- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Benim de cinnetim geliyor:))Cinnet sebebim olabilir, çocuğa karşı anlayışsız misafirlerden hoşlanmıyorum ve ne derlerse desinler dikkate alınacağı şekilde uyarırım.
Alınır falan diyosan şaka yollu gülerek uyarabilirsin yine evi başımıza yıkmasın az alışsın da falan de alacağı zaman bebeği vermek için uzanma.
Saygilar halacim:)))tamam sen haklısın ama, halası olarak çok özlüyodur, belki o an kendine engel olamıyodur sevgiden.
bende bi hala olarak, halasının tarafındayım :)
Aaaaaaaa ben annesi olarak her dokunmamdan once ellerimi yikiyosam millet de yikicak degil mi ama! Hic sevmem!Gorumce belli ki azcik geri
Sirf bunun icin bile vermeyin cocugu eline
Yazik yahu
Benim de ogluma defalardir soylememe ragmen tatli yedirmeye calisiyorlar uyuz oluyorum, bir de pis elleriyle kucaklarina almalar falan, igrenc yaaa
Bir de opuyorlarAaaaaaaa ben annesi olarak her dokunmamdan once ellerimi yikiyosam millet de yikicak degil mi ama! Hic sevmem!
Benim bebeğim de 7 aylık misafir gelince çok ağlıyor çığlık çığlığaSelam hanimlar;
7 aylik bir bebegim var Allah nazarlardan korusun. Biz, esim ve benim ailelerimizden uzakta yasiyoruz. Yasadigimiz yerde tanidigimiz ve gorustugumuz pek kimse yok. Ara sira ev gezmeleri yapiyoruz o kadar. Dolayisiyla bebegim yabanci insanlara ve kalabaliga aliskin degil. Evde sadece anne ve babayi goruyor bu yuzden cok ürkek..Kalabalik bir ortama girince cok korkuyor cok agliyor..
Evimize bir misafir geldiginde de alisana kadar korkak davraniyor fakat alismadan kucaga alininca ya da yakinlasilinca cok agliyor.
O kadar icli icli agliyor ki onu kucagimda sakinlestirene kadar hem uzuluyorum, hem yoruluyorum, hem de misafirimle ilgilenemiyorum.
Konuya doneyim; gorumcemler bizden 1 saat uzakta baska bir sehirde yasiyor. Onunla hic bir problemim yok ama bebegimi hep aglatiyor.
Dogumumdan beri 5 kere geldiler bize. Ilkinde iceri girer girmez normal olarak bebegime kostu. Tabi bebegim korktu ve ortaligi ayaga kaldirdi. 10 dakika kadar ben de bebegim de perisan olduk. Dedim ki biraz alissin sana sonra zaten aglamaz. Himm tamam bidahakine hemen almiyim dedi.
Neyse ikinci gelisleri.. kapidalar daha, ellerindeki kabanlari aldim asmaya gotururken yine bi feryatttt!!! Bismillah daha oturmadan.. yine bebek ve ben kan ter icinde kaldik ve dakikalarca sakinlesmedi, misafirime hosgeldiniz bile diyemedim.. Dedim ki abla bikac dakika sizi gorsun alissin o zaman aglamiyor dedim yine! Himmmm tamam tamam bidahakine hemem almam......
Bu boyle 1 oldu 2 oldu 3, 4, 5...
En son 5. gelisleri. Bebegimi kucagima alip karsiladim onlari. Daha beni operken lap diye kapti cocugu. Vermesem olmaz, bu sefer cocugu kiskaniyor elimden aliyor denir.. Hadi dedim aglamaz belki. Yine de soyledim aglar dedim, aglamaz aglamaz ogrendi beni o dedi.. Aldi.. Yine kiyamet koptu!! Evin heryerinde gezdiriyorum bebegi hoplatiyorum ziplatiyorum olmuyor sakinlesmiyor. Kipkirmizi oluyor cocuk, sesi kisiliyor aglarken. Bari emzireyim kandirayim dedim goturdum bebek odasina, yok; hickirmaktan ememiyor bile. Yani hanimlar, yine zehir oldu o gun bana ve bebegime...
Bir de yanimiza gelip demez mi; "ayyyyy biyli ığlıyıcıgını bilsiydim ılır mıydım, yık yık bi dıhı ılmım!!!!!!"
Yine soyledim abla azicik seni gorsun alissin zaten o zaman aglamazzzzzz!!!!!!!!!
Ayyyy!!! Allahtan oyle pis yok etrafimda kesin delirirdim!! Opme desen olmaz op desen olmaz, cok iyi anliyorum..Bir de opuyorlar
Saclarini baslarini yolasim geliyor
Pis ya herkes pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?