Görümcem tabağını yıkamıyor.

Eşim görürse bir daha onu eve getirmemesi gerektigini anlar belki.biraz özen.

Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Sakin kendi kardeslerinin evlerine gitme elin kizi/oglu seni sevmek zorunda mi? Veya sen cok cocuk yapma. 1 tane yap. Ilerdr evlenirlerse birbirlerine gidip kalmasinlar. Kocanin hayatina sonradan dahil olan sensin sen! 40 yillik ablasini disarda birakmaya calisiyorsun. Cok sinirlendim ya banlansam da yazacagim bu nedir?

Ay sizin konularınıza şok oluyorum artık. Ne demek tesadüfen girdi hayatınıza kardeşinizin eşi için kardeşimle aramı açamaz bağımı koparamaz deyip, eşinizin kardeşine karışma hakkını kendinizde buluyorsunuz. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmayın bu kadar bencil olmayın.

Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.

Ama evlendiniz ve o kişi esinizin kardeşi. Yani onun ailesi. Orası esinizin de evi, yani onun misafiri. Beğenmiyorsaniz hickimsesi olmayan biri ile evlenecektiniz. Siz sevmiyorsunuz diye gözünüzde büyütüyorsunuz. Insallah esiniz sizin ailenize de aynen davranir o zaman anlarsınız

Ben olsam 5 gunluk misafire hicbi sey yaptirmam misafir sonucta ama ben bi yerde misafir olsam yatagimi falan toplardim ister yikansin ister yikanmasin yatak konusunda haklisiniz

Benim gorumcem yemegi yer cekilir. Ben toplarim bize geldiklerinde ama ben ona gittigimde yapardım hep artik ben de yapmıyorum

Sevmek zorunda değilsiniz ama hayatınıza almak zorundasınız, misafir etmek zorundasınız. Görümce dediğiniz eşinizin kardeşi daha ne kadar yakın olabilir size?
Eşiniz de sizin kardeşlerinizi hayatınıza almasın bu mantıkla. Benim kardeşimi hayatına almamayı düşünecek adamın en başta kendisi hayatımda olamaz mesela. Kardeş bu ya, ötesi, daha yakını var mı?

bir derdim var mi. yoksa. bir derdim yok mu gibi biseyy allah askina bu dert mi. .. gorumce degil baska bir akrabaniz yapsaydi sorun etmezdinz

Bi gün kalasi yapmamis zaten gerektigi kadar yapmış ben abimde 2 hafta kalsam anca 2 yada 3 kere yardım ederim bizim gelin iyi demekki sizin gorumce ye allah yardım etsin bi hata filan yapsa esinizle düşman edersiniz heralde bi nevresimi gosterdiginize gore

Hangimize gelen kv görümce tabağını yıkıyor ki?
Kendi kaldığı oda değil mi toplamasın yatağını ne olacak :)

Kadınlar kulübü bana çok şey kattı.
Her sorunun sorun olmadığını öğretti.
Bunlar sorun edilecek, eşe gösterilecek asla ve asla sorun değil.
Benim sorunlu olduğum görümcem geldiğinde yatak odamı verdim. Yattilar hiç toplamadim ve toplatmadım odayı. Gittiklerinde çıkardım yenilerini taktım yikadım.
Ayrıca benim ki keşke bı kaseyi makineye koymasaydı kılını kipirdatmadı.
Sizi yormuş belli ki, bı kaç gün kafanızı dinleyin.

Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.

sizin ananız babanız da eşinizin bir şeyi değil.
inşallah aklı başına gelir de eşiniz bir daha sizin 7 ceddinizden bir allah ın kulunu onlar benim hiç bir şeyim diye eve almaz.

hayır sanki sadece kan bagımız olan insanlara kapımızı açıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…