Görümcem ve eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen. Hele dogumgünlerde uzun uzun yaziyorlar. Benim içim mi fesat bilmiyorum ama bana hep sanki kadin kendisi yazdigi gibi geliyor

40 yasında olabilir ama telefonlada tanışmış elinede almış yarışa girmedim bana kuru bir teşekkür etti bozuldum sonra düşününce eltimin aldığı hediyeyi çekip atmıştı sonuç olarak ikimizde daha müstakbel gelinleriyiz ben onun üstüne almadım içimden geldi aldım 3 ay geçti aradan aklımda bile yoktu benim

Gerçekten içimden geldi içimde bir kötülük ya da o gönderdi bende göndericem düşüncesi olmadı

Hayır üstünden zaman geçti 3 ayı geçiyor

Görümce sonuçta. Çokta bir şey beklememek lazım

şu sosyal medya ne çok ara açıyor...paylaşsa ne olur paylaşmasa ne olur. size teşekkür etmiş zaten. etmese neyse. ama denge kurmayı da bilmesi gerekirdi o da ayrı mevzu. yani paylaşmıyorsa ikinizinkini de paylaşmasaydı. neyse en azından görümcenizin bu tür şeylere dikkat etmeyen biri olduğunu gördünüz. üzülecek birşey yok bence.

Canım sen görümcenin senle bir sorunu olmadiğini hatta seni sevdiğini sanıyor olabilirsin ama gerçek farklı olabilir. kendimden örnek vereyim.
Görümcem bizim düğünümüzde misafir gibi oturdu bir kez ne eşimin ne benim suratımıza baktı ne de yanımıza geldi, el gibiydi.
Ama benden sonra evlenen eltimin düğününde sanki gelinin kız kardeşi gibi sürekli peşinde dolandı, duvağını düzeltti. Kimse görümce olduğunu anlamamıştır kız tarafı sanmistir tanimayan.
Eşim bile ayıpladı ben bir şey söylemeden adamın da zoruna gitti.
Kendi içinde sizden pek hoşlanmıyor olabilir.
Benimkinin de hoşlanmaması için sebep yoktu ama gözünün üstünde kaşın var olması bile yetiyor bazılarına.

Aramızda Allah’a şükür bir sorun olmadı durup dururken gıcık kapmaz yani öyle bir fırsat yok ama ailelerine bir anda girdim kayınvalidem üzerime düşüyor ilgiyi kıskanmış olabilir

Yok eltim 40 yasında ben 25 yasındayım ablamdır kendisi benide kardeşi yerine koymuştur hep
Kuzum hepi topu kaç yıldır tanışıyorsunuz?
Nişanlıyken bu kadar elti-görümce sevdalısı olmayın sonra pişman olursunuz.
Bir de fazla takılıyorsunuz bu hediyeye teşekkür mevzusuna.
Not:27 yıllık evli hem gelin, hem görümce.

Ayy Allah askina boyle yapacaksiniz kimseye borsey aayin yapmayin ya.

Şu dunyada eeeeeeen uyuz oldugum insan tipinin başini ceker. İstenmedigi halde iyilik yapan ya da hediye alanda gereksiz beklenti oluşmasi. Tesekkur etme bicimini begenmediyseniz bir daha bisey almayin.

Bende görümce yim 5 yıldır çay bardağı almış 6 tane şükür bunada ne diyim

ya ben şeye de gıcık oluyorum. Arkadşlarımız hani doğum günümüzde hikayelerinde eski fotoğraflarımızla paylaşıp iyi ki doğdun diyor ya. Bunu da repost yapmamak ayıp mesela? Hiç istemiyorum ama arkadaşlarıma ayıp olur diye yapıyorum. Off çok zor işler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…