Gorumcem yuzunden evliligimden vazgececegim...

Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Görümcenizin çocuğu çocuk sizin ki bal kabağı mı? O ağlayınca boş eve giriliyor ama sizin çocupunuzun uyandırıkması yada korkması önemsiz.

Görümcenin yüzüne patlamamaniz hata. Insanlar siz oraya gelin gelmişsiniz diye terbiyesizlesemez. Söz konusu görümce değilde başka bir komşu olsa cekermisiniz? Cekmezsiniz.ailede elbette bazı şeyler görmezden gelinir ama bu kadarını asla. Buna baştan müsade göstermeniz hata olmus. Insanlar saygıyı bir kere elden bıraktı mı kolay kolay tekrar onu kendiliğinden göstermezler. O zaman kafalarina sokmak size düşer. Madem esiniz "ben no yopobulurum" diye kenara çekiliyorsa top sizde

Normal uyarıdan anlamıyorsa bir de kızarak tersleyerek söyleyin bakalım. Çünkü gerçekten sinir bozucu bir durum gerekirse darılsın hiç gelmesin. Yol yordam bilmeyen insanlarla uğraşmak zor maalesef.

Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Kaynananizin ayrı evi var siz yokken ne işleri var evde birde nasıl dağıtırlar evi ,kapının anahtarlarını değiştirin kimseye vermeyin

Siz yokken eve nasil girerler neden izin verdiniz bu zamana kadar, ya müsait değilseniz? O nasil eş ailesiyle görüşmüyorsa sende görüşmek zorunda değilsin. Esine artık dayanamadığını söylediginde eğer taşınmak istemezse vur tekmeyi gitsin bu densizlerlemi uğraşacaksın. Benim başıma gelmiş gibi sinirlendim nasil sabrettiniz koskoca 2 yil

Kizlar esimle konustum bana 100% hak Verdi konusacagini ve halletceni soyledi insallah bu sefer lafdan anlarlar yoksa kendim ev tutup orda kalacagimi ve secenegide ona biraktigimi soyledim
Iyi de sadece konuşmak yetmez ki anahtarı da kesinlikle alması lazım ellerinden.
Alacak mısınız anahtarı?
Anahtarı alamadığınız sürece o sınırı cizemezsiniz çünkü.
Eger anahtarı almıyorsanız da o zaman çilingir çağırın kilidi değiştirsin.

Defalarca soyledim gorumceme cocuk korkuyo huysuz oluyo lutfen girmeyin bu sekil. Tamam diyo 2 gun sonra geri ayni sekil. Esimle konustum her defasinda söyle rahatsız oldugunu diyor ama bu sefer diyeceğim ya sen söylersin guzelce yada bu iş kotuyee gidecek
Siz neden söyleyeceksiniz eşiniz söylesin ben olsam hiç karışmam eşimin halletmesini beklerim

Bunca zaman beklemeniz hata. Ayrıca şimdiden alın bebeğinizi gidin eşiniz ev bulup kiralayana kadar. Biraz kafa dinlersiniz hem hemde eşiniz ciddiyetinizi anlar.

Eşini neden karıştırıyorsun bu işe ..kendin hallet . gorumcemle konuş.anahtarida al .burda nasıl yaziyosan gorumcene ve kaynanada böyle anlat .ben çocuğumu böyle buyutemiyorum de.

Siz varken neyse de siz yokken kaynananın evi yukardayken boş eve niye gelsinler ki mantıksız değil mi ayrıca ahıra mı giriyorlar diyelim geldiler sizi itip giremeyeceklerine göre kusura bakmayın çocuğum uyuyor uyanınca biz geliriz deyin yani eşinize niye söylemiyorsunuz neden tepki vermiyorsunuz ki

Ben bu konuda vurdum duymazlıktan ziyade art niyet gördüm. Çocuğu bahane edip evi karıştırıyor olabilirler. Anahtarınızı derhal alın ve sınırlarınızı çizin. Ben her gün senin evine gelmiyorsam sende benim evime gelme diye restini çek. Kayınvalidenizede söyleyin anahtarı alın ben iyi niyetlilik yaptım siz suistimal ettiniz bundan sonra her dakika istemiyorum diye söyleyin oda kızına çeki düzen versin. Eşiniz de böyle yapmanıza tepki verip onlardan yana olursa güle güle dersin onu da anasının evine gönderirsin sen niye gidiyorsun ki?

Tekrarr merhaba sabah esimle konustum ve oda is yerindeyken ablasini aramis ne konustular bilmiyorum ama gorumcem bana mesaj atmis sesli iste ben hergun gelmiyorum hem senin cocugun buyusun gorcem laf gecirebiliyon mu vs vs artik hic ugramam ben insanlarin ozeline saygili bi insanim fln fln yalandan savunmalar cevap dahi vermedim

Tekrarr merhaba sabah esimle konustum ve oda is yerindeyken ablasini aramis ne konustular bilmiyorum ama gorumcem bana mesaj atmis sesli iste ben hergun gelmiyorum hem senin cocugun buyusun gorcem laf gecirebiliyon mu vs vs artik hic ugramam ben insanlarin ozeline saygili bi insanim fln fln yalandan savunmalar cevap dahi vermedim
Laf geçirebiliyor muyum ne demek ? Çocuğunu eğitmesini bilecek, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Gerçi doğru olduğunu düşünmüyorum kendi kardeşinin evi sizi adamdan saymıyor rahatça, hatta siz evde olmadığınız vakit bile gelebiliyor. Şimdi hemen kayinvalideyi aramış sizi kötülemiştir.

Ben yine diyorum o ortamdan uzaklaşıp ayrı bir yere taşınmadığınız sürece sorunlarınız bitmeyecek.

Ben olsam kızı hergün geliyor zaten tasinirim. Çok uzak olmasını istemiyorsa eşiniz farklı sokaklarda oturmayı teklif edin. Anahtariniz niye var onuda anlamadim. Bişey olucaksa bunlar gireceğine olsun . Bişey olursa diye alınan anahtarlar aslında ondan değil . Kaynana egosu .

Laf gecırebılecegı olgunluga geldıgınde dogursaymıs.
İnsallah bir daha olmaz bu sacmalıkları, cunku hepsi sacmalık

Cevap verme ama bir daha böyle bir şeye yeltenirse de terslemekten çekinme.

Back
X