Görümcem ve eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insanlara şov yapmak ıcın hedıye alınmaz
eltıler arası yarıs ıcınde hedıye alınmaz
gonulden aldıysanız sıze tesekkur etmıs :) bu yeterlı gelmelıydı

Benden sana tavsiye ne kadar iyi olursa olsun yakın olma . Mesafe en güzelidir. Yaşamış biri olarak söylüyorum yakın olma . Görümceme o kadar çok iyilik yaptım Allah biliyor ama o en zor zamanlarımda sırtını döndü bende sanıyordum ki bana ablalık yapıyor ama öyle değilmiş boşver eltinle iyi olsun ama sen çok yakın olma

Herkes her şeyi durumunda yada ınternette paylaşmıyor.Siz paylaşırsınız o paylaşmaz.Yani insanlar boyle konularda farklıdır .

Benim böyle bir beklentim olmadı paylaşmasın zaten görgüsüz gibi ama asıl bozulduğum eltimi öve öve paylaşmıştı
bugun konu sahıplerıde bır hos
beklentısını karsılamadı dıye kırılan sonra da beklentım yoktu kı dıyen eltılerle dolu bır gun gecırdı bugun kk

Sizin değerinizi bu mu belirliyor, hayır. Paylaşmasın gerekeni yapmış teşekkür etmiş gerisi olması gereken değil fazlalık.
Ayrıca daha evlenip belli bir zaman geçmeden eş ailesinin bu kadar iyi olduğunu nasıl anlayabiliyorsunuz (ön yargılı olun sevmeyin anlamında değil) insan evlenince bakış açısı değişebiliyor gerçekten.

Yengesi değilim kardeşiyim benden büyük 40 yasında görümcem

Ooo ne görümceler var valla gelinler hediyeye boğuyor, vay be.
İşi vardır, denk gelmemiştir o an paylaşamamıştır, olabilir yani çok takılma

Alakasız ama merak ettim eltiniz ne almıştı siz ne aldınız

insanlara şov yapmak ıcın hedıye alınmaz
eltıler arası yarıs ıcınde hedıye alınmaz
gonulden aldıysanız sıze tesekkur etmıs :) bu yeterlı gelmelıydı
Hayır asla öyle bir derdim yok zaten böyle Birseyi taktığım için bende şaşırıyorum kendime ama sanki hbirsey almamışım gibi hissettim önemsiz hissettim günlerdir heyecanla o jargonun ulaşmasını bekliyorum özenle seçtim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…