- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi dilemma123
-
O benim dostum değil. Boşandı şimdi kesin buraya taşınır. Orda da kalmaz şimdi hepten salça olacak.ne güzel uzaktaydı.
ben misafir gittiğim evde hiçbişeye dokunmam bana gelene de dokundurtmam :)
baya yemek hazırlanırken kanepede uyurum falan :) öyle bi tribim var. sonra nasılsa yapıyor diye misafir olduğunu unutuyorlar çünkü sizin gibi insanlar.
küçükken bi akrabamızda yatıya kalırdım çocuk halimle bana temizlik yaptırıp bulaşık yıkatırdı çocuğunun b.klu bezlerini attırırdı falan neler neler. ondan kalma bi trip oldu. beni gerçekten seviyorsa gelmemden memnunsa beni ağırlar (ağırlamaktan kastım abartı şeyler değil). ağırlamıyorsa iş buyuruyorsa da bi daha gitmem zaten.
Aksine herkes beni çok cana yakın ve sempatik buluyor.zaten içime ata ata hasta oldum.
kocasinin ailesini istemezse kocasi da kadinin ailesini istemez işte huzursuzluk buradan çikiyor. bence iki medeni insanin arasi aile muhabbete girmemek lazim ben huzursuzluk çikarmayim diye hiç o taraflara ilgili konu açmiyorum. ilgim çekmiyor. sıkıcı konu oluşuyor.Koç burcuymuşsunuz. Benin arkadaşım da koç. Eşinin anne babası kardeşi konusunda sürekli huzursuzluk çıkartıyor. Her hareketlerinde bir problem buluyor. Evime gelmesin gitmesin bilmemne. Onlar eşinin ailesi ne demek gelmesin diyorum yok. Fakat bu durum en sonunda evliliğine yansıdı. Kocasıyla arası bozuldu.
Valla gidip eşe şikayet etmek hoş değil. Benim anamı babamı şikayet etse eşim sürekli söylense en sonunda savunmaya geçerim. Eşler adil ve objektif olabilmeli tabiki ama bazı kadınlar da bazı şeyleri çok abartıyor.kocasinin ailesini istemezse kocasi da kadinin ailesini istemez işte huzursuzluk buradan çikiyor. bence iki medeni insanin arasi aile muhabbete girmemek lazim ben huzursuzluk çikarmayim diye hiç o taraflara ilgili konu açmiyorum. ilgim çekmiyor. sıkıcı konu oluşuyor.
evet ben şikayet etmiyorum etmeyi de sevmiyorum. senin annen baban böle söle desem adamın suratı düşer. yok benim annem babam böle degil der sonuç kavgaya dönüşür.. huzursuzluk işte oradan başliyor.Valla gidip eşe şikayet etmek hoş değil. Benim anamı babamı şikayet etse eşim sürekli söylense en sonunda savunmaya geçerim. Eşler adil ve objektif olabilmeli tabiki ama bazı kadınlar da bazı şeyleri çok abartıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?