Görümcem tabağını yıkamıyor.

Anin tatlim, Allah kotulerden uzak tutsun bizi

5 gün kalmış , 1 defa tabağı makinaya koymadı diye konu açılmış. Hayat bu kadar zor olmamalı dimi ? Dert edin bence bunu

Sizin kalbiniz kararmış. Bu kadar kötü düşünce yorar insanı. Bi sonraki konunuz da iyi düşünmeye ve iyi olmaya çalışıyorum nasıl yapmalıyım olsun.

böyle yapsa bu seferde aman abisinin dikkatini çekmek için ayılıp bayılıyor tamamen rol yapıyor der
konu sahibinin kalbi kararmış

Kutsal kitapta misafirlik 3 gün sürer diyor

İcim sisti boyle konulardan. Yahu ne olmus ki ? Bir tabak nedir ? Kadin belli ki zor gunler geciriyor. Bunun icin illa depresyonda oldugu izlenimi vermesi gerekmiyor ,kardesi de alip getirmis. O da bi gun tabagini koymamis. Bu kadar da kaybetmeyin insanliginizi. Biz nasil toplum olduk boyle, her seyi elestiren, sikayet eden

Valla helal olsun eşinize size tepki göstermemiş işte.. Bi taraf hep iyi oluyor heralde..iyi kadınlar kötü adamlara, kötü adamlar iyi kadınlara..

Siz yeni evlisiniz ve yaşınız da küçük sanırım 1 tabak ve 1 nevresim mi dert oldu veee eşinize dediniz bunu o eş size bişey demediyse helal olsun. Ne görümceler var nelerr nelerrr yapıyorlar arkandan kuyu kazıp daha beterini yapmadığına dua et. Misafir olarak gelip gittiğine dua et bence

Olabilir bence.
Olabilir bence.Zaten üzgün .O şimdi ne haldedir.Aklında 40 tane düşünce vardır.1 tabak değilmi?Siz ev sahibisiniz.Hizmetçilikle ne ilgisi var.

G*tunuzu kaldirip iki hareket ediceksiniz alti ustu.Evine gelen misafire saygin olsun.

40 gün yapar 41. Gün canın istenez yapmassın senden kötüsü olmaz diye.
Heh kadıncağız da aynı duruma düşmüş bir tabağı bile eşinize göstererek arkasından konuşmuşsunuz. Ben utanırdım şahsen kocama gel bak kardeşin tabağını bırakmış demeye yurtta kalmaya değil abisine gelmiş biraz anlayış yahu.

neyse ben geleyım yapıyım elime yapışmaz.ben gelene kadar biriksin makına yıkayacak nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…