Görümcem ve kaynanam

Maalesef ben de yaşadım bunu özellikle eşimin yanında iyi hoş davranıp o arkasını dönünce öyle bakışlarına maruz kalıyordum ki... Hayatım boyunca samimiyetine inanmadığım insanlardan uzak durdum, sırf eşimin hatırına sabredeyim dedim ama taviz vermek de bana yakışmadı ve çıkardım hayatımdan, ne kayınvalidem ne de görümcem evimin önünden bile geçemez. Gerektiği gibi hadlerini bildirdim çok şükür. Gerçeği göremeyecek kadar kör olmayan kocam da destekçim oldu. Ağızlarını açıp tek laf da edemiyorlar, Haset insanlara taviz vermeyin lütfen, kim olursa olsun. Huzurunuzu kaçırırlar.
+1
Aynı şekilde bende bunu yaşadım . Eşim için her şeye rağmen sabrettim ama bir yere kadar sonunda patladım . Ne yapsam suçlu ben oldum. Samimiyetsiz insanlara bende bir yere kadar tahammül edebildim 🙌🏻 Bazı insanlarla anlaşmanın tek yolu hayatından çıkarmakmış bunu anladım 🙏🏻

+1
Aynı şekilde bende bunu yaşadım . Eşim için her şeye rağmen sabrettim ama bir yere kadar sonunda patladım . Ne yapsam suçlu ben oldum. Samimiyetsiz insanlara bende bir yere kadar tahammül edebildim 🙌🏻 Bazı insanlarla anlaşmanın tek yolu hayatından çıkarmakmış bunu anladım 🙏🏻
O kadar bensin ki anlatamam 😄 o son patlayis cok fena oluyor zaten. Onca zamanin birikmisligiyle büyük patlama gerceklesiyor. Hayatindan insan cikarmak çok buyuk kurtulus ve rahatlama oluyor..

O kadar bensin ki anlatamam 😄 o son patlayis cok fena oluyor zaten. Onca zamanin birikmisligiyle büyük patlama gerceklesiyor. Hayatindan insan cikarmak çok buyuk kurtulus ve rahatlama oluyor..
Çooook 😁 keşke daha önceden yapsaydım dedim :) o kararımdan sonra da iyi ki görüşmüyorum dediğim bir çok olay oldu 🤦🏻‍♀️

Size katiliyorum. Kendim olamayacagim davranislar sergilemeyi sevmem. Ben genelde kendimi savunur, güzelce ifade ederdim ama gorumce asla güzel konusmaktan anlamazdi.. Gorumce hanim, karsisinda konusabilenleri sevmiyor. Bende tavrimi gösterirdim, uzaklasirdim. Sonra uzaklastim diye sikayet edilirdim 😂😂 simdi ben bunun neresine strateji yapayim, bunla mi ugrasayim. Ben o kadar laf yeyip, kirilip, üzülüp üstünede hadi çay kahve icelim hicbir sey olmamis gibi diyemem. Benden yaşca cok büyük, ona onun gibi karsilikta veremezdim. Zaten 2 yil zor dayandim 2 yilin sonunda malesef onun seviyesine ilk ve son kez indim. Ama en azindan kurtuldum.
En güzel masayı kurardım biz bunu mu yiyeceğiz derlerdi. Eşim yokken tabi. Eşim bizi çağırdılar diye beni götürürdü görümceme sen de mi geldin derdi görümce. Kv eşimin yanında yanağıma yalandan yüzünü tutar senide öpeyim der eşim yokken selam bile vermez bir sürü şey anlatsam sonu yok . Samimiyetsizlik en sevmediğim şey 😒

Çooook 😁 keşke daha önceden yapsaydım dedim :) o kararımdan sonra da iyi ki görüşmüyorum dediğim bir çok olay oldu 🤦🏻‍♀️
Ahh bende de öyle oldu 😄 kendisi bizi esimin kendi emegiyle yaptigi evimizden kovdu buyuk patlamada 😄 bende kovuldugum yerde durmam dedim ve dedigimi yaptim. Sonra da diyorlarki ee sinirle kovduk gitmeleri mi lazimdi yani, gitmek istiyordu bahane etti 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Sizce hiç gülmemeli miyim onlara onlar güldüğü zaman gelimde değil kötü olamıyorum suratsız cevap veremiyorum ana onlar suratsız davrandığında çok rahat bi şekişde onlara aynısını davranıyorum soğukluğu çok güzel yansıtıyorum öğnkü içim rahat ben başlatmadım suratsızlığı ditorum kendi kendime ama ben bsşlatınce kendimi suçlu hissediyorum oyüzden yapamıyorum bu yüzden kafaya takıyorum acaba onlara tam haddini bildiremiyo muyum beni salak mı sanıyolar acaba diye düşünüyorum ve ben dazla düşününde başım ağrıyo. Eşim konusunda şanslıyım beni tutuyo
Ben olsam hiç gülmemeye çalışırdım diyeceğim ancak bu seferde gelinin bizimle zoru var sürekli surat yapıyor deyip suçlu durumuna koyabilirler seni. O yüzden onlar gülerken gül ama hani gülmek var gülmek var böyle samimi bir gülmek olmasın ortama uymak, yüksekten bakar gibi, samimiyetsiz gülüş olsun nasıl diyeyim kötü kadın gülüşü gibi 😄. İşte dediğim gibi birde hiç açık vermeyin, sır vermeyin, dik durun, güçsüzlük gibi durumlarınızı belli etmeyin. Bu şekilde olduğunuz sürece bence çıldıracaklardır. Çünkü bu tip insanlar tartışma olsun eğlenelim kafasında oluyorlar siz böyle dimdik, güçlü olunca çıldırırlar emin olun. Sonrada siz sakince çıldırmalarını izler çayınızı yudumlarsınız tertemiz kafayla 😎. Eşinizinde yanınızda olması çok çok iyi bir avantaj.

Ahh bende de öyle oldu 😄 kendisi bizi esimin kendi emegiyle yaptigi evimizden kovdu buyuk patlamada 😄 bende kovuldugum yerde durmam dedim ve dedigimi yaptim. Sonra da diyorlarki ee sinirle kovduk gitmeleri mi lazimdi yani, gitmek istiyordu bahane etti 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
Pesss doğrusu kendilerini ne sanıyorlarsa 🤦🏻‍♀

Eşeğin yoksa sahibinin hatrı vardır diye bir laf vardır. Onlar samimiyetsizliklerinden öyle yapmıyordur belki. Siz o kadar soğuk davranıyorsanız onlar da arada eşiniz olduğu için mecburen yüzünüze gülüyorlardır.
Eşek kime diyosunuz bana mı? Haddini bil terbiyesizlik yapma. Benim yazımıda düzgün oku onlar soğuk davrandığı için soğuk davranıyorum zaten ben başlatmıyorumki kötülüğü

Ben dert nerde inanın tam anlamadım. Siz mesafeli olduğunuz için de onlar öyle davraniyordur. Siz olunca sorun yok mu? Neden onlar gülünce gülesiniz siz hiç gülmüyor musunuz? Hem sizi neden kıskanıyorlar ki???

Eşek kime diyosunuz bana mı? Haddini bil terbiyesizlik yapma. Benim yazımıda düzgün oku onlar soğuk davrandığı için soğuk davranıyorum zaten ben başlatmıyorumki kötülüğü

Bu bir atasözü. Terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. İstersen yönetime şikayet et. Hakaret ise ceza verirler. Bende diyorum ki sen soğuk davrandığın içinde onlar devam ettirmiştir. Oğullarının hatrına. ;)

Merhaba arkadaşlar ben görümcem ve kayınvalideme nasıl davranıcamı şaşırıyorum bi bakıyosun iyi davranıyolar sahte olduğunu bilşyorum belli ediyolar ama böyle politik davranır gibi ama çoğu zamanda durduk yere surat yapıyolar muhabet arasında söylediğim bazı şeylere cevap vermeme tada evlerine gittiğimde soğuk bi hoşgeldin derler onlar soğuk olunca bende soğuk davranıyorum sonra onlar sahte sahte gülümseyerek konuşıyolar sanki seviyomuş gibi bende onlara öyle gülümsüyorum yani o anda onlar nası davranıyosa karşılık olarak onlara aynı davranıyorum sizce ben doğru mu yapıyorum ? Sürekli soğuk suratsızmı olmam lazım onlara karşı öğnkü sahte olduklarını beni sevmediklerini kıskandıklarını biliyorum ben mesefeliyşm ama benşm tatlı bi mesefem var güler yüzlü saygılı bi insanım karşımdakibi kırmıyorum ama bu insanlara nasıl davranıcamı bilmiyorum sizce nasıl davranmalıyım
Onlar politikse sen on kat politik ol. Evinde misafiri nasıl ağrlıyorsan öyle davran, etraflarında pervane olmana gerek yok. En önemlisi de onları takmayacaksın, o zaman gerçek huzuru bulabilirsin.

Evet özel konuşar ve dedikodulara girmiyorum onlar dedikodu yaparsa katılmıyorum genel cevap veriyorum. Ama tümüze güldüklerinde gülüyorum suratsız davrandıklarında bende öyle yapıyorum sşzce doğru mu yaptığım?
Evet doğru. Suratsız olmamak lazım hem güleryüzlü hem resmi

Bu bir atasözü. Terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. İstersen yönetime şikayet et. Hakaret ise ceza verirler. Bende diyorum ki sen soğuk davrandığın içinde onlar devam ettirmiştir. Oğullarının hatrına. :KK66:
Konu sahibinin tatlı bir mesafesi var ama öyle demeyin. Siz tatlı mesafe diye bir şey görmemişsiniz sanırım ondan böyle diyorsunuz. Diğerlerinin mesafesi acı:)

Konu sahibinin tatlı bir mesafesi var ama öyle demeyin. Siz tatlı mesafe diye bir şey görmemişsiniz sanırım ondan böyle diyorsunuz. Diğerlerinin mesafesi acı:)
Sen kesin görümcesin egonu tatmin etmek için benim konumu mu buldun

Bu bir atasözü. Terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum. İstersen yönetime şikayet et. Hakaret ise ceza verirler. Bende diyorum ki sen soğuk davrandığın içinde onlar devam ettirmiştir. Oğullarının hatrına. :KK66:
Şikayet ettim merak etme. Soğukluğu mesafeyi ben başlatmadığım halde üsteliyosun sana dicek bişeyim yok daha dilerimki benimki gibi kaynanan ve görümcen olsun 🙏

Şikayet ettim merak etme. Soğukluğu mesafeyi ben başlatmadığım halde üsteliyosun sana dicek bişeyim yok daha dilerimki benimki gibi kaynanan ve görümcen olsun 🙏

Evliyim
Kaynanam seninkinden beter.
Görümcem yok
Bedduaya da başladığına göre doğru yere parmak basmışım
Bakalım atasözlerinden ceza alacak mıyım?
Bunla ilgili de bir atasözü yazardım ama onun içinde de bilumum canlılar geçtiği için yine üstünüze alınırsınız falan
Uğraşamam;)

Evliyim
Kaynanam seninkinden beter.
Görümcem yok
Bedduaya da başladığına göre doğru yere parmak basmışım
Bakalım atasözlerinden ceza alacak mıyım?
Bunla ilgili de bir atasözü yazardım ama onun içinde de bilumum canlılar geçtiği için yine üstünüze alınırsınız falan
Uğraşamam:KK66:
Haklı bulduğun kişileri neden beddua olarak algılıyosun? Hani onlar iyidi ben kötüydüm sanada diledim işte onlardan

Back
X