GÖRÜMCEM

ya işte bana samimi gelmiyor. birden bire değişti ikiyüzlü gibi geliyordu.

Kusura bakma anlayamadım ben,değişti diyorsunda kızın seninle muhabbeti yok ki yine yani seninle iyi olup sonradan tavır almamış ki ya da tam tersi olmamış yeğenini çok seviyor belli ki ilk torun mu

Bazı insanlar uyumsuzdur. Uyum sağlamak zorunda da değildir. Görümceniz de böyle bir insan olabilir. Belki de yabancı insanlarla çabuk kaynaşabilen biri değildir vs.. Diyorsunuz ki "bana yaptıklarından sonra vs" size bir şey yapmamış ki, yokmuşsunuz gibi davranmış. Fakat bebek olunca artık kabullenmiş olabilir. Çocuğunuz vesile olmuş işte yakınlaşmış. Ne güzel işte sevilen bir çocuğunuz var, görümceniz bile sevmiş. Daha ne? Siz istediniz ki abla kardeş gibi yahut arkadaş gibi olacaksınız evlenince vs.. Olmayınca da şevkiniz kırılmış ardından da nefret etmişsiniz. Garip.

sen kusura bakma da yani acayip kasıyorsun. mayıstan sonra kaç ay eder.
fazla bencillik ediyorsun.

Kusura bakma anlayamadım ben,değişti diyorsunda kızın seninle muhabbeti yok ki yine yani seninle iyi olup sonradan tavır almamış ki ya da tam tersi olmamış yeğenini çok seviyor belli ki ilk torun mu
önce muhabbeti yoktu. hamile olduğumu duyunca kanka gibi olmaya başladı. işte bu samimi değil birde oğlumu kendi çocuğu sanıyor elinden gelse emzirecek bile. ben kucağıma alınca suratı düşüyor. evet ilk torun. sülalede baba tarafıyla konuşmuyorlar kuzenler felan var ama yok. yani bebeğe hasretler

Sizinle ısınamamış belliki ama yeğeni sonuçta ona yakın davranmış.
Neyi samimi bulmadığınızı anlamadım.
Paket halindemi bu sevgi, abisiyle yeğenini sevmiş, size ısınamamış.
Ama saygısızlıkta etmemiş, böyle yaparak herkese karşı itici olursunuz. Eninde sonunda sizden gizli yine görüşürler. kardeşinle görüşme demek kimsenin haddi değil. Eşiniz sizin ailenizle ilgili ne hissediyor umurunuzdamı?
Çocuğunuzuda doldurmayın egonuza yenilip, sizin görümceniz ama onun halası. ..

bana önce yüzüme bile bakmamasına her adımıma cevap vermemesine düğün günü kuaföre bile gelmedi benimle. ben unutamıyorum bunları hiç yoktu yanımda. torunlarına bir pantolan bile almadılar nasıl sevgi anlayamadım. sokaktan geçen çocuğu da seviyorum ben öyle

Görümcene diyorsun da sen kıskanıyosun onu belli ki,gerçekten bu kadar nefret edecek elle tutulur bir neden bulamadım göremedim sorun bende mi bilmiyorum

Sen görüsmek zorubda degilsin
Ama esine bu konuda karisamazsin sonucta kardesi
Cocuguda istedigi zaman görnek hakki aranizda öyle büyükkk sorunlarda yokkk abartmayin bence

Sevgiler alınan kıyafetle hediyelerle ölçülemez sevgili konu sahibi bunu kafandan sil bir kere

Konu sahibi yazısında konu görümce ve kvalidesinin en son mayıs ayında geldiğini ve bir sonraki ziyaretlerini de yeni yaptığını söylüyor.

Sonra da kusura bakmasın da “çüşşş” diyor. Artık bu hangi manadaysa. 2 ziyaret arası çok mu kısa geldi ki?

Sen görüsmek zorubda degilsin
Ama esine bu konuda karisamazsin sonucta kardesi
Cocuguda istedigi zaman görnek hakki aranizda öyle büyükkk sorunlarda yokkk abartmayin bence
kayın validem aynııı halası tipi aynıı oğlumm. ( her kişiden %99 u annesi demesine rağmen) sanki gıcığıma yapıyor. sonra ben arkadaşlar yakınlar annesine de çok benziyor diyince. amaaaaann önemli olan beyin dış görünüş onemli değil. çok akılı aynı halası .... bu ne şimdi

Ne kadar detaycısın. Bu tür durumlarda erkek tarafına benzetmek eskilerin adetlerindendir. Hani oğullarının şanını, erkekliğini kanıtlar gibi.

Ne değişir ki deyiversinler halasına benzediğini.

whatapp tan silsem mi orda resmini görünce bile sinir oluyorum
Bu bir çözümse yap ama değil bir resim yani sil görme. Ailenden birisi o yeri geliyor aynı masa da yemek yiyecek aynı ortamda oturacaksın, yeğenini sevecek, görmek isteyecek biraz kafandan atmaya çalış onu gözardı et.

Görümceniz neden kuaföre gelsin?
Evinizi neden o yerleştirsin?
Ne mecburiyeti var Allah aşkına. Bi acaipsiniz. Sizi sevmese bile yeğenini seviyor, bekar kadın ne bilsin uyku saatini?
Atacak elbet abisine mesaj, ne haddinize?
Valla bi değişiksiniz. Siz zaten ederınden fazla tepki göstermişsiniz, bide whatsapptan silin tam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…