Görümcem tabağını yıkamıyor.

Benden büyük 40 yaşında. Olgun olması gerekmez mi? insan ardını toplar.herkes zor zamanlar geçirebilir.
Wow.... allah başka dert vermesin diyorum sadece, insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş..
sizin gibi anlayışsız bir insan hayatta zor mutluluğu bulur

Iyice suyunu cikarmasak olmuyor Misafirlik 3 gun derler dogru.. ama bu gercekten uzun kalacaklar icin gecerli.. 4 gun kalacaksa kisi gene misafirdir 4. Gun..2 hafta cok misafir sayilmak icin bence:))
Bencede çok. Ben en çok eşi ne cevap vermiş onu merak ettim o kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım

Bencede çok. Ben en çok eşi ne cevap vermiş onu merak ettim o kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım
Haha cevabi bende bilmiyorum Soylemedi galiba.. benim esim tip tip suratima bakardi sanirim.. ben kocasi olsaydimda bu kadinin..iyi bi soylenirdim bi daha bu tarz seyle karsima gelemezdiKadina her turlu siddete karsiyim ama bu nedir ya?

Büyük ihtimalle girip mesajları okuyorsunuzdur. Görümceniz gitmiştir. Hadi gözünüz aydın evinizi dağıtan da olmaz artık

Haha cevabi bende bilmiyorum Soylemedi galiba.. benim esim tip tip suratima bakardi sanirim.. ben kocasi olsaydimda bu kadinin..iyi bi soylenirdim bi daha bu tarz seyle karsima gelemezdiKadina her turlu siddete karsiyim ama bu nedir ya?
Benim eşim de o şekilde bakardı bana

Demek benim görümce sizde olsa hasta olurdunuz kendisi çalışıyorum diye bize geldiğinde küçük poposunu yerinden kaldırıp asla bişey yapmazdı sofra önüne gelir önünden giderdi bide gelirken saçma sapan şeyler getirirdi eve güya çalışıyorm işim var diyecek eve gidincede yapacağı gereksiz şeyler yazar yazar bitmezdi 2 de çocuğu var gerisini siz düşünün

Dert diye açtığınız konuya bakın.

Konu sahibi resmen boşanma psikolojisindeki görümcesine psikolojik şiddet terörü estirmiş. Kocaya kaş göz yapmalar, görümceye göz ile imada bulunmalar.

Ben eşime yapsam veya o bana yapsa, doğru insan ile hayatımı paylaştığım konusunda ciddi şüpheye düşerdim.

Diğer konusunda kardeşi ile eşinin ev kirasını istemesinden, gelinlerinin kardeşi ve ailesi ile arasını bozduğundan dert yanmış. Gel gör ki kendi görümcesine olan tavırları ortada. Diğer kardeşler dururken sadece o lara evin kirasının verilmesinin doğru olmadığı ile ilgili bir şey yazmış, eşitlik konusunda haklı da ama tüp bebek tedavisi için de ailesinden evin kirasını isteyecekmiş. Allah isteyen herkese nasip eylesin, kimseyi buradan vurmam hem maddi hem manevi, psikolojik olarak çok zor süreçler ama burada da haksızlık olmuş oluyor. Gelinin o evi bırakıp gittiğinden dert yanmıştı. Şimdi kadının neden gittiğini anlıyorum. Büyük ihtimalle canına tak etti kiraya çıktı, imkânı el vermediği için de eski evin kirasını istediler.

Adım gibi eminim konu sahibine babası, "Kızım bu evin kirasını sen al," dese, hayır demez.

Kisaca konu sahibi hep bana Rabbena diyor:)) baskasinin kizini yerden yere vur ama kendine gelince 1 tabagin lafini et.

Son düzenleme:
Kisaca konu sahibi hep bana Rabbena diyor:)) baskasinin kizini yerden yere vur ama kendine gelince 1 tabagin lafi et.
Allah karşıma böyle insan çıkarmasın. Yengem çok iyi, düşünceli bir insan. Derdimiz olsa iki elimiz ateşte olsa koşarız. Bir bekar abim daha var. Şu konudan sonra Allah'ım ne olur hayırlısı ile karşılaştır diyorum. Çünkü biz aile olarak birbirimize çok düşkünüz, bizi parçalayacak bir insan da girmez inşaallah aramıza.

Maalesef şu olayda bile ortasını bulamayan kadınlar var. Kimi elini bile sürdürtmem 2 haftada kalsa yazmış iyi halt ediyormuş gibi, kimide boşanmış kadın için depresyonda değil gibi diyip bir gün yatağını toplamadı diye şikayet ediyor.

Canlar üstüne daha fazla üstüne gitmeyin konu sahibinin....zaten genç yaşında menapozada giriyormuş....

Yakında kocası boşar bunu böyle devam ederse

Eşi söyle demiş

"onu da öyle kabul et yapmaz ama senden de beklemez"dedi... eşi konu sahibini hiç üzmez kırmazmış....

Demek ki konu sahibi gibi bir karaktere sahip olmak lazım sevilmek, kırılmamak ve üzülmemek için..

Koç burcuymuşsunuz. Benin arkadaşım da koç. Eşinin anne babası kardeşi konusunda sürekli huzursuzluk çıkartıyor. Her hareketlerinde bir problem buluyor. Evime gelmesin gitmesin bilmemne. Onlar eşinin ailesi ne demek gelmesin diyorum yok. Fakat bu durum en sonunda evliliğine yansıdı. Kocasıyla arası bozuldu.

Halk arasında tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş deriz

Allah görümcenize sabır versin.Kadın eşinden bosanmış destek olacagınıza köstek oluyorsunuz.Elinize mi yapışır.Misafir adı üstünde.Başka misafirlere de iş yaptırıyor musunuz? Gayet de doğru demiş.Ne kadar bencilce yaklaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…