- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Benim böyle bir beklentim olmadı paylaşmasın zaten görgüsüz gibi ama asıl bozulduğum eltimi öve öve paylaşmıştıBen tam tersi anlamışım. Yine de fark etmez ki beklentiniz yersiz
O zaman çoktan unutmuştur o paylaşımı oEvet haklısınız kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada eltimle üst üste hediye almadık bir 3 ay önce falan almıştı
insanlara şov yapmak ıcın hedıye alınmazİyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum
Eltim görümceme hediye almıştı görümcemde ballandıra ballandıra canımlı cicimli övgülerle paylaşmıştı
Eltim düşünmüş hediye almış onun bi suçu yokki
Paylaşan görümcem
Herkes her şeyi durumunda yada ınternette paylaşmıyor.Siz paylaşırsınız o paylaşmaz.Yani insanlar boyle konularda farklıdır .İyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum
bugun konu sahıplerıde bır hosBenim böyle bir beklentim olmadı paylaşmasın zaten görgüsüz gibi ama asıl bozulduğum eltimi öve öve paylaşmıştı
Yok eltim 40 yasında ben 25 yasındayım ablamdır kendisi benide kardeşi yerine koymuştur hepO zaman çoktan unutmuştur o paylaşımı ohele de yaşlar 25 altıysa, gündemler başkadır arada kaynamıştır.
Yengesi değilim kardeşiyim benden büyük 40 yasında görümcemHaklisiniz ben bir konfeti falan beklerdim yani. Olmadi canım yengem bana neler almış yine mi hoşsun koca yürekli kadın falan yazıp paylaşsın bu ne böyle... sonuna da kiskananlar çatlasın falan yazsa da daha da iyi olur. Sonuçta herkesin yengesi yok...
Görümceyi kastettim bekar ise yaşı küçükse falan diye gerçi düşününce 40 yaşında da üç ay önceki paylaşımı hatırlamaz o zaman da çoluk çocuk derdi varYok eltim 40 yasında ben 25 yasındayım ablamdır kendisi benide kardeşi yerine koymuştur hep
Kıskanmadım. Hediyemi önemsiz hissettimŞimdi tam olarak kimi kiskandın
Eltinimi
Görümcenimi
Yoksa eltinin görümcene aldığı hediyeyi mi?
Tamam işte diyorum ya bende görümcem 40 yaşında eltimle ben aynı yaştayızGörümceyi kastettim bekar ise yaşı küçükse falan diye
EvliGörümceyi kastettim bekar ise yaşı küçükse falan diye
Görümceyi kastettim bekar ise yaşı küçükse falan diye gerçi düşününce 40 yaşında da üç ay önceki paylaşımı hatırlamaz o zaman da çoluk çocuk derdi var
Tamam işte diyorum ya bende görümcem 40 yaşında eltimle ben aynı yaştayız
O zaman kardeşim neler almış yine mi ciceksin kardeşim yine mi bal diye paylaşsın o da.Yengesi değilim kardeşiyim benden büyük 40 yasında görümcem
Teşekkür etmiş işteKıskanmadım. Hediyemi önemsiz hissettim
Alakasız ama merak ettim eltiniz ne almıştı siz ne aldınızİyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum
Hayır asla öyle bir derdim yok zaten böyle Birseyi taktığım için bende şaşırıyorum kendime ama sanki hbirsey almamışım gibi hissettim önemsiz hissettim günlerdir heyecanla o jargonun ulaşmasını bekliyorum özenle seçtiminsanlara şov yapmak ıcın hedıye alınmaz
eltıler arası yarıs ıcınde hedıye alınmaz
gonulden aldıysanız sıze tesekkur etmıs :) bu yeterlı gelmelıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?