Görümcem

Teenpunch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
77
-24
1
29
Ben kayınvalidemle aynı apartmanda oturcam
Görümcemle hiç anlaşamıyoruz ilk tanıştığımızdan beri dengesizlik yapıyor. Sürekli aklına geleni her ortamda hiç çekinmeden söyler özellikle bana karşı.
Abisinden beni kıskanır
Durduk yere bana laf söyler
Ben ona cevap vermiyodum bu zamana kadar ailelerin yanında tatsızlık çıkmasın diye ama artık çok düşünmeye sinirlenmeye başladım
Ve şunu fark ettim nişanlım bizim evdeyken kardeşi yokken bana karşı çok ilgili ama kardeşi varken sürekli onla konuşuyor onla ilgileniyor bana bakmıyor bile ve bu beni cok üzüyor. Nişanlama söylediğimde sana öyle geliyor diyip geçiştiriyor. Kardeşinin yaptıklarının farkında kendisi de kzıyor yaptıklarına hatta ama hiç samimiyetini azaltıp tepkisini koymuyor. Ben tamamen iletişimi kessin demiyorum ama bana karşı saygısızlık yaptığında en azından 1 2 gün konuşmasa soğuk davransa belki kardeşi de abimi tepki veriyor diye yapmıcak. Aynı yerde oturcaz korkuyorum. Nişanlımla sürekli onun yüzünden tartışıyoruz bıktım artık

Kardeşiyle küsmesini beklerseniz daha çooook beklersiniz. Samimiyetini azaltsın falan, komik 😁

Bir insanla bir derdiniz varsa kendiniz çözmelisiniz. Araya birilerini koymaya çalışmak, başka bir insanın sizin yerinize tepki vermesini beklemek çok gereksiz ve çocukça. Koca kadınsınız, kendinizi savunmayı bilmelisiniz.

Kardeşiyle küsmesini beklerseniz daha çooook beklersiniz. Samimiyetini azaltsın falan, komik 😁

Bir insanla bir derdiniz varsa kendiniz çözmelisiniz. Araya birilerini koymaya çalışmak, başka bir insanın sizin yerinize tepki vermesini beklemek çok gereksiz ve çocukça. Koca kadınsınız, kendinizi savunmayı bilmelisiniz.
Ben kendimi savunursam gerçekten kavga çıkcak konular öyle değişik konuşuyor ki

Görümcemle hiç anlaşamıyoruz ilk tanıştığımızdan beri dengesizlik yapıyor. Sürekli aklına geleni her ortamda hiç çekinmeden söyler özellikle bana karşı.
Abisinden beni kıskanır
Ben ona cevap vermiyodum bu zamana kadar ailelerin yanında tatsızlık çıkmasın diye ama artık çok düşünmeye sinirlenmeye başladım
Ve şunu fark ettim nişanlım bizim evdeyken kardeşi yokken bana karşı çok ilgili ama kardeşi varken sürekli onla konuşuyor onla ilgileniyor bana bakmıyor bile ve bu beni cok üzüyor. Nişanlama söylediğimde sana öyle geliyor diyip geçiştiriyor. Kardeşinin yaptıklarının farkında kendisi de kzıyor yaptıklarına hatta ama hiç samimiyetini azaltıp tepkisini koymuyor. Ben tamamen iletişimi kessin demiyorum ama bana karşı saygısızlık yaptığında en azından 1 2 gün konuşmasa soğuk davransa belki kardeşi de abimi tepki veriyor diye yapmıcak. Aynı yerde oturcaz korkuyorum. Nişanlımla sürekli onun yüzünden tartışıyoruz bıktım artık

Ben tamamen iletişimi kessin demiyorum ama bana karşı saygısızlık yaptığında en azından 1 2 gün konuşmasa soğuk davransa belki kardeşi de abimi tepki veriyor diye yapmıcak.

Bahsettiğiniz saygısızlık nedir ? Siz 26 yaşındaymışsınız. Müstakbel görümceniz ve nişanlınız kaç yaşında ? Müstakbel görümceniz evli mi , bekar mı ?

Ben kendimi savunursam gerçekten kavga çıkcak konular öyle değişik konuşuyor ki

images (64).webp

Hım iyi o zaman geçmiş olsun. Şimdiden birisi size saygısızlık ettiğinde ya da laf soktuğunda cevap verme alıştırması yapmaya başlayın. Lazım olur.
Benim ailemde hiç böyle insanlar yoktur bende o tarz yetişmediğim için o an söyleyemiyorum sonra aklıma geliyr sinirlenip nişanlımla tartışmaya giriyorum

Yine bir nişanliyken, nişanlım benim için kardeşine soğuk davransın diye bekleyen gelin hanım. 🤗
Cidden inanıyor musunuz böyle birşey olacağına?

Hoşunuza gitmeyen birşey söylüyorsa verin cevabınızı, neden susuyorsunuz? Ben susayım, nişanlım, eşim kardeşine tepki göstersin diye beklemeyi bırakırsanız, daha gerçekçi davranırsınız.

Mesela sizin yanınızda alenen saygısızlık yaptığında nişanlınız susuyor mu? Mesela ne tür saygısızlık yapıyor bir örnekle açıklayabilir misiniz? Yoksa sen bana yan baktın olayları falan mı 😂

Abisinden beni kıskanır
Aklın varsa aynı apartmana gıtme. Çok konu açarsın sen burda. Görümcen zaten kıskanıyor senı. Ama eşinde hatalı

Bahsettiğiniz saygısızlık nedir ? Siz 26 yaşındaymışsınız. Müstakbel görümceniz ve nişanlınız kaç yaşında ? Müstakbel görümceniz evli mi , bekar mı ?
Bir tane örnek vereyim arkadaş ortamında sen evlenmeye hazırmışın hemen kafaladık seni tarzı bişey söyledi. Sonra nişanlımla şakalaşıyoduk geri zekalılar dedi. Görümcem 23 yaşında. Bekar maalesef

Mesela sizin yanınızda alenen saygısızlık yaptığında nişanlınız susuyor mu? Mesela ne tür saygısızlık yapıyor bir örnekle açıklayabilir misiniz? Yoksa sen bana yan baktın olayları falan mı 😂
Hakarete kadar gitti en üst seviye nişanlım evde ben ona sen yokken kızıyorum falan diyor bazen laf soktuğunun farkına bile varmıyor

Back
X