Görümcem???

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
merhaba kızlar benim sorunum görümcem .. Şimdi anlatacaklarım size göre çok büyük sorun olmayabilir ama beni ciddi rahatsız ediyor .. Görümcemle aramızda 9 yaş var kıyafet konusunda aşırı takıntılı hayatı bundan itibaren çok iyi olmayan Bi durumu var ama evinin pazar alışverişini yapmaz kendine kıyafet alır ..
Benimle olan kısmı ise şu sürekli aldığım şeylerin aynısını alıyor ve ben ciddi rahatsız oluyorum mesela düğünümüz vardı ben hamileyim bayramda aldığım kıyafeti giydim o da gitmiş aynısının siyahını almış ikiz gibiydik .. Çok Can'ım sıkıldı gerçekten ..ya beğendiğim şeyi gider alır ya da benim aldığımın bire bir aynısını ...
Sorunca da ben bişey alamıyorum ki sen alırsın yaparsın gibi Konuşuyo ben buna Nasıl davranmalıyım çok rahatsız oluyorum gerçekten

Ciddi sekilde uyarin kendi akli fikri yok mu sizin aldiklarinizdan aliyor. Cok rahatsiz edici.

Siz hamilesiniz o değil

Aynı elbise ikinize Nasıl oldu

Bir de farklı renk almış zaten

Sizin bayramda giydiğinizi düğüne giyeceğinizi biliyor muydu

Alsin ne var bunda uretilen sey sadece size degil ya. Begeniyor demekki. Benim hosuma giderdi tarzimi begeniyor benden gorup aliyor diye. Dalga konusu olurdu sahsen benim icin.

görümceniz çok ezik bir insan o zaman.
ben olsam feyk atardım.
gidin inanılmaz kötü bir elbiseyi öve öve bitirmeyin sonra da alın.
şurda giycem burda giycem diye anlatın. sonra da kötü olanı gizlice iade edin başka elbise alın.
o da olmadı bir güzel rezil edene kadar rencide edin.
bunlar başka dilden anlamaz.
tatlı dilli olmanız anca sizi üzer.

Bende yakışmış hayırlı olsun güle güle kullan demedim .. Aynı fotoğraf karesinde bile olmak istemedim .. Haklısınız sanırım rencide etmek lazım

Nasıl buluyor aynısını ? Marka mi soruyor sana ? Ezik

E alsın be var ki bunda. Hadi gelinlik nişanlık vs olmaz tabiki de ama onun dışında benim aldığımı alıyor muhabbeti cok saçma geliyor bana. Neredeyse her görümce elti konusunda var bu. Bende bir şeyi beğenirsem gidip aynısını alırım onlar da. Ya da cok beğendiysem gidip hepimize aynısını da alırım. Sanki özel dikim dünyada başkası giyemez. Beğenir alır yani.

Çok sinir bozucu olduğu kesin. Benim de bi kuzenim var benden büyük çocuklarımız aynı yaşta .uzaktayiz ama sosyal medya da ben nasıl hangi poz ile fotoğraf atarsam birkaç saate aynısını atar hemen. Ayrıca avm deysem orda parktaysam orda arabadaysam orda ..attığım videolara kadar ayni. 1.5 yıldır bu şekilde nasıl tersleyecegimide bilemiyorum uzakta olunca. Siz yakindaymisiniz direkt yüzüne benimle aynı giyinmek zorundamisin de gec .

Kırmak istemiyorum .. Bide alıyo almıyormuş gibi benimkinin aynı değilmiş gibi davranıyo Bi özgüvenle

Arada bir elbette olur ama herşeyde BÖyle olunca çok can sıkıcı . Aynı giyinmek kiminin hoşuna gidebilir ama ben hoşlanmıyorum

Arada bir elbette olur ama herşeyde BÖyle olunca çok can sıkıcı . Aynı giyinmek kiminin hoşuna gidebilir ama ben hoşlanmıyorum
Tek kıyafet değil bu arada evime bişey alayım aksesuar vs bakıyorum evine almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…