- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi dilemma123
-
Benim gibi düşünen var mı diye bakmıştım sizi buldumSanki bu cok normal2 hafta durcan 3 defa yapcan.. iyi hizmetci bellemissiniz kadini yazik
Iyice suyunu cikarmasak olmuyorBenim gibi düşünen var mı diye bakmıştım sizi buldum
Wow.... allah başka dert vermesin diyorum sadece, insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş..Benden büyük 40 yaşında. Olgun olması gerekmez mi? insan ardını toplar.herkes zor zamanlar geçirebilir.
Bencede çok. Ben en çok eşi ne cevap vermiş onu merak ettimIyice suyunu cikarmasak olmuyorMisafirlik 3 gun derler dogru.. ama bu gercekten uzun kalacaklar icin gecerli.. 4 gun kalacaksa kisi gene misafirdir 4. Gun..2 hafta cok misafir sayilmak icin bence:))
Haha cevabi bende bilmiyorumBencede çok. Ben en çok eşi ne cevap vermiş onu merak ettimo kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım
Benim eşim de o şekilde bakardı banaHaha cevabi bende bilmiyorumSoylemedi galiba.. benim esim tip tip suratima bakardi sanirim.. ben kocasi olsaydimda bu kadinin..iyi bi soylenirdim bi daha bu tarz seyle karsima gelemezdi Kadina her turlu siddete karsiyim ama bu nedir ya?
Demek benim görümce sizde olsa hasta olurdunuzGorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Konu sahibi resmen boşanma psikolojisindeki görümcesine psikolojik şiddet terörü estirmiş. Kocaya kaş göz yapmalar, görümceye göz ile imada bulunmalar.Haha cevabi bende bilmiyorumSoylemedi galiba.. benim esim tip tip suratima bakardi sanirim.. ben kocasi olsaydimda bu kadinin..iyi bi soylenirdim bi daha bu tarz seyle karsima gelemezdi Kadina her turlu siddete karsiyim ama bu nedir ya?
Kisaca konu sahibi hep bana Rabbena diyor:)) baskasinin kizini yerden yere vur ama kendine gelince 1 tabagin lafini et.Konu sahibi resmen boşanma psikolojisindeki görümcesine psikolojik şiddet terörü estirmiş. Kocaya kaş göz yapmalar, görümceye göz ile imada bulunmalar.
Ben eşime yapsam veya o bana yapsa, doğru insan ile hayatımı paylaştığım konusunda ciddi şüpheye düşerdim.
Diğer konusunda kardeşi ile eşinin ev kirasını istemesinden, gelinlerinin kardeşi ve ailesi ile arasını bozduğundan dert yanmış. Gel gör ki kendi görümcesine olan tavırları ortada. Diğer kardeşler dururken sadece o lara evin kirasının verilmesinin doğru olmadığı ile ilgili bir şey yazmış, eşitlik konusunda haklı da ama tüp bebek tedavisi için de ailesinden evin kirasını isteyecekmiş. Allah isteyen herkese nasip eylesin, kimseyi buradan vurmam hem maddi hem manevi, psikolojik olarak çok zor süreçler ama burada da haksızlık olmuş oluyor. Gelinin o evi bırakıp gittiğinden dert yanmıştı. Şimdi kadının neden gittiğini anlıyorum. Büyük ihtimalle canına tak etti kiraya çıktı, imkânı el vermediği için de eski evin kirasını istediler.
Adım gibi eminim konu sahibine babası, "Kızım bu evin kirasını sen al," dese, hayır demez.
Allah karşıma böyle insan çıkarmasın. Yengem çok iyi, düşünceli bir insan. Derdimiz olsa iki elimiz ateşte olsa koşarız. Bir bekar abim daha var. Şu konudan sonra Allah'ım ne olur hayırlısı ile karşılaştır diyorum. Çünkü biz aile olarak birbirimize çok düşkünüz, bizi parçalayacak bir insan da girmez inşaallah aramıza.Kisaca konu sahibi hep bana Rabbena diyor:)) baskasinin kizini yerden yere vur ama kendine gelince 1 tabagin lafi et.
Eşi söyle demişBencede çok. Ben en çok eşi ne cevap vermiş onu merak ettimo kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım
Halk arasında tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derizEşi söyle demiş
"onu da öyle kabul et yapmaz ama senden de beklemez"dedi... eşi konu sahibini hiç üzmez kırmazmış....
Demek ki konu sahibi gibi bir karaktere sahip olmak lazım sevilmek, kırılmamak ve üzülmemek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?