Görümcem...

Bu kadar seviyorsun ve özledin
Ayrıca yanlış anlaşıldığını düşünüyorsun
Gidip konuş...

Abisinin dediği batmamış senin dediğin batmış sana küsmüş ...karışmamak lazım olaylara bence küslüğü uzatmayın ve ona onu sevdiginizi söyleyin.

benim hiç bir kırıcı sozüm olmadı demişin. ona ragmen sana küsmüş. bence konusması gereken o. gitmemen daha dogru. o da senii biraz seviyosa gelir yanına yada araması lazım. gelmedin diye laf olursada benimle gorüsmek istemedini soylemiştin. bu lafın üzerine nasıl geliyım dersin.

Boşver yani sonuçta sen kırmak istememişsin ki onunda suçu var sen birşey dememişsin ama.Hem ağbisi sorun olduğuna göre neden onla konuşup senle konuşmuyor ki....

canım bence görümceni karşına alıp konuşmalısın.madem senin için değerli ve seviyorsun neden küs kalasınız ki? ne olursa olsun şu 3 günlük dünya da küs kalmaya değmez bence.hem o senin çocuklarının halası sende onun çocuklarının yengesisin.ve ömür boyu öyle ya da böyle bir şekilde bir araya geleceksin.ileride arayı düzeltmek istesen de bu "zaman geçtiği"için "zaman geçti artık"düşüncesine kapılabilirsin.bence en güzeli karşılıklı oturup konuşmak.haa konuştuktan sonra düzelmezse sen sana düşen görevi fazlası ile yerine getirmiş olup vicdanen rahat olursun canım.ileride birileri sana neden gidip konuşmadın sorsaydın deme durumları olursa en azından çok sağlam bir şekilde verecek bir cevabın olur.kiii sen görümceni bu kadar severken eminim o da seni çok seviyordur ve yapacağınız konuşmadan sonra gör bak soğukluğu devam ettirmeyecektir...

İlk önce şunu söyleyeyim görümce konuşmuyor diye çok üzülen ilk defa sizi görüyorum...
Çok seviyorum onu falan diyorsunuzda o sizi pek sevmiyor anlaşılan ....
Sizinle konuşmak görüşmek istemeyen birine bu kadar değer vermek biraz garip geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…