye vurgu yapsaydiniz .böyle anlamamış ayağına yapmazdı.ayrıca adam basi 2 kilo et nedir ya.kendileri kalabalık gelecekler heralde tahminen siz 2 kişisiniz ondan az alip onuda devirecekler .kadının günahı da kalmadı ha ben aldım hepsini çok fena gıcık kaptım yaa

Çok sinir oldum suzicim geçen sefer siz o kadar masraf yaptınız lafı mı olur siz yeter ki gelin çocuklar da hava alır diyemedi mi Yani insanlar ne kadar kötü niyetli. İyi yapmışsınız eşiniz iyi niyetli diye et ve mazotu da size ödetirlerdi zaten

Aferin kız sana suzi...
Senden beklediğimde buydu.
Yalnız o ne sinsirella görümcedir Allahım...
İnsan der biz benzini de koyalım erin de alalım size bir değişiklik olur ama pardon insan der bunu...
Duruşundan ödün verme bu ayar onu bir süre götürür. Aracı istediklerinde de bakımı var diye geçiştirebilirsiniz

Eşin ortak ödemeyi teklif etsin . Durumumuz yok ama o şekilde gidebiliriz desin

Çok şaşkınım. Nasıl gelin demediler anlamadım. Nasıl insanlarmış.

Insan utanır telefonu kapatırken.

Böyle insanlara müstahak. Cimriyle cimri, hesapciyla hesapçı olacaksın.

Eşiniz de hala durumun farkında değil herhalde.

Konuyu takip ediyordum cok iyi yapmissin agzina saglik simdi gitsinler nereye gideceklerse bencil gorumce

400 kusurlu bir masrafı size ödetmis.
insanın vicdani sızlar mahcup olur.. Bir şekilde telafisini yapabilirlerdi. Bi kaç gün gecikmeli de olsa ödeme yaparlardı.
Neyseki gitmemissiniz.
Sakın bir daha böyle birseyi yapmayın.
Eşinizle cocuklarinizla güzel güzel pikniğe oraya buraya gidebilirsiniz.
Onlar olmasa da olur.
Hiç yoktan araba sizden malzemeler bizden diyebilirlerdi.
Aman aman dış parazitlerden yuvanizi koruyun.

Benim eşimin ailesi de aynı sizinkiler gibi beleşçiliği çok severler. Çok afedersiniz argo oldu ama onlara tam uyuyor bu... Evlerine en fazla senede iki yıl gideriz birer gece kalıyoruz hepsinde.hepsi aynı ilde biz uzağız sadece. Kahvaltı ve akşam yemeği hazırlarlar ona rağmen doğru düzgün sofra bile kurmazlar.Çorba çiğ köfte geçiştirirler. Misafirden çok yer kendileri..İnsan biraz geri çekinir sofrada misafire ayıp olmasın diye ben ailemden öyle gördüm. Bunlar da tam tersini yapıyorlar. Utanmasalar tabağımızdakini de yiyecekler. Bize geldiklerinde hepsi birden geliyor neredeyse yatılı olarak tabi.. yeme içme gezmeleri tozmaları bitmez tabi ki parada eşimden çıkar. Allah dan yakın değiliz de pek bir sıkıntı olmuyor bize senede bir ya da iki yinede insan sinir oluyor...

Yeriniz de olsam ben bir bahane uydurur gitmezdim eşinizi ikna etmek için elinden geleni yap bence ne kadar etkili olur bilemem ama yolunmayı seviyor bu eşler bizi de deli ediyorlar..
İkna edemezseniz de tek yollamayın o zaman sizde gidin yalnızken daha çok yolarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…