• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem

bengumm

🌟
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1.636
1.952
53
Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde doğuya tayin olduğu için taşındım başka bir eve görümcem yalan olmasın aşırı faydası oldu benim küçük bebeğim var ve cidden çok yoruldu hep yardımlar etti . Bu konuda zaten hep çok teşekkür dua da ettim kendisine ama şöyle bir şey var ki sürekli o.oraya olmadı mutfağını temiz tut dağınık olma döküntü yapma masanın üstüne bişey koyma ora öyle süpürme o halıyı oraya serme diyerek cidden çok fazla müdahale etti ve benim canımı çok sıktı sonuçta küçük Bebek var ev müze dehil ki Tertemiz olsun . annem geldi yardıma onunda yanında aynı şekilde döküntü yapma temiz tut dedi durdu hazır cevap biri de değilim ne diyecegimi bilemedim zaten sürekli bize gelmek isteyen insanlar sizce ne yapmalıyım . Eşim ailesine ablasına aşırı aşırı derecede düşkün ve bağımlı ters bişey dersem anında sinirlenir ve yüzü düşer onu da biliyorum

Son düzenleme:
Ben olsam kimseden yardim istemezdim. Yardim istemissem ve sizin dediginiz gibi cok faydalarini gormussem o kadarini da hos gorebilirdim. Sonucta gorumce 7/24 sizinle yasamiyor ve ev sizin. Cok fazla mudahale ederse cok tesekkur ederim ama ben boyle istiyorum, ben boyle uygun goruyorum gibi cevaplar verebilirsiniz.

Gorumcenizi çağırmak yerine temizlikçi bi kadın tutabilirdiniz. Haa madem parayı gözden çıkarmayıp gorumceyi çağırdınız, dediklerini görmezden gelin bi zahmet.
Yok ben çekemem derseniz de verin lafı oturun yerinize.
😀😀 Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu 😵‍💫

😀😀 Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu 😵‍💫
Susun zaten canım,gorumceye sustuğunuz gibi. Gorumce de ne merakliymis yorulmaya be.
Gelmek istiyorum dediği zaman siz:" yok ablacim siz zahmet etmeyin biz çağırdık birini o gelecek, iptal de edemeyiz ayıp olur". Deseydiniz madem.

Çok içli dışlı olunmuş gibi geldi bana. Kendine göre çok yardımcı olduğunu o da düşündüğü için bu tarz şeylere müdahale etmeyi de yine kendine hak görüyordur. Mesafeli olmak bu yüzden önemli bence.

Ya istediği kadar ısrar etsin.
Benim evim değil mi?
İster yardımcı hanımla anlaşırım ister pis yaşarım.
Kime ne ayol?

Kendimden örnek verecek olursam kendi annem de bana çok müdahale etmeye yatkındır. Şehirlerarası ilk taşınmamızda altı aylık hamile halimle eşim ve ben tek taşındım. Kayınvalidem ve annem çok istediler kibarca istemedim engel oldum. Çünkü gelseler düzeni onlar kurmak isteyecekti doğal olarak. Bunu göze aldıysanız görümcenizin dediklerini duymayacaksınız

Ya istediği kadar ısrar etsin.
Benim evim değil mi?
İster yardımcı hanımla anlaşırım ister pis yaşarım.
Kime ne ayol?

Konu sahibi esim ailesine cok duskun ve cok bagimli demis. Anladigim kadari ile esi ile sorun yasamamak icin boyle davraniyor. Ister es olsun, ister aile olsun sirf birileri ile iyi gecinebilmek icin kendinden bu kadar odun verirse sonuc bu olur.

Merhaba arkadaşlar ben geçenlerde doğuya tayin olduğu için taşındım başka bir eve görümcem yalan olmasın aşırı faydası oldu benim küçük bebeğim var ve cidden çok yoruldu hep yardımlar etti . Bu konuda zaten hep çok teşekkür dua da ettim kendisine ama şöyle bir şey var ki sürekli o.oraya olmadı mutfağını temiz tut dağınık olma döküntü yapma masanın üstüne bişey koyma ora öyle süpürme o halıyı oraya serme diyerek cidden çok fazla müdahale etti ve benim canımı çok sıktı sonuçta küçük Bebek var ev müze dehil ki Tertemiz olsun . annem geldi yardıma onunda yanında aynı şekilde döküntü yapma temiz tut dedi durdu hazır cevap biri de değilim ne diyecegimi bilemedim zaten sürekli bize gelmek isteyen insanlar sizce ne yapmalıyım . Eşim ailesine ablasına aşırı aşırı derecede düşkün ve bağımlı ters bişey dersem anında sinirlenir ve yüzü düşer onu da biliyorum
Parasıyla birisini tutacaktınız ama görümceye minnet etmişsiniz 😬 ağzının payını vereceksiniz ama hem evi temizlet hem tersle nasıl geri teper bilemedim

Konu sahibi esim ailesine cok duskun ve cok bagimli demis. Anladigim kadari ile esi ile sorun yasamamak icin boyle davraniyor. Ister es olsun, ister aile olsun sirf birileri ile iyi gecinebilmek icin kendinden bu kadar odun verirse sonuc bu olur.
Maalesef öyle…
Her zamanki gibi iş eşte bitiyor…

Şu temizlik işlerini niye aile fertlerine yaptırıyorsunuz hiç anlamam.

İnsanlar hadlerini aşıyorlar işte.
Cok dogru, eger size yardimci olmak istiyorlarsa bebekle ilgilenebilirler,ev isi bence ev sahibini ilgilendirir misafiri degil

Görümcenin lafları size batıyorsa o zaman çocuğunu da ona baktirmayacaksin zorda kalınca. Işine gelince görümce gelsin çocuk baksın işin bitince çok geliyor lafları! Yazık çok yazık! Dilerim o kadın elini ayağını sizden ceker

Gorumcenizi çağırmak yerine temizlikçi bi kadın tutabilirdiniz. Haa madem parayı gözden çıkarmayıp gorumceyi çağırdınız, dediklerini görmezden gelin bi zahmet.
Yok ben çekemem derseniz de verin lafı oturun yerinize.
😀😀 Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu
Görümcenin lafları size batıyorsa o zaman çocuğunu da ona baktirmayacaksin zorda kalınca. Işine gelince görümce gelsin çocuk baksın işin bitince çok geliyor lafları! Yazık çok yazık! Dilerim o kadın elini ayağını sizden ceker
Dilerim çeker çünkü ben ona evimi temizle demedim kendi ısrar kiyamet geldi ve temizlik yapa yapa söylenmesi ne mana ki . Ben kimsenin düzenine perdesine halisina karışmam mesela

😀😀 Üslubun der susarm ayrıca kendi çok ısrar etti biz temizlik yapacak kadını ayarlanmıştık kardeşimin evi tabi ben yaparım dedi durdu

Dilerim çeker çünkü ben ona evimi temizle demedim kendi ısrar kiyamet geldi ve temizlik yapa yapa söylenmesi ne mana ki . Ben kimsenin düzenine perdesine halisina karışmam mesela
Kimse evime gelip zorla temizlik yapamaz
Sizin evinizde neden zorla yapabiliyorlar?

Back
X