- 29 Aralık 2018
- 142
- 173
- 53
- 29
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Sorunun çözümü son cümlenizde saklı. Şimdiye kadar eşinizle konuşmamış olmanız hata.
İlk iş anahtarı alın kv den, çocuk uyanıyor korkuyor o yüzden bu şekilde gelmeyin deyin görümcenize de. Eşiniz sizin sıkıntınızı bilmiyor mu?
Eşinle konuşmadan bu kadar celallenme, dur bakalım adam çözer belki sorunu... Sana hak verir müdahale eder belki, bilmiyorum eşim bu konuda bana hak verse birşeyler yapmaya çalışsa ben evliligimden vazgeçeceğim fln demem mesela.
Anahtarı da al çocuk korkuyor kapıyı tıklatın de, gerekirse defalarca defalarca söyle. Görümcenin kızına da söyle, muhtemelen bebeği sevdigi için gelmek istiyordur onu korkuttuğunu bilirse el kdr çocuk anlayışlı davranabilir.
Nasıl yani ya evimi dağıtıyorlar anlamadım
İlk işiniz anahtarınızı kayıp etmek ve kv denizden o yedek anahtarı almak olsun lütfen ....
Ben yaptım çokta güzel oldu
Birde kapı zilinizin kablosunu kestiniz mi misss
Eşinizle konuşma fiilinin geçmiş zamanda olması gerekiyordu. Hala gelecek zamandan bahsediyorsunuz. İçinize içinize sinirlenip kendinizi dolduracağınıza söyleyin rahatsız olduğunuz şeyleri. Düzeltmezlerse gereğini yaparsınız.
Eşinle ne konuşacaksın. Siz söyleyin. Evime bu sekilde girmeyin diye bitti gitti.
2 yıl bekle herkesi varolan duruma alıştır kocana bile söyleme şu dakikadan sonra reform yapacağım de. Bir daha başlık açacaksınız çünkü eşiniz evet dese bile ailesi sorun çıkaracak sonra adam arada kalacak. Evlenmeden şartlarınızı koyacaksınız. Ben şu yaşa geldim ömrümde altlı üstlü oturup huzur bulan görmedim. Varsa da kendinden taviz veriyordur
Pess diyorum. Siz fazla müsamaha göstermişsiniz. O ne demek yzhu evi dağıtmalar. Çocuğumu dağıtıyor? Bide bir bahane bulup kvden anahtarınızı alın derim, çünkü ben öyle yaptım.E
Evimi topluyorum eşimle gezmeye çıkıyorum geldiğimde herşey yerde fırlatılmış şekilde...
Taviz tavizi doğuruyor maalesef. Baştan hiç kabul etmeyecektiniz. Siz savaş verip evliliğin en güzel yıllarında bunlarla uğraşıyorsunuz. Gezip tozup keyif atacak zaman bu yıllar.Ben tek 1 kadin diye kabul ettim yaninda besleme kizi oldugunu bilmiyordum.
Ve 2 senedir ne savaşlar verdim onlara edebi saygiyi ogretmek icin eşimle kac kere anlattık ama anlamayan anlamiyo
O zaman arıza çıkaracan.Kaç kere soyledim bir bilseniz ama o kadar bencil bir insan ki kendi rahatindan baska bisey düşünmez. Dediklerim bi kulagindan girip digerinsem cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?