Görümcem yok,k.validem yok, eşim yok ..

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
Herkese selam,herkesin bir derdi var tabi..ama buraya yazanlara sorunlara baktığımda keşke benim eşim olsaydı ,bende hamile kalsaydım,k.validem olsaydı...gibi şeyler düşünüyorum.eşimden ayrıldım..ailem yanımda çok şükür ..ama özlüyorum eşimin ailesini ..asıl konuya gelince herkesin bir sorunu ama sevgiyi saygıyı elden hiçbir zaman elden bırakmayalım ,hiçbir şeye sonsuza kadar benim diye bakmayın,benim hayatım 5 dakikada değişti..kendim istedim ama değişti.şu şiiri hiç aklınızdan çıkarmayın..hep hatırlayın..SEVGİLERİ YARINLARA BIRAKTINIZ..BEHÇET NECATİGİL

Herkese selam,herkesin bir derdi var tabi..ama buraya yazanlara sorunlara baktığımda keşke benim eşim olsaydı ,bende hamile kalsaydım,k.validem olsaydı...gibi şeyler düşünüyorum.eşimden ayrıldım..ailem yanımda çok şükür ..ama özlüyorum eşimin ailesini ..asıl konuya gelince herkesin bir sorunu ama sevgiyi saygıyı elden hiçbir zaman elden bırakmayalım ,hiçbir şeye sonsuza kadar benim diye bakmayın,benim hayatım 5 dakikada değişti..kendim istedim ama değişti.şu şiiri hiç aklınızdan çıkarmayın..hep hatırlayın..SEVGİLERİ YARINLARA BIRAKTINIZ..BEHÇET NECATİGİL
Biraz zaman....
İleride anlayacaksın nasıl doğru bir karar verdiğini ve böyle bir zamanda ailenin desteğinin en önemli şey oldugunu

Ben de bir şey anlamadım. Eski eşinizi değil de görümcenizi, kayınvalidenizi mi özlediniz? :skandal:

Ben hiç burada keşke benim de olsa dedirtecek kaynana görümce elti okumadım :kahve:
Burayı okuyan genelde evlilikten soğur diye biliyorum ilginç :süslü:

herşey geçer diyorlar, eminim bu dönemleride atlatırsınız, yeni bir sevgili yeni bir sayfaya adım atarsınız, o zaman benden de bir şiir gelsin ayrılanlara

" eskisi kadar özlemiyorum seni,
ve ağlamıyorum olduk olmadık zamanlarda..
adının geçtiği cümlelerde, gözlerim dolmuyor..
yokluğunun takvimini tutmuyorum artık.
biraz yorgunum..
biraz kırgın..
biraz da kirletti sensizlik beni !
nasıl iyi olunur henüz öğrenemedim ama
“iyiyimler” yamaladım dilime.
tedirginim aslında, seni unutuyor olmak,
hafızamı milyon kez zorlamama rağmen yüzünü hatırlayamamak korkutuyor beni..
gel diye beklemiyorum artık,
hatta istemiyorum gelmeni..
nasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde.
arasıra geliyorsun aklıma, banane diyorum
benim derdim yeter bana banane !
alıştım mı yokluğuna ?
vaz mı geçiyorum, varlığından ?
tedirginim aslında,
ya başkasını seversem ?
inan o zaman seni hayatım boyunca affetmem.. "

özdemir asaf

Pişman olduğunuz anda eski eşinizin sizi en acıttığı olayı hatırlayın.
Hala özlüyosanız mazoşistsiniz, net.

Back
X