Görümcem ve eşim arkamdan iş çevirdi :(

Ben bu şekilde ajite edileceğini bildiğim için hemen görümceme tepki vermedim hamileyim yalnız kaldım işcilerim izinli kardeşimden yardım isteyemeyecek miyim de diyebilir..o yüzden bir ortamda laf sokacağım herşeyin farkında olduğumu bilsin..eşim de hak verdi bana
zaten çok sık gitmiyoruz memlekete ama gttiğimizde de dükkana tek başına gitmesine izin vermeyeceğim. Normalde de pek gitmez tek, tuhaf olur diye. bu sefer böyle gitti.
Diğer türlü tartışma çıkar ve bu beni buldummcuk gibi kıskanç kadın pozisyonuna düşürür..

siz nasıl öğrendiniz merak ettim
haber verse iyiydi ama çokta sinirlenmeyin bayram yoğunluk...

Eşim evimize dönünce anlattı bana, ben biraz işkillenmiştim dükkanda uzun kalmasından biraz ağzını aradım o da anlattı.

Sonunda beni anlayan biri çıktı...
Evet kasıtlı yaptı biliyorum...eşim polis olmasaydı zaten ablası ile çalışacaktı...ablası da istiyordu bunu, çünkü iyi ustayı elde tutmak zor bu devirde diye eşime dert yanıyor.Bir oğlu var ona beraber çalışıyor ama eli çok yatkın değil...
Eşimle konuştum, zaten dün de tartışmıştık, bu gün özür diledi, ablamı kıramadım zaten hamile falan vs vs.
Bundan sonra dükkana yalnız başına bile gitmeni istemiyorum kusura bakma dedim, kabul etti haksızlığını...
Görümceme direkt değil de ortamda söyleyeceğim direkt söylersem kesin üste çıkar biliyorum..
Ortamda laf sokacağım eşim de varken...anlasın rahatsız olduğumu çünkü karşı karşıya gelmek istemiyorm hamileyim yoğunduk ne var yardım etti falan der uğraşamam...

Evet biraz eşime güvenmiş olabilir, bir oğlu var o da çalışıyor ama pek öğrenemedi daha
Görümceme direkt söyleyip yüz göz olmak istemiyorum öyle bi niyetim yok zaten o benim haberim yok sanıyordur...
Bir daha rüyasında görür böyle bir şeyi....iyi ki aynı şehirde değiliz diyorum bazen
Şimdi saçımı eşim hallediyor gerçi ama ben daha önce de erkek kuaföre gitmezdim o da meslek elbette ama ben tercih etmem o kadar yakınlığı...
Herkes izin mi alacak koca adam demişler ama evlilik bu yani öyle her konuda keyfince hareket edemez evliliğin doğasına aykırı bekar kalsaymış o zaman...o bana ben ona hesap sorma hakkına sahibiz

Eşime söyledim, benim güvenimi sarstın, ben yapsam hoşuna gider mi diye o da haklsın mecbur kaldım hayır desem olmazdı ne yapayım diyor...kızarım diye de söylememiş...zaten en çok zoruma giden de bu

Son düzenleme:
Biraz abartmiyomusunuz niye bu kadar karşısınız kiskanclikmi bu arrada gorumcenizin yaptığını onaylamiyorum onun tavrı yanlis

Bidaha çağırdığında sende git eşiinle ,
Görümcenin yaptığı tüm saçlara yorum yap kadınlara ay olmadı bu kesim olmadı bu fön vs die
Bak bidaha çağrıyı mu eşini

Eşiniz hatasnı kabul ettiyse bence aranızı soğuk tutmayın kıyamamıştır sonuçta ablası.
Tabi ablası diyede sizin arkanızdan iş çevirme hakkı yok.. hatasıda burda zaten ama savunmaya geçmeyip empati yapabiliyor ne güzel.
Görümceyide artık güzel bir şekilde uyarırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…