Görümcem???

Siyam ikizi gibi bende hiç sevmem öyle. Dünya kadar çeşit ve tekstil ürünü var neden aynısı yani. Rahatsız olduğun halde sende tutup şurdan sunu giyeceğim diyorsan sendedir suç. Sorduğunda söyleyim de aynısını al hayatta söylemem de geç taviz verme.

Aman bırakın alsın. Herkeste farklı durur. Bir arkadaşımla aynı bluztan almışız habersiz. O daha kilolu ben de yeni kilo verdim bende farklı onda farklı duruyor. Göstermeyin aldıklarınızı.

Reklamin iyisi kötüsü olmaz demek ki tarzınızı beğeniyor. Boyle takıntı yaparsanız siz yıpranırsınız.Ama olayı eğlenceli hale getirebilirsiniz.Takmayin eğlenin bir sey alinca foto atin bunu aldim arayip zorlanma su adreste diye belki bozulur ..9 aylik hamile oldugumda seninle ayni giyinemeyeceğiz diye üzülüyorum filan diyin:lülülü:

Reklamin iyisi kötüsü olmaz demek ki tarzınızı beğeniyor. Boyle takıntı yaparsanız siz yıpranırsınız.Ama olayı eğlenceli hale getirebilirsiniz.Takmayin eğlenin bir sey alinca foto atin bunu aldim arayip zorlanma su adreste diye belki bozulur ..9 aylik hamile oldugumda seninle ayni giyinemeyeceğiz diye üzülüyorum filan diyin:lülülü:
çak
valla 9 aylık hamileyim şu anda ve benimle aynı giyindi dicrk bişey bulamıyorum

O zaman cingar çıkaracak kivama gelmiş bu nasil bir obsesiflik durum yahu ...

Küçük bir yerde mi oturuyorsunuz mağaza sayısı kısıtlı olduğundan olabilir.

sen gel bir de benim görümcemi gör sonra haline şükredersin bence :D
şaka demiyorum cok ciddiyim burnumdan getirdi kadın hayatı zindan etti Allaha havale ediyorum ama .evlendiğim günden beri uğrasıyor kadın işini gücünü bırakmıs. Şimdi 5 aydır görüşmüyoruz :) iki yabancı gibi kafam rahat vallahi.

bizdede buna benzer kıyafet sorunu vardı. Benim dolabımdan izinsiz alır sonradan haber verirdi sunu aldım giydim diye. daha üstüme giymediğim etiketli kıyafetlerimi giyerdi. götürür bir sene getirmezdi ki hala vardır getirmediği kıyafetlerim. hanım efendi illa uyarılmak istiyor. eşim cinnet geciriyordu neden veriyorsun nasıl alıyor diye.

sen gel bir de benim görümcemi gör sonra haline şükredersin bence :KK70:
şaka demiyorum cok ciddiyim burnumdan getirdi kadın hayatı zindan etti Allaha havale ediyorum ama .evlendiğim günden beri uğrasıyor kadın işini gücünü bırakmıs. Şimdi 5 aydır görüşmüyoruz :) iki yabancı gibi kafam rahat vallahi.

bizdede buna benzer kıyafet sorunu vardı. Benim dolabımdan izinsiz alır sonradan haber verirdi sunu aldım giydim diye. daha üstüme giymediğim etiketli kıyafetlerimi giyerdi. götürür bir sene getirmezdi ki hala vardır getirmediği kıyafetlerim. hanım efendi illa uyarılmak istiyor. eşim cinnet geciriyordu neden veriyorsun nasıl alıyor diye.
Yok daha neler benimki öyle bir şey yapamaz

O zaman cingar çıkaracak kivama gelmiş bu nasil bir obsesiflik durum yahu ...
Ben 9 aylık hamileyim herşey olmuyo bu yüzden seçili giyebiliyorum kendisi zayıf şu an kilo sorunu yok ona rağmen gidip aynını almış ve bu hamilelikden önce de böyleydi o yüzden artık tahammül edemiyorum .. Ve öyle yapmıyormuş gibi davranmasına daha çok sinir oluyorum

görümceniz çok ezik bir insan o zaman.
ben olsam feyk atardım.
gidin inanılmaz kötü bir elbiseyi öve öve bitirmeyin sonra da alın.
şurda giycem burda giycem diye anlatın. sonra da kötü olanı gizlice iade edin başka elbise alın.
o da olmadı bir güzel rezil edene kadar rencide edin.
bunlar başka dilden anlamaz.
tatlı dilli olmanız anca sizi üzer.
Kesinlikle katiliyorum

Hangi magazalardan giyiniyorsunuz? Hemen aynisini farkli rengini vs. nasil bulabiliyor hayret ettim... bir suru model cesit var tek tek arastiriyor aynisi bulmak icin heralde. Üstte alintiladigim sey cok mantikli onu haketmis

Back
X