Görümcem ve Bebeğim

Bir
Karsilikli sohbete gorevilirsiniz o arkadasla. Ayni kafadasiniz cunku. Sizinle ayni fikirde oldugunu gordugunuz biri cikinca On sayfa onceki mesaja on sayfa sonra cevap vermenizden belli. On sayfa once akliniz nerdeydi? Hadi ozelinizden mesajlasin kankanizla sayfamdan cikin.
Birincisi burası senin siten değil ikincisi on sayfa once yazdığım mesaja cevap vermedin. Üçüncüsü insanlara çemkirmeyi iyi bilirsiniz.

İşte yine hakaret, siz değil okuduğunuzu yazdiginizi anlamamissiniz başta esimi ve beni goruyor ondan yabanciliyor yazin sonra yorum yapana hakaret,.. Bir gram turkceniz olsaydı bana yaptığınız yorumları yapamazdiniz, pragtafta anlamı anlatasim geldi zira
Gercekten cahilsiniz. Keske ölseniz.

Cunku benim sorunum cocugumun disarida aglamasi degildi hanim efendi.. bari bunu anlayin. Eskiden okudugumuzu anladik mi diye bi bolum vardi kitaplarda.. siz o doneme yetisememissiniz sanirim.. simdi lutfen artik bana yazmayin cunku ne laftan ne sozden anlayan kalinkafali ve dangalak bi hanimefendisiniz... bu kadar idefix bi insanla konusmak istemiyorum. Fikrinizi kafamin icine koyabilmek adina bir suru tahrik unsuru yazdiniz. Ben bu sozleri kabul etmeyince fikrinizi kabul etmedigimi sandiniz.. gercekten tamamen dangalaksiniz ve cahilsiniz ve zihniyetiniz sadece polemik uzerine..
Simdi huzurla banlanabilirim:KK31:

Kalın kafalı ve dangalak laflarını bir taraafınız yiyorsa görümcenize de söylesenize
Çünkü asıl laftan anlamayan o, çemkirdiğiniz üye değil.

Her seferinde bebeği ağlatıp, hemen koşmaması gerektiğini anlamadığı için ona da dangalak dediniz mi ?

Sayfadan çıkmıyorum, buradayım bana hakaret ettin bir de sayfadan çık babanızın mali mi afedersiniz... Sizin gibisini de hiç görmemiştim, tecrübe oldunuz...

Bir
Birincisi burası senin siten değil ikincisi on sayfa once yazdığım mesaja cevap vermedin. Üçüncüsü insanlara çemkirmeyi iyi bilirsiniz.
Sadece terbiyesiz insanlara.. cemkirmiyorum hadlerini bildiriyorum. Cizgiyi gecmesinler.

Bu arada okudugunuzu anlayin seviyesini ilkokulda geçtim, siz oralarda kalmissiniz anlasilan....e çok sükur ki oss de Türkçe tam puan yapmıştım.... Oldukça iyidir turkcem, sizin aslinda ne amacla konu açtığınizi sizden iyi biliyorum, mutsuz insan...

Kalın kafalı ve dangalak laflarını bir taraafınız yiyorsa görümcenize de söylesenize
Çünkü asıl laftan anlamayan o, çemkirdiğiniz üye değil.

Her seferinde bebeği ağlatıp, hemen koşmaması gerektiğini anlamadığı için ona da dangalak dediniz mi ?
Cunku gorumcem kalinkafali ve dangalak degil bu uye kadar. Yaptigi seyde israrci olmasi onu oyle nitelendirmez. Ama bile bile tahrik edip okumadan sallama yorum yapmak nitelendirir.

Hadi ucunuz ozele. Once super kanka olursunuz sonra birbirinize dusersiniz:))

Ayrica yorumun kime yapildigini da gorduk merak etme basit insan..
Hadi beni kibleyin:)

Back
X