Görümcem...

beren2008

2013 benim yılım olacak:)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
634
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar ya ben size birşey danışmak istiyorum sizin fikirleriniz benim için çook önemli
benim bir tanecik görümcem var onu gerçekten çook ama çok severim bunda 5-6 ay önce bir olay oldu vede o günden sonra benle hiç görüşmedi vede görüşmekte istemediğini söyledi
olayda benimle alakalı bir konu yoktu ama bende konuya dahil oldum
konu eşimle damat arasındaydı ama bende sinirlerime hakim olamayıp konuya girdim ama ben kırıcı birşey demedim görümcemde o günden sonra benle konuşmadı ama abisiyle görüşüyor yakında kayınvalideme gelecekmiş ama bende onu çok ama çok özledim şimdi napsam o geldiğinde kayınvalideme gidip konuşsammı yoksa küslüğü devammı etirsem bilmiyorum ama onu kadar onu özledimki vede çookta seviyorum onu ya napsam bilmiyorum
aslında küslükte olsun istemiyorum ama
offffffffffffffffffff ya napacağım kardeşlerim bana akıl verin neolur ya senağlamasenağlamasenağlama

aslında küçük bi sebep :uhm: bu kadar uzun görüşmediğinizi kayınvaliden farketmedi miCADIARZU
çok üstüne gitme bence mirmirmirmir kayınvalidenin yanında görümcenle konusabilirsin

küslüğü devam ettirme derim ben madem ki insan olarak bu kadar sevdiğin biri.git konuş yani ne kaybedersin ki?belki oda senden gelecek adımı bekliyordur.

aslında küçük bi sebep :uhm: bu kadar uzun görüşmediğinizi kayınvaliden farketmedi miCADIARZU
çok üstüne gitme bence mirmirmirmir kayınvalidenin yanında görümcenle konusabilirsin

canım kayınvalidemde konuşmadığımızı biliyor ama bana sormuyor bile neden görüşmüyorsunuz diye bana devamlı kızını övüyor ama sormuyor gerçi oda sorsada bende cevap versemde onların tarafında olur (gerçi ortada taraf olacak bir şey yok)
ama ben bugüne kadar bekledim belki kayınvalidem ara yapar diye ama ....
bide olaylar onun yanında ceryan etti
o şahit oldu olanlara ama işte:

canım madem sen kırıcı bır sey demedınde ...görümcen neden küssün ki...
mutlaka bır sey demişindir....belkı ona kırıcı gelmiştir dedıgın...
madem sevıyorsun küslük uzmasın ıstıyorsun...
gıtıp görüş...ve sor sebebını...
barış uzatma bence...sonucta ılk adımı sen at bakalım ne olucak...

amaaan ben şahsen hiç uğrasmasdım konusmuyosa konusmuyo
ama geldiği zaman selam veririm hal hatrını sorarım
kayınvaliden kzıını övüyosa barıştırmak için bişey yapmıyorsa hiç yaklaşma bu işe diyorum gamyoncuiremsu

ara yapan kayınvalide değilde eşin olmalı bece
eşin bir sey demiyormu görümcene :uhm:
anladığım kadarıyla sen olayda eşini savunmussun :uhm:

ya ne bıleyım..eger cok sevıyorsanız ve sızede gunlerce kus konusmuyor...
abıyle konusuyor sa...mutlaka kırılmıştır...
ınsan durup duruken neden kussun kı...
anlamadım..ya sız bır telefon acıp sorsaydınız...
neden ıhmal ettınız...madem bu kadar küsmesı içinizi acıttı...

belki de doğrudur kaydirigubbakcemile5
gereksiz gere küsmemiştir
kayınvaliden de araya girip daha kötü olmasını istememiş olabilir
görümcenle konusmakta fayda var yerimseniben

ne ilginç bir durum:uhm:
sen kırıcı bişey demedim diyorsun eşimle damat tartıştı diyorsun ama görümcen abisiyle konuşuyo senle konuşmuyoCADIARZU
bir kere daha ispatlandıki erkek ailesiyle didişsede kavgada etse kadın karışmamalı
çünkü herkesin dediği yalan oluyo ama gelinin sözü ortada kalıyo
yinede canım bencede aranızı eşin yapmalı.bu durumdan rahatsız değilmi eşin
iş ona düşlüyo madem görümceni seviyosun eşin sizi barıştırmalı

arkadaşlar ben eşime diyeceğim arayı yap diye ben gerçekten kırıcı birşey demedim bence ama ona göre belkide kırıcı geldi neyse eşimle konuşacağım bizi barıştır diye oda barıştırmazsa ben tek başım kaynanama gideceğim vede barışmak için çubuk uzatacağım bakalım ne olacak

eger o baslattisya neden sen kendini kücük duruma düsürüyorsun sen sucluymusgibi kapisina gidiyorsun kiben olsam onun kapima gelmesini isterim hem kaynanan bilmiyomu kizina yada sana tepkisini göstermedimi olayla ilgili

nasıl ya..madem kırıcı birşey söylemedin nie küstüki.
üstelikte abisiyle barışmış..abisiyle küs olsa neyse de...
seni el görmüş anladıgım kadarıyla abisiyle barıştıgına göre
biz bekarlarada akıl ahçısı olsun kimsenin aile meselelerine
karışmayalım evlenince..şakkıdı
sizi kaybetmek için uğraşanı siz kazanmak için
uğraşmayın bencekaydirigubbakcemile2

küslüğü o başlatmış neden barışmak için uğraşiyorsunuz madem bişey demedinizi kalbini kıracak

bırakın o uğrassın sizinle konuşmak için bence hiç üstüne düşmeyin üstüne düşünce daha cok nazlanırlar yinde siz bilirsiniz karar sizin

al küçük bir hediye ver yine içten davran belki unutmuştur olanları ama bir adım at bakarsın tepki yoksaa sende silersin.

çok kırıcı birşey söylememişseniz kayınvalideniz ya da eşiniz arayı bulabilirdi şimdiye kadar.
aklıma 2 şey geliyor.
ya gerçekten kırıcı birşey söylediniz,
ya da görümcenizle duygularınız karşılıklı değildi, sizin sevdiğiniz gibi o sizi sevmiyordu. bu olayı da bahane ediyordu.

arada yanlış anlama yoksa ben hiçbir şey demezdim. keyfi bilir.

sen büyüklüğünü göster bikere konuşmayaı dene madem bu kadar istiosun .baktın ters tepiliosun bırak herşeyi akışna . nede olsa su akar yatağnı bulur

gelince bence gidin ve ortam bulmaya calisin suclu kim olursa olsun ilk adimi atmak daima sevaptir :) o yuzden o naparsa yapsin siz yaklasin ins duzelir arkadasim :)

valla canım görümcem bana küstüğü zaman hep gidip gönlünü alan ben oldum
çünkü huzursuzluk olsun istemiyorum
bu seferlik bi şansını dene barışmazsa senden günah gider
belki 6 ay geçmişya aradan yumuşamıştır

bencede ilk adımı at.bana göre insan deger veriyosa belli etmeli.ona olan yazdıgın duygularını yüzüne söyle aynısını hemde hiç sorun kalmıycak.bazen insan sevildigini bilmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…