Görümcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin ailesi istediğini desin. Onlar öyle dedi diye öyle mi oluyor mesela?

Bırakın herkes kendi kalbinin ekmeğini yesin. Ama siz de mesafenizi koyun. Herkesin dediğine takılırsak, ızdıraptan da öte cehennemi yaşarız. Kimse için değmez gerçekten.

Bu arada siz de, insanları yargılamayı, arkalarından dalga geçmeyi, küçümsemeyi acilen bırakmalısınız. Sistem çok güzel had bildirir işte böyle olaylarla. Pozitif olaylar sizden size gelir.

Sizi küçük gören insanları ne yaparsınız mesela ?

Nefes almadan mı yazıyorsunuz bu yazıları ? Ayrıca kadının boyunun kısa ve kilolu olması ile konunun alakası nedir ?
Konu sahibi çok güzel olduğu için sürekli kıskanıldığını düşünen biri. Konuyla ilgisi bu. Farklı üyeliklerle konuları vardı galiba. Profil fotoğrafından hatırladım.

Bazen başkasının fotoğrafını kullanarak konu açan biri olduğundan şüpheleniyorum.

Aynen başkasının fotoğrafını kullanıyorum o kadar özgüvensiz biriyim

Merve Karanfile çok benziyorsunuz.

Öncelikle "GÖYA" diye bir kelime yok.
İkincisi, görümcenizin tek vasfı çocuk doğurmaksa (kısa boylu kilolu ya hani- bu bilgi ne işimize yarayacaksa artık) sizin vasıflarınızı öğrenmek isterim. Nokta yok, virgül yok, paragraf yok. Normal hayatta derdinizi nasıl anlatıyorsunuz merak ediyorum.
Sadece son kısım için yorum yapacağım. Verilen hediyenin geri istenmesi görgüsüzlüktür.

Ta kendisi olduğumu nasıl bu kadar iyi biliyorsun? Sanırım ben profil resmi değiştirirken, sen sürekli bildirim alacak kadar yakın takiptesin.
Yooo inanın takip felan etmiyorum ama sürekli vurguladığınız hani eşiniz asker ,lojmanda oturuyorsunuz ve komşularınızın bile kıskandığı o muhteşem güzelliğiniz varya oradan tanıyorum sizi.
Bu arada Instagram adresinizi bile vermiştiniz sitede hatırlatayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…