- 1 Şubat 2019
- 217
- 69
- 13
- 35
- Konu Sahibi dilemma123
-
Eşim görürse bir daha onu eve getirmemesi gerektigini anlar belki.biraz özen.Ne çok dert edip buraya konu açma gereği duymuşsunuz ya . 5 gün kalmış zaten altı üstü duyanda aylardır sizde zannedecek . Bir tabağı makinaya koysanız ölür müsünüz mesela ? Ayrıca eşinize gösterdiniz ne oldu başınız göge erdi sanırım
Sakin kendi kardeslerinin evlerine gitme elin kizi/oglu seni sevmek zorunda mi? Veya sen cok cocuk yapma. 1 tane yap. Ilerdr evlenirlerse birbirlerine gidip kalmasinlar. Kocanin hayatina sonradan dahil olan sensin sen! 40 yillik ablasini disarda birakmaya calisiyorsun. Cok sinirlendim ya banlansam da yazacagim bu nedir?Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Aynen kim bilir arkamızdan neler sayarlar yazık yaa eşine kardeşineAynen katılıyorum. Düşünün böyle insanların evine misafir gidiyorsunuz. Yok kalsın.
Sadece 5 gün gelmiş senin annen bacın gelse aynı hareketi yapsa ne olurdu ? Hemen diyeceksin ki yapmazlar ama yapadabilirlerEşim görürse bir daha onu eve getirmemesi gerektigini anlar belki.biraz özen.
Aynı şey düşündüm. Daha elti konusu görmedik ama sanırım. Eltisi varsa belki seviyordur.Sizin sevmemenizle hicbirsey kaybetmezler zaten onlarda, esinizi falan seviyor musunuz bari? Hayatınızde sevebildiğiniz insanlarda var mı?
Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
Ben olsam 5 gunluk misafire hicbi sey yaptirmam misafir sonucta ama ben bi yerde misafir olsam yatagimi falan toplardim ister yikansin ister yikanmasin yatak konusunda haklisinizGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Kaynım bekar.Aynı şey düşündüm. Daha elti konusu görmedik ama sanırım. Eltisi varsa belki seviyordur.
Sorunlu olan sizsiniz.görümcemi veya yengemi sevmek zorunda degilim.onlari hayatimda istemiyorum. Tesadüfen zorla hayatima girdiler.evkenmesek onlari nerden tanıyacaktık? Yoldan geçen kişiler olacaklardi bizim için.
bir derdim var mi. yoksa. bir derdim yok mu gibi biseyy allah askina bu dert mi. .. gorumce degil baska bir akrabaniz yapsaydi sorun etmezdinzGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
Hangimize gelen kv görümce tabağını yıkıyor ki?Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
Ooo, o zaman bir de elti gelebilir. Düşünsenenize belki de şimdi sokakta yaninizdan gelip geçen bir yabancı siz istemeden hayatınıza dalıp eltiniz olacak belki. Ayy ne zor...Kaynım bekar.
Varsa da sevebildigini hiç zannetmiyorum konu sahibinin..Aynı şey düşündüm. Daha elti konusu görmedik ama snırım. Eltisi varsa belki seviyordur.
Misafir arkadaşımız, ailemiz sevdiklerimiz olur.o kadın neden benim hayatımda olsun ki.annem değil babam değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?