- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
ya işte bana samimi gelmiyor. birden bire değişti ikiyüzlü gibi geliyordu.
sen kusura bakma da yani acayip kasıyorsun. mayıstan sonra kaç ay eder.29 yaşında. uyuma saatleri belli olmuyordu yeni doğmuştu zaten. hep kucağında hoppidi hoppidi. bir de kayınvalidemin şu yatak odana bir bakayım dolaplarına demesinden de gına geldi bu durumdan rahatsızım dedim en son mayıs ta geldiler. daha yeni pazar günü geldi. kusura bakmasın da çüşş yanii
önce muhabbeti yoktu. hamile olduğumu duyunca kanka gibi olmaya başladı. işte bu samimi değil birde oğlumu kendi çocuğu sanıyor elinden gelse emzirecek bile. ben kucağıma alınca suratı düşüyor. evet ilk torun. sülalede baba tarafıyla konuşmuyorlar kuzenler felan var ama yok. yani bebeğe hasretlerKusura bakma anlayamadım ben,değişti diyorsunda kızın seninle muhabbeti yok ki yine yani seninle iyi olup sonradan tavır almamış ki ya da tam tersi olmamış yeğenini çok seviyor belli ki ilk torun mu
çok haklısın ama elimde değilsen kusura bakma da yani acayip kasıyorsun. mayıstan sonra kaç ay eder.
fazla bencillik ediyorsun.
Sizinle ısınamamış belliki ama yeğeni sonuçta ona yakın davranmış.
Neyi samimi bulmadığınızı anlamadım.
Paket halindemi bu sevgi, abisiyle yeğenini sevmiş, size ısınamamış.
Ama saygısızlıkta etmemiş, böyle yaparak herkese karşı itici olursunuz. Eninde sonunda sizden gizli yine görüşürler. kardeşinle görüşme demek kimsenin haddi değil. Eşiniz sizin ailenizle ilgili ne hissediyor umurunuzdamı?
Çocuğunuzuda doldurmayın egonuza yenilip, sizin görümceniz ama onun halası. ..
önce muhabbeti yoktu. hamile olduğumu duyunca kanka gibi olmaya başladı. işte bu samimi değil birde oğlumu kendi çocuğu sanıyor elinden gelse emzirecek bile. ben kucağıma alınca suratı düşüyor. evet ilk torun. sülalede baba tarafıyla konuşmuyorlar kuzenler felan var ama yok. yani bebeğe hasretler
bana önce yüzüme bile bakmamasına her adımıma cevap vermemesine düğün günü kuaföre bile gelmedi benimle. ben unutamıyorum bunları hiç yoktu yanımda. torunlarına bir pantolan bile almadılar nasıl sevgi anlayamadım. sokaktan geçen çocuğu da seviyorum ben öyle
yoo zaten kişiliği bu derdim şimdi boyle olunca iki yüzlü diyorum.Yeğenini sevmese yine aynı tavırlar içinde olsa bu defa bak yeğeni oldu ilgilenmiyo sevmiyo diyecektin
çok haklısın ama elimde değilonlar gelmedi ama biz gidiyorduk 2 hf ta bir yani görüşüyorduk
kayın validem aynııı halası tipi aynıı oğlumm. ( her kişiden %99 u annesi demesine rağmen) sanki gıcığıma yapıyor. sonra ben arkadaşlar yakınlar annesine de çok benziyor diyince. amaaaaann önemli olan beyin dış görünüş onemli değil. çok akılı aynı halası .... bu ne şimdiSen görüsmek zorubda degilsin
Ama esine bu konuda karisamazsin sonucta kardesi
Cocuguda istedigi zaman görnek hakki aranizda öyle büyükkk sorunlarda yokkk abartmayin bence
kayın validem aynııı halası tipi aynıı oğlumm. ( her kişiden %99 u annesi demesine rağmen) sanki gıcığıma yapıyor. sonra ben arkadaşlar yakınlar annesine de çok benziyor diyince. amaaaaann önemli olan beyin dış görünüş onemli değil. çok akılı aynı halası .... bu ne şimdi
Bu bir çözümse yap ama değil bir resim yani sil görme. Ailenden birisi o yeri geliyor aynı masa da yemek yiyecek aynı ortamda oturacaksın, yeğenini sevecek, görmek isteyecek biraz kafandan atmaya çalış onu gözardı et.whatapp tan silsem mi orda resmini görünce bile sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?