- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Birincisi burası senin siten değil ikincisi on sayfa once yazdığım mesaja cevap vermedin. Üçüncüsü insanlara çemkirmeyi iyi bilirsiniz.Karsilikli sohbete gorevilirsiniz o arkadasla. Ayni kafadasiniz cunku. Sizinle ayni fikirde oldugunu gordugunuz biri cikinca On sayfa onceki mesaja on sayfa sonra cevap vermenizden belli. On sayfa once akliniz nerdeydi? Hadi ozelinizden mesajlasin kankanizla sayfamdan cikin.
Gercekten cahilsiniz. Keske ölseniz.İşte yine hakaret, siz değil okuduğunuzu yazdiginizi anlamamissiniz başta esimi ve beni goruyor ondan yabanciliyor yazin sonra yorum yapana hakaret,.. Bir gram turkceniz olsaydı bana yaptığınız yorumları yapamazdiniz, pragtafta anlamı anlatasim geldi zira
Cunku benim sorunum cocugumun disarida aglamasi degildi hanim efendi.. bari bunu anlayin. Eskiden okudugumuzu anladik mi diye bi bolum vardi kitaplarda.. siz o doneme yetisememissiniz sanirim.. simdi lutfen artik bana yazmayin cunku ne laftan ne sozden anlayan kalinkafali ve dangalak bi hanimefendisiniz... bu kadar idefix bi insanla konusmak istemiyorum. Fikrinizi kafamin icine koyabilmek adina bir suru tahrik unsuru yazdiniz. Ben bu sozleri kabul etmeyince fikrinizi kabul etmedigimi sandiniz.. gercekten tamamen dangalaksiniz ve cahilsiniz ve zihniyetiniz sadece polemik uzerine..
Simdi huzurla banlanabilirim
Turkceyi ogrenmeyi sizden tavsiye olarak almak ne buyuk lutuftur..Peki o sacma agiz egmenizle ilgili bir yorumunuz var mı... İyyy biyle igliyinicigini mis, bence de azcik Türkçe öğrenin
Sadece terbiyesiz insanlara.. cemkirmiyorum hadlerini bildiriyorum. Cizgiyi gecmesinler.Bir
Birincisi burası senin siten değil ikincisi on sayfa once yazdığım mesaja cevap vermedin. Üçüncüsü insanlara çemkirmeyi iyi bilirsiniz.
Kible geçSayfadan çıkmıyorum, buradayım bana hakaret ettin bir de sayfadan çık babanızın mali mi afedersiniz... Sizin gibisini de hiç görmemiştim, tecrübe oldunuz...
Girmiyim girmiyim dedim ama sayfalardir ignwluyor beni ya. Valla banlanayim o kadar sabrettikten sonra icimi doktum nasil olsa. Insanin huzurunu kaciriyorlar ya.Kible geç
Polemiğe girme sende banlanırsın
Cunku gorumcem kalinkafali ve dangalak degil bu uye kadar. Yaptigi seyde israrci olmasi onu oyle nitelendirmez. Ama bile bile tahrik edip okumadan sallama yorum yapmak nitelendirir.Kalın kafalı ve dangalak laflarını bir taraafınız yiyorsa görümcenize de söylesenize
Çünkü asıl laftan anlamayan o, çemkirdiğiniz üye değil.
Her seferinde bebeği ağlatıp, hemen koşmaması gerektiğini anlamadığı için ona da dangalak dediniz mi ?
Iyi, kal burda ben gidiyorum. Bakar bakar cahilliginle gurur duyarsin.Sayfadan çıkmıyorum, buradayım bana hakaret ettin bir de sayfadan çık babanızın mali mi afedersiniz... Sizin gibisini de hiç görmemiştim, tecrübe oldunuz...
Agapi bana diyor kible diye, yoksa bunu da mi anlamadınız....Girmiyim girmiyim dedim ama sayfalardir ignwluyor beni ya. Valla banlanayim o kadar sabrettikten sonra icimi doktum nasil olsa. Insanin huzurunu kaciriyorlar ya.
Çingene misin dicem de çingenelere hakaret olur. Siz çemkirmeye devam edin. Biz ağzımızı bozmuyoruz saygımızdan dangalak salak tarzı filan. Biraz ayıp oluyo yaniSadece terbiyesiz insanlara.. cemkirmiyorum hadlerini bildiriyorum. Cizgiyi gecmesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?