- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
- Konu Sahibi willedwoman
-
Ya ben sunu anlayamiyrmgörümcem kesin eti burdan almayacak ordan alırız diyecekler yine kocamı öne sürecekler benim saftirik kocamda karttan çektirecek. artık önümüzdeki ayda biz ne b**k yiyeceksek
Oha yaaa ne tuhaf kadin bukızlar aradım görümceyi. dedim abla x i arayıp pikniğe davet etmişsin oda çekinmiş sana bişey diyememiş. ama biliyorsun araba borcuna girdik bu ayda epey açıldık. daha maaşlarda yatmadı elimizde hiç nakit kalmadı bırak iki kilo et almayı arabaya 10 liralık benzin koyamayacak durumdayız dedim. o nedenle biz gelemiyoruz dedim. size iyi eğlenceler dedim. hmmm dedi tamam siz bilirsiniz dedi. kapattı telefonu. yani demediki ablacım ne olcak sizde yoksa bizde var gidelim gezelim güzel bir gün geçirelim demedi. eşimede aynen anlattım. yazık oda ohh be diyor üstümden koca bir yük kalktı diyor.
Eşin ortak ödemeyi teklif etsin . Durumumuz yok ama o şekilde gidebiliriz desinkızlar merhaba önceki konumu bilenler vardır aranızda (görümcemle ilgili) eşim aradı ablam aradı haftasonu mavi göle pikniğe gidelimmi diyor dedi bende sen ne dedin dedim suziye sorayım planı yoksa geliriz dedim dedi. kızlar çok öfkelendim. yinemi hesabı bize kitleyecekler dedim yok dedi. görümcem herkez 2 şer kilo et alsın demiş. kızlar görümcemlerin arabası yok bizim arabayla gidilecek bir buçuk saatlik yol. ve ben eminim sırf bizim arabamız olduğu için bizi çağırıyorlar. yol parasını falanda karşılamazlar. dedim eşime sakın kabul etme ben daha geçenki 480 tl yi hazmedemedim dedim. oda aslında gitsek iyi olur çocuklara değişiklik olur deyip duruyor. olmaz dedim onların yüzünden yine evimde huzursuzluk çıkacak zaten geçen ki olaydan sonra yeni yeni eşime yanaşmaya başladım
arabanında benzinini sömürüp. sıfıra dayanmış olarak geri verirlerArayip eee madem siz gidemiyorsunuz arabayi verin derlerse sasirmam.
Hmm,şirret gelin,kardeşim bana yok diyemezdi,bu da nereden çıktı demiştirİyiniyetli olsa ayıp ediyorsun lafı mı olur derdi, kirli, pis,çukur,sevimsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?