Derdi neymiş?Merhaba kızlar. Eşimle görümcem sayesinde tanıştık. Görümcem benim yakın arkadaşımdı ve abisiyle yani eşimle tanıştırdı ve sonrasında evlendik. Fakat görümcem evlenince aramızın bozulduğunu ve onunla arkadaşlığımızı bozduğumu düşünüyor. Düğünümüzde bile olay çıktı bu yüzden ve suratı asık bir şekilde tüm gece boyunca oturdu. Kına gecemde de aynısı oldu. Gel oynayalım eğlenelim bugün en mutlu günüm dedim ama yine de suratını astı.En güzel günüm bile mahvoldu. Bana düğün öncesi keşke tanıştırmasaydım sizi dedi...
Eşimle vakit geçiremez oldum. Sürekli suratını asıyor. (Bu arada geçici bir süreliğine hepimiz aynı evde kalıyoruz, depremden dolayı.) misafirliğe gittiğimizde sürekli bana laf sokuyor. Resmen kaynanalık yapıyor. Tüm gün suratını çekmek zorunda kalıyorum ve artık bunaldım. Çocuk yapmak istiyorduk bu fikirden kısa zaman önce vazgeçtik borçlardı aile sıkıntılarıydı derken iyice stresliydim. Eşim onu dinlememi ve takmamamı söylüyor ama cidden imkansıza yakın. Her gün suratı asık biriyle yüz yüze bakmak cidden çok zor. Eşimle aram da bu yüzden kavgalar oluyor. Kp ve kv de bu durumdan rahatsız. Sürekli arayı düzeltmeye çabalıyorum. Bu durumdan çok sıkıldım.
Kısa zaman önce görümceme bşr yere gitmek için söz verdim ama gitmek de istemiyorum, eşim gitmemem için ısrar ediyor çünkü faeklı bi plan yapmıştık daha öncesinde ama sırf biraz olsun aramız düzelsin diye söz verdim ve eşimin henüz haberi yok. Sizce ne yapmalıyım? Durumu nasıl idare edebilirim? Görümceme yaklaşımım nasıl olmalı?
Bir kere çıkıverdi ağzımdan ki bozulacağını biliyorum. Eşimde çok bozulacak bu duruma. Çok stresli bir dönemden geçiyordum bu da cabası olduBen anlamadım sorun nedir tam olarak aranızdaki? Madem başka planınız vardı niye söz veriyorsunuz? Gitmezseniz haklı olarak bozulacaktır.
benden bir kaç yaş küçük. Ben 23 yaşındayım o 20 yaşında. Çok da büyük sayılmasak da sorumluluklarının bilincinde biri değil. Aekadaşlığımızın bozulmamasını, ilginin onda oşmasını istiyor.Derdi neymiş?
Deprem sonrası çok borçlandık, evsiz kaldık. Ev bakıyoruz ama taşınmamız çok zorEşinle ayrı eve çık. Domuşuk görümceyi çekmek zorunda kalmazsın.
Kıskançlıktan başka birşey değil. Keşke sizi tanıştırmasaydım lafı bile yeter aslında kıskanç olduğunu anlamaya. Aralarında oyuncak olmuşsunuz kimse üzülmesin kırılmasın diye yapamayacağınız şeylere olur demeyin.Fakat görümcem evlenince aramızın bozulduğunu ve onunla arkadaşlığımızı bozduğumu düşünüyor. Düğünümüzde bile olay çıktı bu yüzden ve suratı asık bir şekilde tüm gece boyunca oturdu.
İkiniz de mantıklı karar verecek yaşta değilsiniz ki .ergence tepkiler normal geldi .sallamaya çalışın boşverinbenden bir kaç yaş küçük. Ben 23 yaşındayım o 20 yaşında. Çok da büyük sayılmasak da sorumluluklarının bilincinde biri değil. Aekadaşlığımızın bozulmamasını, ilginin onda oşmasını istiyor.
İyi de surat asmaya kınada,düğünde başlamış. Muhakkak aranızda tatsız şeyler geçmiştir veya kendince bir şeye alınmıştır. İşte anlamaya çalışıyorum belki o haklıdır siz haksızsınızdır detay yok,tek taraflı beyanbenden bir kaç yaş küçük. Ben 23 yaşındayım o 20 yaşında. Çok da büyük sayılmasak da sorumluluklarının bilincinde biri değil. Aekadaşlığımızın bozulmamasını, ilginin onda oşmasını istiyor.
Bir kere çıkıverdi ağzımdan ki bozulacağını biliyorum. Eşimde çok bozulacak bu duruma. Çok stresli bir dönemden geçiyordum bu da cabası oldu
Ev ev üstüne olmaz.Deprem sonrası çok borçlandık, evsiz kaldık. Ev bakıyoruz ama taşınmamız çok zor
İnanın aramızda hiç bir tartışma olmadı. Sadece abisiyle yani eşimle vakit geçirmem onu üzüyor. Eskiden hep onunla birlikteydik çok yakın arkadaştık fakat evlenince haliyle bu durum değiştiİyi de surat asmaya kınada,düğünde başlamış. Muhakkak aranızda tatsız şeyler geçmiştir veya kendince bir şeye alınmıştır. İşte anlamaya çalışıyorum belki o haklıdır siz haksızsınızdır detay yok,tek taraflı beyan
Bir de tüm konuları hamilelikle ilgili . Kafayı bozmuş cidden .rahatın huzurun yerinde olsun önce bir evliliğin otursun sonra düşün .saçmasapan hayatlarına çocukları da alet ediyorlar sonraYani hem ayni evde yasayip Hemde cocuk düsünüyorsun ne kadar sacma. Ufacik yasinda kosa kosa evlenmissin, ne ev var ne Bark var. Cocuk bir görümce, cümbür cemaat ayni ev, sacma sapan bi hayat.
Görümce belli ki şımarıklık yapıyor, ailenin küçük kızı gibi "herkes benimle ilgilensin" krizine girmiş. Kocanız alsın karşısına konuşsun kardeşiyle bence.benden bir kaç yaş küçük. Ben 23 yaşındayım o 20 yaşında. Çok da büyük sayılmasak da sorumluluklarının bilincinde biri değil. Aekadaşlığımızın bozulmamasını, ilginin onda oşmasını istiyor.
Burhi ev ev üstüne olmaz da,şu an millet ekonomik buhran içinde sen deprem bölgesindesin benden daha iyi bilirsin paran varsa da kiralık ev bulup çıkmak zor. Millette para da yokEv ev üstüne olmaz.
Yani bilemedim,kendisi abisiyle tanıştırıp düğün günü surat asması. Belki de pişman olmuştur sizi tanıştırdığına en yakın arkadaşımı kaybettim diyeİnanın aramızda hiç bir tartışma olmadı. Sadece abisiyle yani eşimle vakit geçirmem onu üzüyor. Eskiden hep onunla birlikteydik çok yakın arkadaştık fakat evlenince haliyle bu durum değişti
Doğru kiralar da uçtu. O zaman görümceyi evlendirip sepetleyecekler yiiiivrumBurhi ev ev üstüne olmaz da,şu an millet ekonomik buhran içinde sen deprem bölgesindesin benden daha iyi bilirsin paran varsa da kiralık ev bulup çıkmak zor. Millette para da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?