GÖRÜMCEM

Ayneeeenn çocuğumu uyandıramaz, evime geldiğinde zırt bırt odalara girip karıştıramaz,ben onlarda Yapmıyorum görgü meselesi meraklı taze.
Odaları karıştırdığı zaman kibarca uyarırsınız o zaman. Bebeğinizin uyumadığı bir saatte davet edin evinize. Eğer onun geleceğini duydugunuzda bilerek uyutmuyorsanız tabi..Hem madem eşinizde size destekçi bu sorunun bu kadar içinize dert olmaması gerekirdi. Bunda çözülmeyecek bir şey yok. Uyumadığı saatte cagırın, odaları karıştırdıgında da uyarın.
Siz hemen yok bebegimizi göremez yok evime gelemez yok eşimle görüşemez falan..Ne diyim ki yani bu kadar kinci olmayın 3 günlük dünyada.

İyi o halde aferim sana hep böyle devam et doğru yoldasın ,evladını doğru yetiştir mesela kin tutmanın kötü olduğunu anlat

Eşim söyledi pat odaya girmeyin diye Mayıs'tan beri gelmediler. Geçen pazar geldiler görumcem Hariç Kv gitmeden tekrar gitti arka tarafa insanda az biraz gurur olur istenmediğini bile bile nasıl geliyor acaba. Gorumcemle tartıştık ertesi günü aramış npy bakalım bizde keyifler çoooookk yerinde dedi neyin keyfindeyse huzursuzluktan hoşnut. Birde kendisi evde çocuğuma bakarmısın demedim bakıcı arıyorum dedim niye ki annen işten çıksın baksın torunlara ananeler bakar dedi seviyesiz torun sevgisiymiş tabi tabi

Nişan attıktan sonra biriyle beraber oldu sevindim dedi Kv. Ama adam evliymiş n yapcam bu kızla dedi. Bu şekilde söyledi. Gerçek bu n yapım

Bana tavır tkoyan,yıllarca kaale almayıp triplere giren görünce benim bebeğimi benim belirlediğim saatlerde,uyku saatlerine dikkat etmek kaydı ile görebilir. eşim bile uyandırsa kızımı paparayı yer benden bir de sevmediği. görümce uyandıracak,işte o zaman fena fırça atarım.kaldı ki görümcenin suratını zırt pırt görmek zorunda mıyım?benim belirlediğim saatte gelip giderse amenna yoksa gelemez.
Bebeğim biraz büyür babası götürür gösterir ona bişey demem.bebeğin uyku,yemek vs düzenini bozmamak kaydı ile.
Evimi karıştıran birini gördüm mü direk tavrımı koyar hayırdır define mi arıyorsun derim.başkasının evini yatak odasını karıştırmak ne demek?

Bu kıza nasıl davranmalıyım diye sormuşsunuz ama kimseyi dinlememişsiniz. Ne bekliyorsunuz? "Saçını başını yol şu kızın" mı demeliyiz?
Aferin böyle devam edin. Evladınızın ilk öğrendiği şey kin tutmak olsun. Mazallah kızınız olur aynı hareketleri yaparsa babasını ve sizi örnek alarak kardeşini nasıl evden uzaklaştıracağını öğrenmesi lazım.

Hay Ağzına sağlık

Aman bos verin sanki kendileri yazmio bos bos konusuyorlar sen yazmiyorsan senjn ne isin var bu sitede janna hanim
Benim bu sitedeki üyeliğim yakın çevremden gizli değil. Ayrıca gelip burada özelimi açmışlığım yok + yüzüne baktıgım insanların arkasından da atıp tutmuyorum.
Bu sitede ne işim olduğu da seni ilgilendirmez canım..

Saksı olmaya laf yemeye devam et diyorsun yani

Sen bazı yerlerde haklı olabilirsin ama bir kardeşin kardeşiyle konuşmamasına karışamazsın.Nifak sokma aralarına.Sana küfür mü etti çocuğuna kötülük mü yaptı haklı bir nedenin olsun o zaman hak vereyim ama bu şekilde olmaz arkadaşım.Sen konuşma umurunda olmasın.Sınırlarını koy gerekirse bensiz çocuğum hiçbir yere gitmeyecek de ama kocam konuşmasın deme lütfen.

Senin bilmedigin seyler sanirim yasamisligin yok umarim yasarsinda anlarsin

ne sacma insanlar ya...
annesini sevme ama evladinin resmini iste hergun !!! hala olmaktan evvel insan olmali kişi. tepkinizi hakli buldum ben

Senin bilmedigin seyler sanirim yasamisligin yok umarim yasarsinda anlarsin
Hahah bu sözüne bir şey derdimde banlanmak istemiyorum. kötü kalpli insanların bedduası tutmazmış sıkma canını sen canım

Bundan sonra benı alıntılamazsan sevinirim zira alıntılarsan da cevap vermeyeceğim.:)

Son düzenleme:
Şimdi yine beni eleştirecekler ama sevgilileri anlıyorlar ki hemen bırakıyorlar bunu
Acaba yarın sen başına bir boşanma ayrılık gelmeyeceğinin garantisini nerden aldın da bu şekilde konuşabiliyorsun? Çok şaşırıyorum sizin gibi insanlara
Yengemle kesin akrabalığın var senin. Bu kadar benzer ancak seviye yerlerde...
İnan yeğenim olmasa 10 sene suratını görmesem umrumda olmaz. O da size hiç meraklı değildir emin olun
Bu kadar havalara girmeyin bir silkinin kendinize gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…