- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Merhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam
bu tarz durumlarda anneler ve kardeşler çok daha değerli oluyor maalesef....ya tahammül gösterin yada gidin bitsin...çünkü konuşmanızda sonucun değişeceğini sanmam
Niye bu kadar pasifsiniz anlam veremiyorum. Niye onun dilinde konuşmuyorsunuz misafirler var yardım et demiyorsunuz.Evlerden Irak bir görümcede bende var evli ama kocası ayda 2 hafta gece çalışıyor diye kvde kalıyor. Bi misafirim gelsin pat damlar. Yardım etmeye gidiyorum diyor yerinden kımıldamıyor. Çay isterken bile çay diyor verir misin diye bir şey demez tam bir ayı. Eşimin ailesiyle aile apartmanında oturuyoruz nerden verdim o anahtarı. Biz evde yokken eve giriyorlar. Camın açık kalmış perden dışarı çıkmış ondan girdik diyorlar (yalan) dolaba bakıyor ne var diye. Ortalığı kurcalayıp iniyorlar. Benim de ilk işim anahtarlığını kaybetmek sonra gitsin yedekten kendi kapısına çektirsin.
Kızını alip gitmek Niye? Acik acik konuş rahatsız oluyorum diye pat diye kapı dalmadan içeri dalmak ne demek basta niye o rahatlığı verdinizMerhaba arkadaşlar, ben 2 yıllık evliyim ve 4 aylık bir kızım var. Eşim tek erkek çocuk, bir tane ablası var babasız büyümüşler yani tek başına kaynanam var. Eşim annesine yakin olmak istedi tek bayan olduğu icin bende kendi annemin tek başına kalkmasını istemem o yüzden kabul ettim altli ustlu oturuyoruz. Ama malesef eşim bana demedi ki allahın her günü görümcem ve kızı annesine gelir. Eşinin ailesiyle gorusmuyor esiylede anlasamaz cok annesine gelir her gun ( 2 senedir gelmedigi 1 gun olmadi ). Annesine gelmesi beni ilgilendirmez ama sorun baska. Gorumcem hergun annesine gelirken bana gelir kiziyla hemde pata kute kapimi kitlemem Cunku kitledigim an kiracak gibi vuruyolar bebeğimi korkutuyolar. Ve ben bu durumdan bıktım evimde misafir olsun arkadaslarim olsun pat diye daliyolar utaniyorum ve gunde 3 4 kere bana iner işim olsun olmasın veya telefonda oliyim umrunda değil. Ve en kötüsü evimin anahtarı kaynanamda var ne olur olmaz diye biz evde yokken gorumcemin kizi ille bize girmek istiomus susturamiyolarmis onlarda bi sokuyo düşünün evde yokuz ebi dagitio eve geliyorum ev darma duman deli olacagım artik dayanamiyorum hergun bu cileyi cekmeye. Bebeğim i her gun patkut girisleriyle uyandiriyolar evimde çocuğumu buyutemiyorum sağlıklı şekilde. Eşim le konuscam ve eğer devam ederse kizimi alip gidecem..
Sizin adınıza sevindim. Ablasının eşinizin söylemesine üzülme sebebi aslında yine kendi çıkarı için. Çünkü eşiniz değil siz söyleseydiniz sizi hiç umursamayıp istediği gibi at koşturmaya devam edecekti. Kardeşinden azarı yiyince mecburen ayağını çekmek zorunda kaldı . Hem sizden de kopmuş oldu. Artık size bulaşamadığı için bu kadar sinirlenmiştir. Hazır elinize fırsat geçmiş bunu değerlendirip ilerde eşinizle barışsalar bile beni karıştırma sen görüş demelisin eşine . Çünkü eninde sonunda annesi ve ablası eşinizle barışmak isteyecek , yine sizin evinize karışabilmek için. Kesinlikle kabul etmemen lazım.Evet oyle olacagi kesindi ama umrumda degil tabi esim uzgun suan ki duruma annesi ablasi kus daha da konusmayiz diyolar cunku sert sekilde konusmus fln fln ve sozde gorumcemin darildigi nokta ben degilde neden kocan yani kardesi soyluyo bunlari. Ne fark ederk ki bu evde ikimiz yasiyoruz ikimizi ilgilendiren bi konu ve boyle seyleri bana gore kardesi demesi daha az kirici olur ki gelin demesinden. Hemde ne ugrasacagim 2 senedir anlatamadigim lafi simdi hic anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?