GÖRÜMCEM

ne sacma insanlar ya...
annesini sevme ama evladinin resmini iste hergun !!! hala olmaktan evvel insan olmali kişi. tepkinizi hakli buldum ben
İşte buna gelemiyorum bende anneyi nasıl görmezden gelebilir ki annenin halini hatrını nezaketende sormayıp direkt çocuğa odaklı olmak resmen anneyi kapıdaki köpek yerine koymak gibi bişey konu sahibi kendini kıymetsiz değersiz hissetikçe daha da kinleniyor belki demeyeceği laflar diyordur. doğum anına hürmeten o acılara hürmeten bunu yapmamalı görümcesi. Doğurmak o acıları çekmek kolay değil yaşamayan anneyi çok kolay görmezden gelebilir

Onuda sınırlarım ben
Aman ne yaparsan yap çocuğunu hala amca nene dede sevgisinden uzak evinin 4 duvarında büyüt. Akrabalıktan habersiz biri olarak yetişsin. Bize ne yaaa... Sana bir kelime anlatamadık , tek bir hatanı kabul etmiyorsun, eşinin de beynini yıkamışsın madem Kafana göre takıl en iyisi

Aman hadi git be, hemen beddualar başlamış. Terbiyesiz. Allah beni senin gibilerle karşılaştırmasın, gerisini ben hallederim.

Son düzenleme:

Anlamadik dedik yine ayni sekil yazmissin ama.
Npy ne???

Valla beni gram sevmesinler umrumda olmaz çocuğumu sevmeleri yeter benim için kimsenin sevgisine ihtiyacım yok.
Konu sahibi sen çocuğuna kötülük yapıyorsun başkasına değil.

Canim daha beteri bende var inan.seninki en azindan iftira atmiyor cocugum karnimdayken 8 aylikken sokkata kaldik gorumcem yuzunden.yat kalk dua et haline.bence esinin agzindan gir burnundan cik ne cocugunu goster ne kocani uzak durun yoksa yuvan yikilir.

Bir telefon muhabbeti anlattın. Alperler girdi, npy ler girdi. Artık bunlar ne ve kimse.
O kısmı anlamadık da geri kalanlar için tavrını koyabilirsin zaten koymuşsun.
Aynen npy ne alper bilmemne oralari anlamadim bende ya

Dolaplarina bakmakmi ohaaa onane be senin odandan dolaplarindan bana boyle bisey dese kendine gel derdim direk dolaplarina bi bakayim diye acamaz oyle

Ya bak bebegi sevmesi cok guzel benim kuzimda ilk torun herkes deliriyo sevmek icin ama ben annesi gibi davranmasina sana vermemesine cok sinir oldum benin bebegim kayinvelidemdeydmse uykusu gelince ben alir uyuturum oda hic karismaz verir isin varsa ben yatirayim der bende yok anne o ben yatirinca uyuyo derim oyle cunku onun annesi benim herkes torunuda olsa benim gozetimimde benim kurallarima uygun sevebilir bu katılık degil bebegimi ben yetistiriyorum onun icin en dogrusunu ben bilirim sinir olmakta hak verdim sana

bence biraz çocukca davranıyorsun
ne güzel anne de olmuşsun bence biraz olgunlaş
karşındaki insanlar olgun olmasada sen onlar gibi olma
bilmem anlatabildim mi

Nasıl bi gorumceymiş ya Allahim sabır versin size ben kendi görümcelerime kızıyoken daha beterleri varmış görümcelerimin yaptıkları sizinkinin yaninda hiç kalır şükür gerçekten siz anlatınca çok gıcık oldum ya sizde eşinizle konuşun bence bana yaptıkları için ben de tavrımı fazlasiyla koyarım bana bu konuda hak ver diyin o nasıl davraniyosa sizde öyle davranın hatasını anlaması için sizde o na davranın bence mesela onunla muhatap olmamak konuşmamak o geldiği zamanlar baska odaya girmek v.s ama ilk ben bu tavrımı boy le koycam diye eşinizle konuşun sonra aranızda kavga çıkmasın peki bu konuda eşiniz sizin yanınızda mi ?

Evet eşim bana hak veriyor. aranızda kaldım bir o anlatıyor bir sen anlatıyorsun diyor. ne yapim böyle işte dedi onlar gelince birşey yokmuş gibi davranmamı istiyor mahçup olamamak için. sen iyi ol ki onlar birşey dediğinde benim karımın birşey yaptığı yok görmüyorum diyebileyim. bana çok zor geliyor sanki saf olurmuşum gibi düşünüyorum

Tamamda o bebek onun yigeni engelleyemezsin.Abisiylede konusur neden kiskaniyorsun ki.Bunun adi kiskancliktan baska bisey degil yaptigin cok ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…