Görümcem tabağını yıkamıyor.

dilemma123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
217
69
13
35
Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.

Önemli değil ama hizmetçi değilim ki.biraz ince olması gerekmez mi?
Hizmetçi değil ev sahibisiniz. Evinize gelen misafirden iş beklemeniz hoş değil kaldı ki zor bi dönemden geçiyormuş. Bu kadar büyütecek bir şey yok. İnce biri olmasaydı daha önce size yardımcı olmazdı. Bi kaseyi makineye atmayı böyle zor etmeyin.

5 gun ıcın laf etmezdım ne olmus sankı kendı kardesın gelse aynı durumda belkı bısey demezdın. Benımde gorumcemın esı vefat etti 3 cocukla 18 gun kaldılar sadece uc gunde evı komple supururken yardım ettı yıne agzımı acmadım kımın ne olacagı bellı olmaz bende onun evıne gıderım rahatca acar kapısını. Kul bılmezse Allah bilsin derim cikarm işin icinden.

bi tek bu yazdiklarinizsa abartmissiniz. hakli da yani o gidince çıkacak nevresimler.
tabagi da belki dalginlikla birakti unuttu. ben cok tencere çaydanlık yaktim. kahvalti yapiyim diye düşünüp aksama kadar yemeyi unutuyorum hala.

Ne çok dert edip buraya konu açma gereği duymuşsunuz ya . 5 gün kalmış zaten altı üstü duyanda aylardır sizde zannedecek . Bir tabağı makinaya koysanız ölür müsünüz mesela ? Ayrıca eşinize gösterdiniz ne oldu başınız göge erdi sanırım

Ya ben de bir süredir sizde kalıyor bulasiga falan hiç yardım etmiyor sandım. Bı tabagi bi nevresimi çağırıp eşine göstermek, gelip konu açmak nedir.

Sizin de anneniz kardesiniz misafir olarak gelir. Onların eşinizin hoşuna gitmeyecek bir davranışı olduğunda hemen böyle şikayet mi ediyor?

bir kere toplamamış elinize mi yapıştı?
gidiyormuş zaten.
el insaf.
ne fenasınız. eşinize de şikayet etmişsiniz.

Ben aileme yakınım onlar gece kalmıyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…