- Konu Sahibi esraylmz03
-
bu etrafinda sevilen biri olmak nasil oluyor.
Kızlar merhaba of çok sinirliyim.öbür konularımdan bilen bilir eşimin ailesi çok problemli.mesela görümcem nişanıma gelmedi düşünebiliyor mısun sebep eşime küsmüş telefona bakmayınca kızdığı için sebep bu diğer konularımda anlattım öbür sorunları.bu aralar nedense aklımdan çıkmıyor unutamıyorum yapılanları.etrafımda çok sevilen biriyim.bu ailenin beni adamdan saymamasını görümcemin beni görünce kafasını çevirmesini kabullenemiyorm m intikam almak istiyorum içim içime sığmıyor
canim o ilk zamanlar yapilanlar hic unutulmuyor.bende abimin nişanına gitmemiştim, eşine de soğuk davranmıştım. çünkü abimi kıskanmıştım içten içe ,o yüzden soğuk davranıyordum ama yengem benden de soğuk birisi ben ona 3 adım attıysam o hiç atmamıştır.yengem sürekli abimle birlikte olduğu için sürece onun gözünden baktı yani ben öyle düşünüyorum ve abimde benden uzaklaştı yaklaşık 5 yıl oldu hala aramızda bi mesafe var somut hiç bişey yaşamadık yani kimsenin kimseye kötü bi lafı bi hareketi olmadı olmaz da zaten...şu an pişmanım keşke daha yakın davransaydım abim benden uzaklaşmasaydı...konunuzu okuyunca bi görümce olarak :) hislerimi paylaşmak istedim
Hic ugrasmaya degmez o kafasibi ceviriyosa sende cevir yani onu gercekten onemseme burda konu acman bile onu onensedigin anlamina gelir iyi niyetle olmasada bi sekilde onemsiyosun hic deymez sen esine bak gerisi yalan.Yani intikam derken kızlar zarar vermekten bahsetmiyorum zaten hani ne bilim önemsemediğimi göstermek istiyorum
Canım benzer bir durum bende de var. Benim görümce de ararız açmaz, kendi kendine küser vs. Hal böyle olunca ben de bir daha aramadım, önemsemedim. Oldu bitti. BoşveeeerrYani intikam derken kızlar zarar vermekten bahsetmiyorum zaten hani ne bilim önemsemediğimi göstermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?