- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
- Konu Sahibi dilemma123
-
Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Bi tabağı makinaya koydunuz diye size yük mü olmuş olduBen birinde kalınca yük olmamak için herşeyi yaparım.
Benden büyük 40 yaşında. Olgun olması gerekmez mi? insan ardını toplar.herkes zor zamanlar geçirebilir.Hiç dert edilecek sorun yapılıp üstüne eşle paylaşılması gerekecek kadar ortada bir problem göremedim. Zor bir zamanda. Belki genelde de öyledir ama en azından bu kadar süre için can sıkmaya değmez. Siz görümcenizin ablası sayılırsınız. Arada kardeşinizi hoş gördüğümüzü düşünün. Bazı konularda yazanlar gibi ‘küçük kaynana’ modunda değilse görümceniz hiç gündem bile yapmayın.
3 ay mı? Boşarım o adamı:)Ben bi yere gitsem her seyi yaparim... kendim ince dusundugumden onuda beklerim kardidan.. ama herkes oyle degil.. kaldiki 5 gunlukcukmus.. bu kadin bisey yapmasada..sen passa passa yapacaktin o 5 gun icinde..bu duruma gore ben 3 ay bize gelen kv yi girtlaklamam gerekirmis
O kadar iyi niyetli biriyseniz bir tabagi da makineye koyuverirsiniz bidi bidi etmeden. Misafirle ev isi konusunda iddia edilmez
Haha dogumuma geldi kuzu3 ay mı? Boşarım o adamı:)
Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.1 tabak 1 carsaf icin surat asmaya deger mi? Cok ayıpladım sizi. Iyi kimse size misafir gelmesin bu nedir ya
Hee tamam.yardima gelmiş zaten.gunahini almiyim.:))Haha dogumuma geldi kuzuAmaan daglara taslara ulu ulu agaclara
Oyle gibiydideHee tamam.yardima gelmiş zaten.gunahini almiyim.:))
Gerçekten yazık Allah kimseyi size muhtaç etmesin birisi bana zor bir zamanında gelse değil tabağını toplatmak çay bile doldurtmam asıl ona zahmet olur bana değil bilirim çünkü o dönemi bende ayrılık aşamasından döndüm eşimle çok şükür hala birlikteyiz Rabbim yaşatmasın o kadar kötü bir duygu durumu ki insanın dünyası paramparça oluyor kimseye belli etmemeye çalışmak daha da zor o yüzden bence gidip özür dileyin ve oturup ayıbınızı düşünün cidden çok sinirlendim şuanBenden büyük 40 yaşında. Olgun olması gerekmez mi? insan ardını toplar.herkes zor zamanlar geçirebilir.
Kocişinin kardeşi. Bazi yeni gelinler çok fena Allah oğullarımızı korusunMisafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.Ay sizi yeni fark ettim. Siz az önce abisinin hanımı hakkında konuşan kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor u açan kişisiniz. Kesinlikle ‘Küçük Kaynana’ tabirime cuk oturuyorsunuz. Ya neyse sizin sorunlu olduğunuza kanaat ettiğimden burdan yazmayı sürdürmeyeceğim. Allah yardım etsin etrafınızdakilere. Ciddi psikolojik sorunlarınız var bence.
Sizin sevmemenizle hicbirsey kaybetmezler zaten onlarda, esinizi falan seviyor musunuz bari? Hayatınızde sevebildiğiniz insanlarda var mı?Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Gerçekten yazık Allah kimseyi size muhtaç etmesin birisi bana zor bir zamanında gelse değil tabağını toplatmak çay bile doldurtmam asıl ona zahmet olur bana değil bilirim çünkü o dönemi bende ayrılık aşamasından döndüm eşimle çok şükür hala birlikteyiz Rabbim yaşatmasın o kadar kötü bir duygu durumu ki insanın dünyası paramparça oluyor kimseye belli etmemeye çalışmak daha da zor o yüzden bence gidip özür dileyin ve oturup ayıbınızı düşünün cidden çok sinirlendim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?