- 24 Haziran 2011
- 23.471
- 48.940
- 798
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
"ayyyyy biyli ığlıyıcıgını bilsiydim ılır mıydım, yık yık bi dıhı ılmım!!!!!!"
Yine soyledim abla azicik seni gorsun alissin zaten o zaman aglamazzzzzz!!!!!!!!!
Ayni yastalarmis:))))Benim bebeğim de 7 aylık misafir gelince çok ağlıyor çığlık çığlığa
Yaa sorma canim gercekten oyle.. alti kirlenir kirlenmez aglatmadan temizliyorum. Aciktigini anladigim an doyuruyorum. Sirf aglayip hircinlasmasin sakin bi bebek olsun diye. Ama zart diye biri cikip senin emeklerini hic ediveriyor. Bi de aglarken gulmezler mi!!! Ter akiyo sirtimdanHalası değil kim olursa olsun, Eğer çok seviyorsa ağlamasın diye düşünmesi lazım.
Annesi olduğum halde ben bile ağlayacak diye istediğim gibi davranmıyorsam çocuğa kimsenin de keyfine göre bebeği rahatsız etme hakkı yok...
tamam sen haklısın ama, halası olarak çok özlüyodur, belki o an kendine engel olamıyodur sevgiden.
bende bi hala olarak, halasının tarafındayım :)
Canım kimi çok görse ondan korkmaz benim bebegim annemlere gidince rahatım ama başka bi yere gitsem perisan oluyorum bebeğim o kadar ağlıyor ki kıpkırmızı oluyor hem de öyle böyle değil bütün evi ayağa kaldırıyor artık bi yere gitmek istemiyorumAyni yastalarmis:))))
Son 3 aydir basladi bizimki bu aglamalara.
Ay yok zaten bidaha vermicem ne deniyosa densin cocugum harap oluyo yaaCanım bu bencil sevgi. Bizim de ailemizde bebişler var bir tanesini de kısmetse ben çıkarıcam, bebek bana yaklaşmadığı sürece sırf kendim seveceğim diye gidip de çocuğun rahatını bozmam. Kendime ket vurur uzaktan severim. Buna -sevgi- deyip geçemezsiniz, bu kendini tatmin için çocuğun - annenin alıştığı düzene saygısızlık.
Bu ikaz gerektiren bir durum, güzellikle de söylemişsin, artık ciddi bir uyarının vakti gelmiş.
Ama işte, seviyooz dediklerinden bir de pişkin pişkin çıkışır, tavır koyarlar.
Kusura bakma da sen seveceksin diye, çocuğumu avaz avaz ağlatamam, istediğin gibi düşün. Buna da kırılacaksan kırıl.
Gormemisin cocugu olmus var bi deİzin vermeyince verilen cevaplar daha komik yada sinir bozucu diyeyim.
"bizde çocuk büyüttük hiç böyle yapmadık"
"benim elimden kaç çocuk geçti canım yaa"
"ağlasın bişi olmaz çocuk ağlaya ağlaya büyür " Vs Vs Vs böyle saçma savunmalar uzar gider.
Sen güzelce uyar anlamıyorsa tepkini belli et çekinme..
Esim ne dicek.. amman kimse kirilmasin!görümcesi madem bebeğin halası ise
annesini bu uyarıyı yapması bile gerekmez
bebeğin huyunu bilmiş olur ve kendısı bunu düşünmeli bosuna cocugu ağlatmayayım diye
alısşmasını yadırgamamasını halanın kendısının dusunmesı gerek
salaklıgından yapıyordur ,ya da anlayıssızlıgından
benim kedim vardı bekarken , kedim hep ayak ucumda uyurdu
evlenınce ıkı senedır kedım annemde kaldı
benden az da olsa uzaklastı kedi cunku sureklı gormuyor benı
bir de ben cok sıkarak yuvarlayarak sevdiğim için kedi rahatsız oluyor
annemlere gttiğimizde hemen kocagıma almıyorum o kadar cok ozlememe ragmen
bencillik yapmıyorum ve kedımın alısmasını beklıyorum
haladır özlüyordur falan bunlar benciilik düşünceleri
özlüyor da yazık değil mi minicik cocuga gereksız yere aglayacak bır de zor susuyormus
ben anne değilken bıle bunları düşünuyorum ,
siz yumusak soyluyorsunuz demekki , birdahakıne kesın tavırla soyleyın belkı o dilden anlar
eşiniz ne diyor bu duruma
Ayyy simdi ben de seni cok tatli hayal ettimBuarada konuyla alakasız ama ben bu bebısı cok tatlı hayal ettım sankım
Sen de haklisin.bende teyzeyim. 2 yaşında ve 9 yaşında yeğenlerim var. ablamlara gittiğimde eniştem aynı şeyi yapsa bırak yeğenlerimle oynamayı ablamlara gitmeye bile çekinirim. halası oda sonuçta alışsın diye uğraşıyodur. çocukları seviyodur. yabancı değilki. oda onun kanından birisi sonuçta.
Esim ne dicek.. amman kimse kirilmasin!
yeğenlerimden hiç kaçmadım. aksine daha çok sıktım onları. sıkarak sevdim. hafif ısırarak sevdim. tabi çocukta cocuğa farklıdır durumlar. Her gittiğimde ufakta olsa bişeyler götürdüm çocuklara. çikolata bile yetiyo onlara sonuçta. şimdi ikiside çok severler beni. bende onları tabi. kapıda karşılayıp sarılıp öperler. bu alıştırma birazda anneye bağlı birazda gelen kişiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?