- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
Evet sayfa aralarında söylediği cümlelere bakarsanız abarttığı gayet açık. Hatta bazı cümlelerinde resmen görümcesiyle dalga bile geçmiş.
Bakın ben sizi anlıyorum.Ama ben anlam veremiyorum yani, ortada hiçbi sebep yokken beni dışlayıp yüzüme bakmayan kalbimi kıran biri nolabilir ki elbette kötü olacak benim için.Bu normal değil mi sizce?bu konuda mı ayrılıyoruz sizle?sizin tepkiniz ne olurdu bu durumda?
Her hafta sonu bebeğin uyuduğu saatte gelmesi tesadüf mü yani sizce de? Biz görümcesi haklı demiyoruz ki..Ama gelinde bunları söyleyip bu kadar kötü düşünceler besleyerek görümceden daha haksız durumda onu diyoruz.Bu durum konu sahibini de kötü biri yapabilir evet, ama görümcesinin yaptıklarını değiştirmez.Ve her şeyi de geçtim her haftasonu kapıya dayanıp bebek uyandırmak nedir ya.
Ayrıca hepimiz zaman zaman gıcık olup nefret ettiğimiz insanlar için o zaten şuydu zaten böyle kötü demedik mi yani.Dürüst olalım biraz.
Şöyle söyleyeyim,bu görümce denen zat-ı muhterem hep böyleymiş belki konu sahibini sevemedi ısınamadı vs vs,konu sahibi hep üstelemiş olmamış ee bu durumda ne yapmalıydı görümcenin huyu bu diyip çekilmeliydi çünkü yazılanlara göre hakaret yok zorla sevdiremezsin kendini
Her hafta sonu bebeğin uyuduğu saatte gelmesi tesadüf mü yani sizce de? Biz görümcesi haklı demiyoruz ki..Ama gelinde bunları söyleyip bu kadar kötü düşünceler besleyerek görümceden daha haksız durumda onu diyoruz.
O şuydu buydu diye gelip burada sırf haklı cıkmak icin dedi. Yani herkes gelini bebeği göstermeme ve eşiyle görüşmesini yasaklama konusunda haksız bulunca bu sefer ama görümcem evli erkeklerle birlikte oluyor ama görümcem böyle şöyle diye kıvırmaya başladı.
Kabul edelim ki bu bebek annenin tapulu malı değil ve halasının da onu görmek hakkıdır. Eğer bebek ilerde büyüyüp halasının kötü biri olduğunu düşünürse ona bir şey diyemem..Ama o hakkını elinden almaya annenin hakkı yok bence. Ve konu sahibine yüklendiğimiz nokta zaten görüşmelerini yasaklama konusu.
Çok kötü birisin sen ya cidden bak. Eşin dediğin insanın kardeşi o. Hiçbir şeye saygın yoksa da buna olsun. Bir insan bu kadar kindar olamaz yani. Ne yaptı bu kız sana bu kadar da bu kin niye yani?
Bence görümcesinin attığı adıma karşılık verseydi şuan ki durumda olmayacaklardı.İyi de kadın görümcesini görmek istemiyo napsın.Bebek küçük dışarda göremez.Katlansın mı yani saksı muamelesine.
N varmış yorumlarımdaVakit bulursan lütfen konu sahibinin diğer yorumlarınıda oku ne demek istediğimizi anlayacaksınburcubahar0635
Çok merak ediyorum acaba eşiniz kız kardeşi hakkında burada böyle yazdığınızı biliyor mu?Hep SAYGI ben yapayım o dalga geçmesiyle kalksın oldu ok
İyi de kadın görümcesini görmek istemiyo napsın.Bebek küçük dışarda göremez.Katlansın mı yani saksı muamelesine.
Yaptım diye yazdım okumadınız galiba. Bu kez sınırlarını Aştı.Bence görümcesinin attığı adıma karşılık verseydi şuan ki durumda olmayacaklardı.
Ne yaptı da sınırlarını aştı? Bebeği uyandırdı diye mi aştı?Yaptım diye yazdım okumadınız galiba. Bu kez sınırlarını Aştı.
N varmış yorumlarımda
sen bilerek böyle yazıyorsun galiba. Hiçbir mecburiyetim yok katlanmaya eşim de hak veriyor bana çok şükürEvet katlanacak
Ayneeeenn çocuğumu uyandıramaz, evime geldiğinde zırt bırt odalara girip karıştıramaz,ben onlarda Yapmıyorum görgü meselesi meraklı taze.Ne yaptı da sınırlarını aştı? Bebeği uyandırdı diye mi aştı?
sen bilerek böyle yazıyorsun galiba. Hiçbir mecburiyetim yok katlanmaya eşim de hak veriyor bana çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?