Görümcem ve eşim arkamdan iş çevirdi :(

EXXWOMAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.480
4.025
248
Merhaba arkadaşlar, bayram vesilesi ile memlekete gittik. Eşimin ablası da orada yaşıyor, bayan kuaförü işletiyor.
Eşim de yaklaşık 6 sene kadar bu işi yapmış, ama meslek olarak görmediği için bırakmış. Üniversitede öğrenciyken ve askerden geldikten sonra harçlığını çıkarmak için çalışmış. Eşim polis memuru şu anda ve kuaförlük ile ilgisi alakası yok, hünerlerini benim üzerimde sergiliyor sadece.
Bir kaç kez tatillerde, izinlerimizde, yoğunluktan dolayı ablası yardım etmesini istemişti ama ben şiddetle karşı çıktım çünkü istemiyorum o da istekli değil ve beni anlıyor. Ablası da bu konudaki tutumumu biliyor, söyledim.
Neyse, bu bayram arefe gününden bir gün önce gittik tabii dükkanda iğne atsan yere düşmüyor aşırı yoğun.
Görümcem bu sebeple bası randevuları bayramın birinci günü sabah yazmış, elemanlarına da izin vermiş hep. Bir oğlu var o da yanında çalışıyor.
Eşim bayramın birinci günü sabah ben yokken dükkana gitmiş ablası çağırmış, temizlik yapılacak diye
Eşim gitti geç geldi biraz dedim ne oldu, işimiz vardı temizlik yaptık falan dedi.
Meğer müşteriye bakmış
Ablası kesim gelirse sen hallet demiş, kendisi içerde müşteri ile ilgilenirken
Fön çekmesini istemiş gelen bayanlara. Eşim de yapmış haliyle.
Benim çok karşı çıktığımı bildiği halde bunu yaptıı için eşime ayrı bir kızgınım
Görümcem tepkimi bildiği halde yardım ettirmesine çok kızgınım resmen arkamdan iş çevirdiler ya ben bunu izinden evimize döndüğümüzde öğrendim bir de.
Madem yardım edecektin, haber ver izin iste diyorum, abartıyorsun ne var iki fön çektim diyor
Ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum ya...

Senin haberin olmaliydi arkandan is cevirmesi olmamis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kadar büyütmeyin yahu. Tamam gorumce is çevirmiş ama o da kardeşinden destek almak istemiş bir günlük. Kardeşi de siz kızarsınız diye saklamış sizden. Bosuna demiyorlar demi baskı gizli isleri doğurur diye. Siz rahat olun. Adam zaten polis. Hayat boyu gorumcenizle çalışacağım dememiş ki. Görmezden gelin. Sadece kırıldığınızı belli edin. Fazla tepki vermeyin lütfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana haber verdemeden yaptığı icin biraz tepki gosterebilirsin ama bence cok büyütme birdaha tekrarlanmasını istemiyorum diye uyar benim esimde polis memuru sahsen bende kızardım öyle bir durum yaşasam sen tepkini belli et birdaha tekrarlanmasın bence fazlada uzatma derim

Arkanızdan iş çevirmeleri tabii ki hoş değil. Ama sizin de bir şeyi reddediyorsanız sebebiniz olmalı. Eşinizin ablanıza bi gün yardım etmesinin sakıncası ne?

Arkanızdan iş çevirmeleri tabii ki hoş değil. Ama sizin de bir şeyi reddediyorsanız sebebiniz olmalı. Eşinizin ablanıza bi gün yardım etmesinin sakıncası ne?

Bir gün yardım etmesi değil mesele, ben onun kuaförlük yapmasını istemiyorum hiç. Bir gün dahi olsa. Bu düşüncem de yobazca gelebilir size ama benim yapım bu. Başka bayanların saçını yapsın istemiyorum. Başta bunu eşim de eşimin ablası da çok iyi biliyordu.Ayrıca benden habersizce olması zoruma gitti aptal yerine konmuş gibi hissettim.

Son düzenleme:
Evli değilim ama annemden biliyorum ki görümce kesinlikle kaynanadan beter. Hele ki bekarsa. Halamdan nefret ederim şahsen ben. Annemle Cok uğraşır kalan zamanda da bizle. Bence bu ufak hareketlerde dikkatli olmak lazım. Buyutecek bişey yok ama onlem al gene de.

Ben eşime "neden izin almadın benden" desem çok sert tepki gösterir. "çocuk muyum ben, niye izin alayım" diye... kadının ihtiyacı varmış, o da zor durumdaymış elemanı yokmuş, gitmiş eşin de.. izin almak ne demek anlamadım ben.

Hoş olmamış ama bence olaya başkalarının saçı yaptı gözüyle değide ablası zor durumda kaldığı için yardım etti diye bakın derim.sonuçta eşiniz bayıla bayıla gitmemiştir..birdaha olmamasını tekrar edip tatlıya bağlayın

Iki fon cekmek icin sizden izin mi isteyecek? O kadar abartiyosunuz ki o yuzden haber vermemis. O sizin cocugunuz degil kocaniz. Esinize anne gibi degil hanim gibi davranin bence

Son düzenleme:
zorunda kalmiski yardim etmis demekki...abartmana gerek yok bana kalirsada..birsey soylemeseydi haberin bile olmayacakmis...

Bir arkadaş yazmış eşime benden izin almadin desem cenesiyle canıma okur ahaha:-D ben çocuk muyum tuvaletede götür bare benim aklım yokmu falan die. Bence büyütüyorsun yardım gerekmis yardım etmiş. Boyle yaparsan inadina yapar...

Gorumceler ocu degildir. Ablasina yardim etmis ne var bunda. Sizden izin isteseydi verecektiniz sanki. Hos ne izini Allah askina. Esler birbirine izin vermez. Haber verir. Birbirinizin sahibi degilsiniz. Bi sakin olun bre.

Iki fon cekmek icin sizden izin mi isteyecek? O kadar abartiyosunuz ki o yuzden haber vermemis. O sizin cocugunuz degil kocaniz. Esinize anne gibi degil hanim gibi davranin bence

izin almak derken çocuk gibi izin istemek ten bahsetmiyorum onu kimse istemez.
Ablası zorda kalmış olabilir, yardım edecekse bana bilgi/haber verme anlamında söyledim ben.
Aynen bu şekilde "eleman yok mecbur kaldım ablama yardım etmem gerekiyor" diye söylese mesela.
İzin vermek derken bu yoksa 30 yaşında adama annelik yapmıyorum..
Benim hoşlanmadığım ve daha önce de konuştuğumuz bir şeyi yapıyorsa buna hakkım var dır.
Görümceme de kırgınım o kadar iyi biliyordu ki kızdığımı...
Ona kırıldığımı söylesem m, söylemesem mi bilmiyorum...

Son düzenleme:
Su saatten sonrq yapacak birsey yok aslinda. Cok kafaya takmamaya calisin. Acikcasi ben esimin bir bayanin sacini yapmasini istemezdim ama gecmiste kuaforluk yapmis adamla evlenmezdim de. Esiniz de gorumceniz de sizin bu tepkinizi anlamsiz buluyor olabilir. Ama isin boyutunu saymazsak ablanin kardesinden yardim istemesi normal birsey. Bir de esinizin sizden izin almasini beklemeniz ayip. Bence.

Valla hic kendinizi kandirmayin. Oyle deseydi de ters yapardiniz ve gerginlik olurdu.

Gorumcenize soyleyecekseniz bu tabi ki sizin kararinizda esinizi katmadan tek basiniza konusun.

Eşinize ve görümcenize bu tepkiniz saçma da geliyodur adam altı üstü yardım etmiş. Eşiniz sapık falan değilse fön çekti diye bi sorun mu olır

İs cevirmesi iyi olmamis ama gorumcen yuzunden agzinizin tadini bozmayin degmez cunku. Siz mutsuz olucaksiniz sen sert tepki verdin mi tartisma sonrada kavga olucak. Gorumcen bunlari yasicakmi? Tabiki hayir o yuzden hersey iyilikle konusulursa esinde anlicaktir hatasini :)

Bende iş çevirdiler filan diye okuyunca kötü birşey sandım ne var ablasına yardım etmiş.

Bence saçma ve gereksiz bir tepki. Kardeşine yardım etmek için senden niye izin istesin koca adam . Sadece polis olması sakıncalı olabilir biri görürse diye ama zaten başka yerdeymişsiniz. Ben seni haklı bulmuyorum kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…