- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Yok 3 ay kadar oldu hatta geçmiştir bileTeşekkür etmiş işte
Herkese göstermedi diyemi tepkin
Gayetde eltini kiskanmışsın onun hediyesini paylaştı seninki paylaşmadığı için
Acaba diyorum sen o hediye paylaşımını gördükten sonramı hediye yollamaya karar verdin
bır daha almazsınızHayır asla öyle bir derdim yok zaten böyle Birseyi taktığım için bende şaşırıyorum kendime ama sanki hbirsey almamışım gibi hissettim önemsiz hissettim günlerdir heyecanla o jargonun ulaşmasını bekliyorum özenle seçtim
Hayır asla öyle bir derdim yok zaten böyle Birseyi taktığım için bende şaşırıyorum kendime ama sanki hbirsey almamışım gibi hissettim önemsiz hissettim günlerdir heyecanla o jargonun ulaşmasını bekliyorum özenle seçtim
Evet haklısınız birde ben görümceme arada bir düşünür yarım elma gönül alma ufakta olsa özenle seçer hediye alırım bana hep abla olmuştur. Ama bana gelince hep bi kuru teşekkür. Eltime gelince övgü dolu paylaşılıyor. Eltimi kıskandığım düşünülmüş ama kıskanmıyorum arkadaşlar ben eltimide severim çok cana yakındır bir derdim yokbır daha almazsınız
ozen gostermenız karsılıgında sızı cok degersız hıssettıren kısı kım olursa olsun ona gore davranmak gerek
Ama size hediye alsalar nezaketen bi fotoğrafını çeker geline gönderir canım elime şimdi ulaştı çok beğendim çok teşekkür ederim dersiniz dimi görümcem çok teşekkürler yazmış o kadar açıkçası insan biraz ilgi bekliyor yani ne iyi düşünmüşsün çok beğendim gibiOoo ne görümceler var valla gelinler hediyeye boğuyor, vay be.
İşi vardır, denk gelmemiştir o an paylaşamamıştır, olabilir yani çok takılma
Valla benim de yakın arkadaşıma doğum hediyesi yollamıştım, benimkini paylaşmadı diğer arkadaşınkini paylaşmış, yani çok da takılmadım açıkçası, dert edinmedim kendimeAma size hediye alsalar nezaketen bi fotoğrafını çeker geline gönderir canım elime şimdi ulaştı çok beğendim çok teşekkür ederim dersiniz dimi görümcem çok teşekkürler yazmış o kadar açıkçası insan biraz ilgi bekliyor yani ne iyi düşünmüşsün çok beğendim gibi
Beklentim zaten yoktu ama kuru bir teşekkürde beklemiyordum. Çok teşekkürler yazmış insan bi çok beğendim falan der onuda bekleyemeyecekmiyim gerçekten hediyeyi özenle seçtimbugun konu sahıplerıde bır hos
beklentısını karsılamadı dıye kırılan sonra da beklentım yoktu kı dıyen eltılerle dolu bır gun gecırdı bugun kk
ya belkıde dogru olanı yapıyorBeklentim zaten yoktu ama kuru bir teşekkürde beklemiyordum. Çok teşekkürler yazmış insan bi çok beğendim falan der onuda bekleyemeyecekmiyim gerçekten hediyeyi özenle seçtim
Bende öyle hissettim üstünde durmakta lüzum yok ama üzüldüm birazHaklısınız ayrımcılık olmuş resmen
Kiz sen eltinden gorumcenimi kiskandin aman yarabbiİyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum
Heeee çok kıskandım ölüyorum tövbe yarabbiKiz sen eltinden gorumcenimi kiskandin aman yarabbi
Evet ona daha samimi size biraz resmi olmuş , normalde de aranız böyle mi diğer eltinle daha samimi seninle resmi miAma size hediye alsalar nezaketen bi fotoğrafını çeker geline gönderir canım elime şimdi ulaştı çok beğendim çok teşekkür ederim dersiniz dimi görümcem çok teşekkürler yazmış o kadar açıkçası insan biraz ilgi bekliyor yani ne iyi düşünmüşsün çok beğendim gibi
katılıyorumYani haklisin bence, birini milletin gozune sokup digerini kuru kuru gecistirdiyse, kuru kuru gecistirilen taraf ister istemez kirilir.
Ama size hediye alsalar nezaketen bi fotoğrafını çeker geline gönderir canım elime şimdi ulaştı çok beğendim çok teşekkür ederim dersiniz dimi görümcem çok teşekkürler yazmış o kadar açıkçası insan biraz ilgi bekliyor yani ne iyi düşünmüşsün çok beğendim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?