- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi dilemma123
-
Anin tatlim, Allah kotulerden uzak tutsun biziAllah karşıma böyle insan çıkarmasın. Yengem çok iyi, düşünceli bir insan. Derdimiz olsa iki elimiz ateşte olsa koşarız. Bir bekar abim daha var. Şu konudan sonra Allah'ım ne olur hayırlısı ile karşılaştır diyorum. Çünkü biz aile olarak birbirimize çok düşkünüz, bizi parçalayacak bir insan da girmez inşaallah aramıza.
Eşinizde de sorun var o hâlde..O bana kızmaz, mahçup bile oldu,"onu da öyle kabul et yapmaz ama senden de beklemez"diye
böyle yapsa bu seferde aman abisinin dikkatini çekmek için ayılıp bayılıyor tamamen rol yapıyor derMisafir adı üstünde .. iş mi bekliyorsunuz. Ki kadın eşinden boşanmış belki acısını içinde yaşıyor sizi tatmin etmesi için ayılıp bayılması kendini yerlere yatırması mı lazım.
Çok ayıp etmişsiniz.. bir de eşinizi dolduruşa getiriyorsunuz.
Valla helal olsun eşinize size tepki göstermemiş işte.. Bi taraf hep iyi oluyor heralde..iyi kadınlar kötü adamlara, kötü adamlar iyi kadınlara..Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Evlilikte birinin şansı diğerinin şanssızlığı olabiliyor demişti bir arkadaşımValla helal olsun eşinize size tepki göstermemiş işte.. Bi taraf hep iyi oluyor heralde..iyi kadınlar kötü adamlara, kötü adamlar iyi kadınlara..
Olabilir bence.Zaten üzgün .O şimdi ne haldedir.Aklında 40 tane düşünce vardır.1 tabak değilmi?Siz ev sahibisiniz.Hizmetçilikle ne ilgisi var.Gorumcem gecen ay boşandı. Biraz kafasını toplasın diye eşim yasadigi sehirden alip bir haftalığına eve getirdi.hic depresyonda falan görünmüyor bence.
5 gün oldu yarin gidecekmiş. ilk gunler duzenliydi.yemege bulasiga yardim etti.ama koyverdi.arada kornfleks yiyordu onu makineye koyardi.nasilsa yarin gidiyorum diye bugün ne tabağını makineye koymuş. Ne de nevresimi toplamış. Eşime gösterdim.
Gorumcemin yüzüne ve yatağa baktim anlasın diye piskin pişkin diyorki zaten yeni misafir için yikayacaksin diye toplamadım. Mazerete bak ya.
Tabağı da yeni misafir kullanacak onu da o yüzden tezgahta birakti bu mantığa göre.
insan misafirlikte biraz mahçup olur.
Ayy ilahi, tipinizi begenmiyordur da nedir yahu cok guldum. Foruma yeni bir yildiz doguyor sanirim.uyemiz pek bir istekli bu konuda.Yoo isteyebilir. Belki bugunden sonra zarariniz olur. Ya da belki tipinize gicik oluyordur? Belki istemiyordur sizi. Bahaneden cok ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?