Merhaba arkadaşlar, bayram vesilesi ile memlekete gittik. Eşimin ablası da orada yaşıyor, bayan kuaförü işletiyor.
Eşim de yaklaşık 6 sene kadar bu işi yapmış, ama meslek olarak görmediği için bırakmış. Üniversitede öğrenciyken ve askerden geldikten sonra harçlığını çıkarmak için çalışmış. Eşim polis memuru şu anda ve kuaförlük ile ilgisi alakası yok, hünerlerini benim üzerimde sergiliyor sadece.
Bir kaç kez tatillerde, izinlerimizde, yoğunluktan dolayı ablası yardım etmesini istemişti ama ben şiddetle karşı çıktım çünkü istemiyorum o da istekli değil ve beni anlıyor. Ablası da bu konudaki tutumumu biliyor, söyledim.
Neyse, bu bayram arefe gününden bir gün önce gittik tabii dükkanda iğne atsan yere düşmüyor aşırı yoğun.
Görümcem bu sebeple bazı randevuları bayramın birinci günü sabah yazmış, ama elemanlarına da izin vermiş hep. Bir oğlu var o da yanında çalışıyor.
Eşim bayramın birinci günü sabah ben yokken dükkana gitmiş ablası çağırmış, temizlik yapılacak diye
Eşim gitti geç geldi biraz dedim ne oldu, işimiz vardı temizlik yaptık falan dedi.
Meğer müşteriye bakmış
Ablası kesim gelirse sen hallet demiş, kendisi içerde müşteri ile ilgilenirken
Fön çekmesini istemiş gelen bayanlara. Eşim de yapmış haliyle.
Benim çok karşı çıktığımı bildiği halde bunu yaptıı için eşime ayrı bir kızgınım
Görümcem tepkimi bildiği halde yardım ettirmesine çok kızgınım resmen arkamdan iş çevirdiler ya ben bunu izinden evimize döndüğümüzde öğrendim bir de.
Madem yardım edecektin, haber ver izin iste diyorum, abartıyorsun ne var iki fön çektim diyor
Ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum ya...