Görümcem tabağını yıkamıyor.

Aynen ben de sizin gibiyim artık, ne gelene iş yaptırtırım ne gidince yaparım. Ha sevdiğim arkadaşım annem şu bu yardım ederim ama her şeyi üstlenmem. Bende öğrenciyken arada kaldığım bir tanıdık evinde yaptırmadıkları iş kalmıyordu, ondan dolayı kendimi kullanılmış hissediyordum.

Aksine herkes beni çok cana yakın ve sempatik buluyor.zaten içime ata ata hasta oldum.

Dışa vurdukların ve için çok farklı o zaman. Tıpkı benim kv gibisin. Yüzüme gülüp arkamdan böyle senin gibi konuşan. Bence egolu ve mutsuz bir insansın. Kindarsın bir de. Eşin de seninle uğraşmamak için bir şey demiyor sana bence.

kocasinin ailesini istemezse kocasi da kadinin ailesini istemez işte huzursuzluk buradan çikiyor. bence iki medeni insanin arasi aile muhabbete girmemek lazim ben huzursuzluk çikarmayim diye hiç o taraflara ilgili konu açmiyorum. ilgim çekmiyor. sıkıcı konu oluşuyor.

Bnim görümcrm geldi 15 gun bnde kaldi ve cok güzel gecti 3 cocuguyla birlikte ve 15 gün boyunxa0 sürekli misafirim geldi bir gün bile oflamadim oda yardim etti bnde yaptim bebegimde vardi hatta ve kizi bir gün su kelimeyi kullandi"yenge biz burdayiz diye sen cokmu mutlusun hep gülüyorsun"yüzümü astim böylemi olayim dedim "hayir yenge gül demisti" ne var yani icinizi biraz genis tutun midem bulandi sizden pis bide kocasina söylemis asil birakmiyacaksin is yapsin kadin zaten üzgün kafayi dagitmak icin gelmis ama kacmis sonra kurtulmus sizden öyle abiyede yaziklar olsun ki iki laf edememis size insaf ya

Ben hamile halimle yatiya gorumcem, kv geldiginde onlara elimden geldigini yapmaya calistim ben ev sahibiyim cunku. Alt tarafi bir hafta ve sadece bir tabak ve nevresim icin kirilmak, ters bakis atmak vs cok cocukca geldi bana.

Bunu bu kadar dert ediyorsaniz Allah size baska dertler vermesin insallah

Böyle eften püften şeyler için buralarda koca koca konular açmaya üşenmiyor musunuz, ben de onu merak ediyorum. Hayatınızda hiç mi derdiniz olmadı ya... Hiç sorun çözme, idare etme yetisi yok bazı insanların gerçekten.

Ay ne konuymuş kaç gündür bitmedi
Yeni boşanmış kız biraz anlayışlı ol
Birde eşine göstermiş fesatlık yapıyorsun
Senin gibilerin yaşadığı dünyada yaşamak istemiyorum ya

Valla gidip eşe şikayet etmek hoş değil. Benim anamı babamı şikayet etse eşim sürekli söylense en sonunda savunmaya geçerim. Eşler adil ve objektif olabilmeli tabiki ama bazı kadınlar da bazı şeyleri çok abartıyor.

evet ben şikayet etmiyorum etmeyi de sevmiyorum. senin annen baban böle söle desem adamın suratı düşer. yok benim annem babam böle degil der sonuç kavgaya dönüşür.. huzursuzluk işte oradan başliyor.
bence muhabbete girerse aileye sokmamali. ben o konuya girmiyorum.
eşim benim ailemi şikayet ediyo. bende sinirleniyordum. sanane be adam diyordum. ben senin ailen hakkında bişey diyormuyum dedim sustu.
arada ediyo. bende o konuya girmiyim aşkım deyip kapatıyorum..
evet eşinin ailesini sevmedikleri için evlilikte eşinin ailesini istemedikleri için kocasiyla arasi açiliyor maalesef bence eşler birbilerine adil objetif olmali. saygı duymali sonuçta ailesi..

Yaptığınız cok yanlış... ben yeni 1 aylık evliyken görümcem bende 2 ay kaldı evleri yakın olmasına ragmen işten geldiği saatte yemeğini önüne koyar sonra toplar yıkardım yatağını ben Acar ben toplardım ben hiç böyle sorun etmemiştim bi tabak için yaptığınıza bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…