- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Biri bize hediye gönderdiğinde sosyal medyadan teşekkür etmek zorunda mıyız? Aşırı itici geliyor bana ordan teşekkür etmek. Hele kocasına falan ordan teşekkür edenler. Adam karşı kanepede telefonuyla oynarken kadın methiyeler düzüyor sosyal medyadan
Neyse konumuz o değil
Görümce diğer eltiye öyle teşekkür etti, size mesajla etti arada denge kurmamış. Belki onu daha yakın görüyordur. Bu da sizi bozar belki haklısınızz ama yine de üzülmeye değmez.
Bu arada neden siz sırayla görümceye hediye gönderiyorsunuz,3 ay önce elti, şimdi siz?
40 yasında olabilir ama telefonlada tanışmış elinede almış yarışa girmedim bana kuru bir teşekkür etti bozuldum sonra düşününce eltimin aldığı hediyeyi çekip atmıştı sonuç olarak ikimizde daha müstakbel gelinleriyiz ben onun üstüne almadım içimden geldi aldım 3 ay geçti aradan aklımda bile yoktu benimKadin 40 yasinda, senin gibi telefon ile büyümedi. Ilk cep telefonu gördügümde ben bile 12 yaslarindaydim. Bende hediyenin fotosunu çekmek asla aklima gelecek bisey degil. En fazla ararim yada mesaj yollarim.
Ve elti ile yaris için bile olmamis ise, ailenin en poncik gelin ödülünü almak için görümceye hediye yolluyorsun. Yapma bunlari. Daha nisanlisin, daha bir ömür evli kalacaksin. Iliskiler bu kadar miç miç olursa çok kafan agrir. Yani bayram degil yasgünü degil. Sirf elti 3 ay önce aldi diye, sende almak istedin. Kendin yarismaya baslarsan, kayin ailende ikinizi yaris haline sokar. Ikinizi karsilastirir.
Gerçekten içimden geldi içimde bir kötülük ya da o gönderdi bende göndericem düşüncesi olmadıBiri bize hediye gönderdiğinde sosyal medyadan teşekkür etmek zorunda mıyız? Aşırı itici geliyor bana ordan teşekkür etmek. Hele kocasına falan ordan teşekkür edenler. Adam karşı kanepede telefonuyla oynarken kadın methiyeler düzüyor sosyal medyadan
Neyse konumuz o değil
Görümce diğer eltiye öyle teşekkür etti, size mesajla etti arada denge kurmamış. Belki onu daha yakın görüyordur. Bu da sizi bozar belki haklısınızz ama yine de üzülmeye değmez.
Bu arada neden siz sırayla görümceye hediye gönderiyorsunuz,3 ay önce elti, şimdi siz?
Hayır üstünden zaman geçti 3 ayı geçiyorGeçen bir tanıdığın çocuğu oldu gelen hediyeleri paylaştı x yengemiz bunu göndermiş çok teşekkürler y halamız bunu göndermiş ay babası bunu almış
Bana çokkk görgüsüzce geldi daha samimi olduğum birisi olsa yapma derdim belki birileri de görümceye demiştir
Lakin siz elti gönderdikten ve görümce paylaştıktan sonra gönderdi iseniz kıskanmış diye düşünmüş özellikle paylaşmamış olabilir
Görümce sonuçta. Çokta bir şey beklememek lazımİyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum
Bilmiyorum ki ikimizde daha yeni nişanlıyızEvet ona daha samimi size biraz resmi olmuş , normalde de aranız böyle mi diğer eltinle daha samimi seninle resmi mi
Aramızda Allah’a şükür bir sorun olmadı durup dururken gıcık kapmaz yani öyle bir fırsat yok ama ailelerine bir anda girdim kayınvalidem üzerime düşüyor ilgiyi kıskanmış olabilirCanım sen görümcenin senle bir sorunu olmadiğini hatta seni sevdiğini sanıyor olabilirsin ama gerçek farklı olabilir. kendimden örnek vereyim.
Görümcem bizim düğünümüzde misafir gibi oturdu bir kez ne eşimin ne benim suratımıza baktı ne de yanımıza geldi, el gibiydi.
Ama benden sonra evlenen eltimin düğününde sanki gelinin kız kardeşi gibi sürekli peşinde dolandı, duvağını düzeltti. Kimse görümce olduğunu anlamamıştır kız tarafı sanmistir tanimayan.
Eşim bile ayıpladı ben bir şey söylemeden adamın da zoruna gitti.
Kendi içinde sizden pek hoşlanmıyor olabilir.
Benimkinin de hoşlanmaması için sebep yoktu ama gözünün üstünde kaşın var olması bile yetiyor bazılarına.
Kuzum hepi topu kaç yıldır tanışıyorsunuz?Yok eltim 40 yasında ben 25 yasındayım ablamdır kendisi benide kardeşi yerine koymuştur hep
2 yılKuzum hepi topu kaç yıldır tanışıyorsunuz?
Nişanlıyken bu kadar elti-görümce sevdalısı olmayın sonra pişman olursunuz.
Bir de fazla takılıyorsunuz bu hediyeye teşekkür mevzusuna.
Not:27 yıllık evli hem gelin, hem görümce.
Evet haklısınızAyy Allah askina boyle yapacaksiniz kimseye borsey aayin yapmayin ya.
Şu dunyada eeeeeeen uyuz oldugum insan tipinin başini ceker. İstenmedigi halde iyilik yapan ya da hediye alanda gereksiz beklenti oluşmasi. Tesekkur etme bicimini begenmediyseniz bir daha bisey almayin.
HişşşAynen. Hele dogumgünlerde uzun uzun yaziyorlar. Benim içim mi fesat bilmiyorum ama bana hep sanki kadin kendisi yazdigi gibi geliyor
Bende görümce yim 5 yıldır çay bardağı almış 6 tane şükür bunada ne diyimİyi akşamlar. Görümcem var kendisini severim değerlidir o da beni sever bundsn hiç şüphem yok. Onu mutlu etmek adına hosuna gider diye hediye sipariş edip gönderdik. Teşekkür etti sağolsun mesaj atıp ama ben bi aramasını beklerdim. Eltim hediye aldığında övgülerle paylaşmıştı. Eltimde daha evlenmedi ikimizde nişanlıyız bu arada. Yani tabiki benim hediyemi paylaşsın diye beklentim olmadı yanlış anlamayın buda dert mi diceksiniz haklısınız ama bozuldum bende buna bozulduğuma şaşırıyorum ama eltim hediye aldığında paylaşmıştı bana kuru bi teşekkür bozuldum
Biri bize hediye gönderdiğinde sosyal medyadan teşekkür etmek zorunda mıyız? Aşırı itici geliyor bana ordan teşekkür etmek. Hele kocasına falan ordan teşekkür edenler. Adam karşı kanepede telefonuyla oynarken kadın methiyeler düzüyor sosyal medyadan
Neyse konumuz o değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?