Göstermesem de görüşüyoruz illaki üstüm de görüyoAldıklarınızı göstermeyin.
Alınırsa da esinlenmen hoşuma gitmiyor deyin.
Alınsın yani,alınmadan çözemezsiniz.
Kabul etmiyor ki aldığını Bi de daha vahimi insanların yanında kıyafet konusunda ben takıntılıymışım gibi davranıp konuşurGöstermesem de görüşüyoruz illaki üstüm de görüyo
Aynı olmayalım pantolon örtü farklı olsun dedim bari ben farklı kombinlerim Dedi içine giydiği badi den taktığı örtüye kadar aynıydıCiddi sekilde uyarin kendi akli fikri yok mu sizin aldiklarinizdan aliyor. Cok rahatsiz edici.
Salaş bi elbise .. Evet konu geçtiğinde sordu ne giyeceksin diye bende söyledimSiz hamilesiniz o değil
Aynı elbise ikinize Nasıl oldu
Bir de farklı renk almış zaten
Sizin bayramda giydiğinizi düğüne giyeceğinizi biliyor muydu
Evet Orası öyle komik geliyo ama aynı ortamlarda bulunuyoruz ikiz gibi olmak hoşuma gitmiyorAlsin ne var bunda uretilen sey sadece size degil ya. Begeniyor demekki. Benim hosuma giderdi tarzimi begeniyor benden gorup aliyor diye. Dalga konusu olurdu sahsen benim icin.
Bende yakışmış hayırlı olsun güle güle kullan demedim .. Aynı fotoğraf karesinde bile olmak istemedim .. Haklısınız sanırım rencide etmek lazımgörümceniz çok ezik bir insan o zaman.
ben olsam feyk atardım.
gidin inanılmaz kötü bir elbiseyi öve öve bitirmeyin sonra da alın.
şurda giycem burda giycem diye anlatın. sonra da kötü olanı gizlice iade edin başka elbise alın.
o da olmadı bir güzel rezil edene kadar rencide edin.
bunlar başka dilden anlamaz.
tatlı dilli olmanız anca sizi üzer.
Evet Orası öyle komik geliyo ama aynı ortamlarda bulunuyoruz ikiz gibi olmak hoşuma gitmiyor
Nerden Aldın diyo soruyo tabiiNasıl buluyor aynısını ? Marka mi soruyor sana ? Ezik
Kırmak istemiyorum .. Bide alıyo almıyormuş gibi benimkinin aynı değilmiş gibi davranıyo Bi özgüvenleÇok sinir bozucu olduğu kesin. Benim de bi kuzenim var benden büyük çocuklarımız aynı yaşta .uzaktayiz ama sosyal medya da ben nasıl hangi poz ile fotoğraf atarsam birkaç saate aynısını atar hemen. Ayrıca avm deysem orda parktaysam orda arabadaysam orda ..attığım videolara kadar ayni. 1.5 yıldır bu şekilde nasıl tersleyecegimide bilemiyorum uzakta olunca. Siz yakindaymisiniz direkt yüzüne benimle aynı giyinmek zorundamisin de gec .
Arada bir elbette olur ama herşeyde BÖyle olunca çok can sıkıcı . Aynı giyinmek kiminin hoşuna gidebilir ama ben hoşlanmıyorumE alsın be var ki bunda. Hadi gelinlik nişanlık vs olmaz tabiki de ama onun dışında benim aldığımı alıyor muhabbeti cok saçma geliyor bana. Neredeyse her görümce elti konusunda var bu. Bende bir şeyi beğenirsem gidip aynısını alırım onlar da. Ya da cok beğendiysem gidip hepimize aynısını da alırım. Sanki özel dikim dünyada başkası giyemez. Beğenir alır yani.
Arada bir elbette olur ama herşeyde BÖyle olunca çok can sıkıcı . Aynı giyinmek kiminin hoşuna gidebilir ama ben hoşlanmıyorum
Tek kıyafet değil bu arada evime bişey alayım aksesuar vs bakıyorum evine almışArada bir elbette olur ama herşeyde BÖyle olunca çok can sıkıcı . Aynı giyinmek kiminin hoşuna gidebilir ama ben hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?