Görümcem ve eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denizsonsuzlugu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
442
512
18
İyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum

daha ne yapacaktı hediye aldınız diye ömür boyu size minnet mi duyacaktı?teşekkür etmiş işte daha ne

Yani haklisin bence, birini milletin gozune sokup digerini kuru kuru gecistirdiyse, kuru kuru gecistirilen taraf ister istemez kirilir.
Birde aldığım hediyeyi ben görmüyorum yani tabiki ne aldığımı biliyorum ama insan bi çeker bana fotoğrafını atar en azından elime ulaştı falan diye doğru şey mi gitti o nu bile bilmiyorum yorumları okudum baya sıkıntı yaşayanlar olmuş

Belki yarın paylaşacak, belki üst üste paylaşmak görgüsüzce geldi, belki eltin yanındaydı paylaş diye ısrar etti.... yani sana değer vermiyor olmasından önce başka seçenekler var. Zaman içinde elendikçe seçenekler yaşadıkça anlayacaksın. Değer bulma kaygısı sendeki.​

Evet haklısınız kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada eltimle üst üste hediye almadık bir 3 ay önce falan almıştı

Bence fazla şımartma derim çek kendini biraz sonra seçim yapacak kadar yüz bulur kırılırsın. fazla samimiyet tez ayrılık getirir bu da biline..

Bak bu kadar detay dusunursen kendini uzersin sadece. Hediye aldin evet fazla onemsenmemis. Takilip kalma. Yine araniz iyi olsun ama bundan sonra bu olcude hareket et sende.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…