- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Hayır eltim benim arkadasım gibidir severim bir sıkıntımız yok şükür olmasındaNe diyeyim Allah başka dert vermesingörümce zirvede sizin ailede eltilerin savaşı
daha ne yapacaktı hediye aldınız diye ömür boyu size minnet mi duyacaktı?teşekkür etmiş işte daha neİyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum
Eltim birsey yapmadıkiTeşekkür etmiş iste daha ne yapsın. Eltinizin yaptığı abartı asıl altı üstü bir hediye .
Birde aldığım hediyeyi ben görmüyorum yani tabiki ne aldığımı biliyorum ama insan bi çeker bana fotoğrafını atar en azından elime ulaştı falan diye doğru şey mi gitti o nu bile bilmiyorum yorumları okudum baya sıkıntı yaşayanlar olmuşYani haklisin bence, birini milletin gozune sokup digerini kuru kuru gecistirdiyse, kuru kuru gecistirilen taraf ister istemez kirilir.
E övgülerle paylaşmış yaEltim birsey yapmadıki
Eltim görümceme hediye almıştı görümcemde ballandıra ballandıra canımlı cicimli övgülerle paylaşmıştıE övgülerle paylaşmış ya
Evet haklısınız kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada eltimle üst üste hediye almadık bir 3 ay önce falan almıştıBelki yarın paylaşacak, belki üst üste paylaşmak görgüsüzce geldi, belki eltin yanındaydı paylaş diye ısrar etti.... yani sana değer vermiyor olmasından önce başka seçenekler var. Zaman içinde elendikçe seçenekler yaşadıkça anlayacaksın. Değer bulma kaygısı sendeki.
Bence fazla şımartma derim çek kendini biraz sonra seçim yapacak kadar yüz bulur kırılırsın. fazla samimiyet tez ayrılık getirir bu da biline..Birde aldığım hediyeyi ben görmüyorum yani tabiki ne aldığımı biliyorum ama insan bi çeker bana fotoğrafını atar en azından elime ulaştı falan diye doğru şey mi gitti o nu bile bilmiyorum yorumları okudum baya sıkıntı yaşayanlar olmuş
Ben tam tersi anlamışım. Yine de fark etmez ki beklentiniz yersizEltim görümceme hediye almıştı görümcemde ballandıra ballandıra canımlı cicimli övgülerle paylaşmıştı
Eltim düşünmüş hediye almış onun bi suçu yokki
Paylaşan görümcem
Birde aldığım hediyeyi ben görmüyorum yani tabiki ne aldığımı biliyorum ama insan bi çeker bana fotoğrafını atar en azından elime ulaştı falan diye doğru şey mi gitti o nu bile bilmiyorum yorumları okudum baya sıkıntı yaşayanlar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?