Görümcem…

hayalperestprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
201
136
33
Merhaba hanımlar, sizlerle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum ve değerli fikirlerinize önem veriyorum.
Bir kaç ay önce 2,5 sene birliktelik üzerine nişanlandık. Nişanlımın 2 ablası ve bir de kardeşi var. Büyük olan ablasıyla gerçekten iyi anlaşıyorum fakat diğer ablası daha şimdiden yaptıkları ve söyledikleriyle beni ve huzurumu çok etkiliyor. Nişanlımın ailesi ve ablaları (ikisi de evli) il dışında yaşıyorlar. Biz il dışına onlara ziyarete gittik ve çok hastaydım. Dönüş yolunda önümüzdeki ilk hastaneye girip serum takıldım. Herkes çok hasta olduğumu gördüğü için tek tek aradı fakat görümcem beni aramadı. Herneyse bu da problem değil. Beni tanıyan ve onu ilk kez tanıyan herkes bana “ gerçekten çok fena birisi” diyor. En basitinden kendisinin doğum günüydü. Bende hastaydım. Sabah 7 den 2 ye kadar hastanede süründükten sonra her ne geçmiş olursa olsun aramızda doğum gününü kutlamayı elbette düşünüyordum. Fakat kendisi nişanlıma diğer kardeşinin sevgilisinin doğum gününü kutladığını söyleyerek x kutladı z Kutlamadı x y’i geçti diye mesaj attı ve duyunca çok sinirlendim. Bugün de nişanlımla görüntülü konuşurlarken benim konum geçtiğinde yüzünü ve gözlerini kaçırmış üzülmüş, kalkmış başka şeylerle ilgilenmiş, hiç oralı olmamış. Ben kimseyle kötü olmak istemiyorum ama hassas bir insanım ve böyle yapılması hoşuma gitmiyor. Nişanlımla sürekli bu yüzden tartışıyoruz çünkü ablasının haklı olduğunu, onun niyetinin kötü olmadığını ve başta herkese sıcak davranmadığını söylüyor. Başı mı kaldı sonu mu 4-5 aya düğünümüz var. Beni arasın demiyorum ama yapılanlar sinirimi bozuyor. Ne yapayım nişanlımla birbirimizi yiyoruz ben her ne kadar konu hakkında fikir söylemek istemesem de savunması ablasını suçsuz ve saf görmesi beni delirtiyor. Değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var, okuduğunuz için çok teşekkür ederim…

Ailesi için “Kötü niyeti yok” cümlesi geçiyorsa üzgünüm ama işiniz zor
ya baştan mesafenizi koyacaksınız ya da görmezden geleceksiniz (yapabilirseniz tabi )
Ne yazık ki. Savunuyor, savunmasına deli ediyorum. Yarın öbür gün aynı eve girdiğimiz de ne olacak bilmiyorum, resmen benim huzurumu kaçırıyor ordan buraya. Allah sonumuzu hayır etsin

Ufak seyleri dert etmeyin nisanliniz laf tasiyor bu asamada ailesine tepki vermesini beklemeyin ama onunda laf tasimayip iki tarafida susturmasi gerekirdi yani bu hep boyle olacak o laf tasiyacak ve ailesini savunacak üzgünüm. Ama sizde ufak seyleri buyuten birisiniz belliki

Mikserlik yapmış şaşmadım takmayin.

Bir insanın ablası, kardesi annesi vs gibi en yakınlarının kusurlarını görmeleri zor oluyor, zaman alıyor hiç kolay olmuyor. Kendimden biliyorum. Ailemden biri her dara düştüğünde koştum krndşmi, parçaladım. O da imkanı olsa bemim gibi olur sandım. Sadece farklı kişilikler olduğumuzdan çatışıyoruz özünde tabi ki, bana değer veriyor sandım ama 40 yaşıma geldiğimde birösürü darbe yediktenn sonra bana asla değer vermediğini zerre umursamadığını anladım. Kolay olmuyor yani. O, yüzden nişanlınızla aranızı hiç bozmayın siz doğru olmaya devam edin yeter zamanla görecektir. O kişiye karşı da mesafeli olun derim, dözlerini de takmamk en iyisi

Ne yazık ki. Savunuyor, savunmasına deli ediyorum. Yarın öbür gün aynı eve girdiğimiz de ne olacak bilmiyorum, resmen benim huzurumu kaçırıyor ordan buraya. Allah sonumuzu hayır etsin
Aynı eve girdiğinizde şu an yaşadıklarınızın kat kat fazlası olacak ona göre davranın

İşte yapmıyor. Bana gelince Aslan kesiliyor ablasına minik kuş. Arkadaşım git söyle “ niye bahsi geçince hoşlanmıyor gibi davranıyorsun” de zor mu yani…

çünkü ablasının haklı olduğunu, onun niyetinin kötü olmadığını ve başta herkese sıcak davranmadığını söylüyor
Üzgünüm ama nişanlınızın bu tavrı evliliğiniz boyunca aranızda kavga sebebi olacak. Sanmayın ki onların hatalarını kabul eder. Asla etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…