Görümcem ve eşimin arasında kalıyorum

Ben anlamadım sorun nedir tam olarak aranızdaki? Madem başka planınız vardı niye söz veriyorsunuz? Gitmezseniz haklı olarak bozulacaktır.

Derdi neymiş?

Ben anlamadım sorun nedir tam olarak aranızdaki? Madem başka planınız vardı niye söz veriyorsunuz? Gitmezseniz haklı olarak bozulacaktır.
Bir kere çıkıverdi ağzımdan ki bozulacağını biliyorum. Eşimde çok bozulacak bu duruma. Çok stresli bir dönemden geçiyordum bu da cabası oldu

Görümcenizin hiçbir derdi yok sanırım. Çocukça davranıp, eşinize değilde, ilginizi ona vermenizi bekliyor gibi. Bence mesafe koyun. Uzaklaşın. Net olun ve tavrınızı belli edin. Durduk yere kıllık çıkaran insanlara şaşırıyorum.

Kıskançlıktan başka birşey değil. Keşke sizi tanıştırmasaydım lafı bile yeter aslında kıskanç olduğunu anlamaya. Aralarında oyuncak olmuşsunuz kimse üzülmesin kırılmasın diye yapamayacağınız şeylere olur demeyin.

(Söz verdiyseniz gitmelisiniz o konuda yanlışsınız)

İkiniz de mantıklı karar verecek yaşta değilsiniz ki .ergence tepkiler normal geldi .sallamaya çalışın boşverin

İyi de surat asmaya kınada,düğünde başlamış. Muhakkak aranızda tatsız şeyler geçmiştir veya kendince bir şeye alınmıştır. İşte anlamaya çalışıyorum belki o haklıdır siz haksızsınızdır detay yok,tek taraflı beyan

Bir kere çıkıverdi ağzımdan ki bozulacağını biliyorum. Eşimde çok bozulacak bu duruma. Çok stresli bir dönemden geçiyordum bu da cabası oldu

Ağzınızdan laf çıkmadan iki kere düşünmelisiniz o zaman. Söz verdiyseniz gitmelisiniz. İkinizin de yaşı küçükmüş zamanla çocukluk ettiğini anlar görümceniz takılmayın hiç. Ben hala aranızdaki problem nedir onu anlamadım

İnanın aramızda hiç bir tartışma olmadı. Sadece abisiyle yani eşimle vakit geçirmem onu üzüyor. Eskiden hep onunla birlikteydik çok yakın arkadaştık fakat evlenince haliyle bu durum değişti

Yani hem ayni evde yasayip Hemde cocuk düsünüyorsun ne kadar sacma. Ufacik yasinda kosa kosa evlenmissin, ne ev var ne Bark var. Cocuk bir görümce, cümbür cemaat ayni ev, sacma sapan bi hayat.
Bir de tüm konuları hamilelikle ilgili . Kafayı bozmuş cidden .rahatın huzurun yerinde olsun önce bir evliliğin otursun sonra düşün .saçmasapan hayatlarına çocukları da alet ediyorlar sonra

Görümce belli ki şımarıklık yapıyor, ailenin küçük kızı gibi "herkes benimle ilgilensin" krizine girmiş. Kocanız alsın karşısına konuşsun kardeşiyle bence.

İnanın aramızda hiç bir tartışma olmadı. Sadece abisiyle yani eşimle vakit geçirmem onu üzüyor. Eskiden hep onunla birlikteydik çok yakın arkadaştık fakat evlenince haliyle bu durum değişti
Yani bilemedim,kendisi abisiyle tanıştırıp düğün günü surat asması. Belki de pişman olmuştur sizi tanıştırdığına en yakın arkadaşımı kaybettim diye

Burhi ev ev üstüne olmaz da,şu an millet ekonomik buhran içinde sen deprem bölgesindesin benden daha iyi bilirsin paran varsa da kiralık ev bulup çıkmak zor. Millette para da yok
Doğru kiralar da uçtu. O zaman görümceyi evlendirip sepetleyecekler yiiiivrum Ayy bir de 20 yaşındaymış tam ergen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…