Herkes yazıyor da ben mi suçluyum şimdiÇok merak ediyorum acaba eşiniz kız kardeşi hakkında burada böyle yazdığınızı biliyor mu?
Onuda sınırlarım benÜzgünüm ama mecbursun bile bile niye yazayım ,bebeğin küçük olduğu için bu böyle büyüdüğünde zaten senin görmene gerek kalmaz
Mecbur olsam yine aynı hareketlerine devam ederdi.Onuda sınırlarım ben
Odaları karıştırdığı zaman kibarca uyarırsınız o zaman. Bebeğinizin uyumadığı bir saatte davet edin evinize. Eğer onun geleceğini duydugunuzda bilerek uyutmuyorsanız tabi..Hem madem eşinizde size destekçi bu sorunun bu kadar içinize dert olmaması gerekirdi. Bunda çözülmeyecek bir şey yok. Uyumadığı saatte cagırın, odaları karıştırdıgında da uyarın.Ayneeeenn çocuğumu uyandıramaz, evime geldiğinde zırt bırt odalara girip karıştıramaz,ben onlarda Yapmıyorum görgü meselesi meraklı taze.
Hahahaha iyi yorumdu.ay nedense konu sahibine hak verdim çünkü bende geçimsiz biriyimdir
Eşim söyledi pat odaya girmeyin diye Mayıs'tan beri gelmediler. Geçen pazar geldiler görumcem Hariç Kv gitmeden tekrar gitti arka tarafa insanda az biraz gurur olur istenmediğini bile bile nasıl geliyor acaba. Gorumcemle tartıştık ertesi günü aramış npy bakalım bizde keyifler çoooookk yerinde dedi neyin keyfindeyse huzursuzluktan hoşnut. Birde kendisi evde çocuğuma bakarmısın demedim bakıcı arıyorum dedim niye ki annen işten çıksın baksın torunlara ananeler bakar dedi seviyesiz torun sevgisiymiş tabi tabiOdaları karıştırdığı zaman kibarca uyarırsınız o zaman. Bebeğinizin uyumadığı bir saatte davet edin evinize. Eğer onun geleceğini duydugunuzda bilerek uyutmuyorsanız tabi..Hem madem eşinizde size destekçi bu sorunun bu kadar içinize dert olmaması gerekirdi. Bunda çözülmeyecek bir şey yok. Uyumadığı saatte cagırın, odaları karıştırdıgında da uyarın.
Siz hemen yok bebegimizi göremez yok evime gelemez yok eşimle görüşemez falan..Ne diyim ki yani bu kadar kinci olmayın 3 günlük dünyada.
Nişan attıktan sonra biriyle beraber oldu sevindim dedi Kv. Ama adam evliymiş n yapcam bu kızla dedi. Bu şekilde söyledi. Gerçek bu n yapımAnlayamadığın şu,her ne olursa olsun eşine ,çocuğuna kardeşi-halası için yasak koyamazsın ne yaşarsan yaşa bu görümce belli ki baştAn beri bu hanımı sevmemiş yakınlık göstermemiş bu hanım kendi kendine bişiyler yapmış cevap alamayınca görümce kötü olmuş ki görümcenin hediye almasından tut evli erkeklerle berAberliğine kadar geldi laf ..
Aman bos verin sanki kendileri yazmio bos bos konusuyorlar sen yazmiyorsan senjn ne isin var bu sitede janna hanimHerkes yazıyor da ben mi suçluyum şimdi
Hay Ağzına sağlıkBana tavır tkoyan,yıllarca kaale almayıp triplere giren görünce benim bebeğimi benim belirlediğim saatlerde,uyku saatlerine dikkat etmek kaydı ile görebilir. eşim bile uyandırsa kızımı paparayı yer benden bir de sevmediği. görümce uyandıracak,işte o zaman fena fırça atarım.kaldı ki görümcenin suratını zırt pırt görmek zorunda mıyım?benim belirlediğim saatte gelip giderse amenna yoksa gelemez.
Bebeğim biraz büyür babası götürür gösterir ona bişey demem.bebeğin uyku,yemek vs düzenini bozmamak kaydı ile.
Evimi karıştıran birini gördüm mü direk tavrımı koyar hayırdır define mi arıyorsun derim.başkasının evini yatak odasını karıştırmak ne demek?
Benim bu sitedeki üyeliğim yakın çevremden gizli değil. Ayrıca gelip burada özelimi açmışlığım yok + yüzüne baktıgım insanların arkasından da atıp tutmuyorum.Aman bos verin sanki kendileri yazmio bos bos konusuyorlar sen yazmiyorsan senjn ne isin var bu sitede janna hanim
Saksı olmaya laf yemeye devam et diyorsun yaniBu kıza nasıl davranmalıyım diye sormuşsunuz ama kimseyi dinlememişsiniz. Ne bekliyorsunuz? "Saçını başını yol şu kızın" mı demeliyiz?
Aferin böyle devam edin. Evladınızın ilk öğrendiği şey kin tutmak olsun. Mazallah kızınız olur aynı hareketleri yaparsa babasını ve sizi örnek alarak kardeşini nasıl evden uzaklaştıracağını öğrenmesi lazım.
Senin bilmedigin seyler sanirim yasamisligin yok umarim yasarsinda anlarsinBenim bu sitedeki üyeliğim yakın çevremden gizli değil. Ayrıca gelip burada özelimi açmışlığım yok + yüzüne baktıgım insanların arkasından da atıp tutmuyorum.
Bu sitede ne işim olduğu da seni ilgilendirmez canım..
Hahah bu sözüne bir şey derdimde banlanmak istemiyorum. kötü kalpli insanların bedduası tutmazmış sıkma canını sen canımSenin bilmedigin seyler sanirim yasamisligin yok umarim yasarsinda anlarsin
Acaba yarın sen başına bir boşanma ayrılık gelmeyeceğinin garantisini nerden aldın da bu şekilde konuşabiliyorsun? Çok şaşırıyorum sizin gibi insanlaraŞimdi yine beni eleştirecekler ama sevgilileri anlıyorlar ki hemen bırakıyorlar bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?