Görümcem ve eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bır daha almazsınız
ozen gostermenız karsılıgında sızı cok degersız hıssettıren kısı kım olursa olsun ona gore davranmak gerek

Şimdiden bunlara takılıyorsan ilerde daha çok üzülürsün. Boşver hiç takma ne takıyorsun

bır daha almazsınız
ozen gostermenız karsılıgında sızı cok degersız hıssettıren kısı kım olursa olsun ona gore davranmak gerek
Evet haklısınız birde ben görümceme arada bir düşünür yarım elma gönül alma ufakta olsa özenle seçer hediye alırım bana hep abla olmuştur. Ama bana gelince hep bi kuru teşekkür. Eltime gelince övgü dolu paylaşılıyor. Eltimi kıskandığım düşünülmüş ama kıskanmıyorum arkadaşlar ben eltimide severim çok cana yakındır bir derdim yok

Ooo ne görümceler var valla gelinler hediyeye boğuyor, vay be.
İşi vardır, denk gelmemiştir o an paylaşamamıştır, olabilir yani çok takılma
Ama size hediye alsalar nezaketen bi fotoğrafını çeker geline gönderir canım elime şimdi ulaştı çok beğendim çok teşekkür ederim dersiniz dimi görümcem çok teşekkürler yazmış o kadar açıkçası insan biraz ilgi bekliyor yani ne iyi düşünmüşsün çok beğendim gibi

Valla benim de yakın arkadaşıma doğum hediyesi yollamıştım, benimkini paylaşmadı diğer arkadaşınkini paylaşmış, yani çok da takılmadım açıkçası, dert edinmedim kendime

bugun konu sahıplerıde bır hos
beklentısını karsılamadı dıye kırılan sonra da beklentım yoktu kı dıyen eltılerle dolu bır gun gecırdı bugun kk
Beklentim zaten yoktu ama kuru bir teşekkürde beklemiyordum. Çok teşekkürler yazmış insan bi çok beğendim falan der onuda bekleyemeyecekmiyim gerçekten hediyeyi özenle seçtim

Beklentim zaten yoktu ama kuru bir teşekkürde beklemiyordum. Çok teşekkürler yazmış insan bi çok beğendim falan der onuda bekleyemeyecekmiyim gerçekten hediyeyi özenle seçtim
ya belkıde dogru olanı yapıyor
ben kırılmasın dıye hıc begenmeme ragmen cok begendım super harıka hedıye dedıgım zamanlar oldu sonra pısmanlıgını da yasadım belkıde net olmak daha dogrudur
bu mevzu sayesınde tepkılerını ogrendınız oyle dusunun

Kiz sen eltinden gorumcenimi kiskandin aman yarabbi

Evet ona daha samimi size biraz resmi olmuş , normalde de aranız böyle mi diğer eltinle daha samimi seninle resmi mi

Geçen bir tanıdığın çocuğu oldu gelen hediyeleri paylaştı x yengemiz bunu göndermiş çok teşekkürler y halamız bunu göndermiş ay babası bunu almış

Bana çokkk görgüsüzce geldi daha samimi olduğum birisi olsa yapma derdim belki birileri de görümceye demiştir

Lakin siz elti gönderdikten ve görümce paylaştıktan sonra gönderdi iseniz kıskanmış diye düşünmüş özellikle paylaşmamış olabilir

Şimdiden buna üzüldüysen ilerisi için psikyatriden randevu al
Ve sana da bi tecrübemi paylaşayım;
Ne kadar emek harcarsan o kadar hiç olacaksın
Sonunda eğer bi hatan olursa "ne yaptın ki şimdiye kadar" lafını duyacaksın
Kimseye haddinden fazla değer verme
Benim annem yıllarca emek harcamış eltiler kötülükten başka birşey yapmadı ama annemin emekleri hiç görülmedi
İyi insan çok az dünyada

Biri bize hediye gönderdiğinde sosyal medyadan teşekkür etmek zorunda mıyız? Aşırı itici geliyor bana ordan teşekkür etmek. Hele kocasına falan ordan teşekkür edenler. Adam karşı kanepede telefonuyla oynarken kadın methiyeler düzüyor sosyal medyadan
Neyse konumuz o değil

Görümce diğer eltiye öyle teşekkür etti, size mesajla etti arada denge kurmamış. Belki onu daha yakın görüyordur. Bu da sizi bozar belki haklısınızz ama yine de üzülmeye değmez.

Bu arada neden siz sırayla görümceye hediye gönderiyorsunuz,3 ay önce elti, şimdi siz?

Ben olsam nisanliyken gorumceme hediye falan almam. Ha, dogumgunuyse olabilir. Baska bir zamanda da aliyorsam cok icimden gelmistir alirim, ama sosyal medyada paylasmadi filancayi paylasmisti gibi bir mukayeseye de girmem. Siz acikca beklentiye girmissiniz.

Nacizane bir tavsiye, ben de nisanliyken kayinbiraderime ilk tanisacagimiz gun vermek icin incelikle dusunulmus bir hediye almistim. 2 senelik evliyim,kendisi hicbir dogumgunumde bana bisey almadi

Kadin 40 yasinda, senin gibi telefon ile büyümedi. Ilk cep telefonu gördügümde ben bile 12 yaslarindaydim. Bende hediyenin fotosunu çekmek asla aklima gelecek bisey degil. En fazla ararim yada mesaj yollarim.

Ve elti ile yaris için bile olmamis ise, ailenin en poncik gelin ödülünü almak için görümceye hediye yolluyorsun. Yapma bunlari. Daha nisanlisin, daha bir ömür evli kalacaksin. Iliskiler bu kadar miç miç olursa çok kafan agrir. Yani bayram degil yasgünü degil. Sirf elti 3 ay önce aldi diye, sende almak istedin. Kendin yarismaya baslarsan, kayin ailende ikinizi yaris haline sokar. Ikinizi karsilastirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…