GÖRÜMCEM

Evet sayfa aralarında söylediği cümlelere bakarsanız abarttığı gayet açık. Hatta bazı cümlelerinde resmen görümcesiyle dalga bile geçmiş.

Bu durum konu sahibini de kötü biri yapabilir evet, ama görümcesinin yaptıklarını değiştirmez.Ve her şeyi de geçtim her haftasonu kapıya dayanıp bebek uyandırmak nedir ya.

Ayrıca hepimiz zaman zaman gıcık olup nefret ettiğimiz insanlar için o zaten şuydu zaten böyle kötü demedik mi yani.Dürüst olalım biraz.

Şöyle söyleyeyim,bu görümce denen zat-ı muhterem hep böyleymiş belki konu sahibini sevemedi ısınamadı vs vs,konu sahibi hep üstelemiş olmamış ee bu durumda ne yapmalıydı görümcenin huyu bu diyip çekilmeliydi çünkü yazılanlara göre hakaret yok zorla sevdiremezsin kendini

Her hafta sonu bebeğin uyuduğu saatte gelmesi tesadüf mü yani sizce de? Biz görümcesi haklı demiyoruz ki..Ama gelinde bunları söyleyip bu kadar kötü düşünceler besleyerek görümceden daha haksız durumda onu diyoruz.
O şuydu buydu diye gelip burada sırf haklı cıkmak icin dedi. Yani herkes gelini bebeği göstermeme ve eşiyle görüşmesini yasaklama konusunda haksız bulunca bu sefer ama görümcem evli erkeklerle birlikte oluyor ama görümcem böyle şöyle diye kıvırmaya başladı.
Kabul edelim ki bu bebek annenin tapulu malı değil ve halasının da onu görmek hakkıdır. Eğer bebek ilerde büyüyüp halasının kötü biri olduğunu düşünürse ona bir şey diyemem..Ama o hakkını elinden almaya annenin hakkı yok bence. Ve konu sahibine yüklendiğimiz nokta zaten görüşmelerini yasaklama konusu.

Sırf kendisine ait bir bebek istiyorsa gidip sperm bankasından alsaymış madem.

Bakın birini sevmeyebilirsiniz, buna saygı duyuyorum.Buna kimse karışamaz, ben sevsin de demiyorum.Ama her haftasonu çıkıp evine gideceksen eğer birinin, en azından temel insani ilişkiler düzeyinde de olsa "merhaba,nasılsın?" şeklinde ilişki kurmak zorundasın.Bunu yapman için seviyo olman gerekmez zaten.Ama bunu dahi yapmamak karşındaki insanı hiçbi şekilde saymadığın anlamına gelir.Bunun altında başka şeyler yatar.Hangi çağdayız ki yani allah aşkına nasılsın bile demeyen biri var karşımızda.Bana bunu bile yapmasa karşımdaki insan ben de evime sokmam yani.Yoksa sevmezse sevmesin çok da önemli değil şu konumda.Konu sahibinin derdi de sevilmemekten ziyade adam yerine konmamış olmak zaten.

İyi de kadın görümcesini görmek istemiyo napsın.Bebek küçük dışarda göremez.Katlansın mı yani saksı muamelesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…