GÖRÜMCEM

Neden konu açtın bilmiyorum ama gördüğün gibi çoğu insanın fikri aynı sen hala öyle yapmıştı böyle yapmıştı diyorsun
yani kızı alttan alıp hep onun dediği haklımı demeliyim .. her odama girip çıksınlar.. özelim kalmasın .. torunlarına hiçbirşey yapmasınlar.. çok bilmişlik taslasınlar .. ben de normal mi diyeyim

herkes bana benzetirken onların halası halası aynı halası demesi gıcık. hayır aynı annesi dedim :) aaaa çok kıskançsın hala deyince kaldıramıyorsun

yaw bu kadar kin nefret iyi degil, sağlıgına zarar,
ne var attıgı adımlara biraz yürüsen, onuda oldugu gibi kabul etmeye calışsan, bişe söyleseler de olay cıkarsam mod one olmasan,
ne kaybedersin he,
sen artık bir annesin
içinde sevgi büyütmelisin, her insan hata da yapar, yanlış da.
ben konuşmuyorum abisiyle de konuşmasın diyebilmek için gercekten ciddi şeyler yaşamak gerekir,
bu saydıkların valla da fıs, billaha da fıssss

ayy Allah korusun ne sırdaşı ne dostu yaa.. nişan atalı 5 yıl oldu. bunalımından çıkamadı

Senin bu kinin kat kat artarak gider,ve şu yazdıklarından görümceni gerçekten kıskandığın aşikar ...eşinle olan diyalogunu çocuğunla olan diyaloğunu kıskanıyorsun kabul et

ne yapiimm yaa sevmiyorum kızı

Senin bu kinin kat kat artarak gider,ve şu yazdıklarından görümceni gerçekten kıskandığın aşikar ...eşinle olan diyalogunu çocuğunla olan diyaloğunu kıskanıyorsun kabul et

o beni çok mutsuz etti. yiğenini sevmesini istemiyorum çocuk çok seviyorsa gitsin evlensin doğursun. alan olursa tabii.

seni sevmiyor ama yegenini seviyor. onu sevmese gorumcem çocuğumu sevmiyor duye kohu acacaktin bu seferde :) bak mantikli ol. denge politikasi uygula.olene dek bu duyguyu mu yasayacaksin. halasi uyuyor,uyandirma vs vs dersen o zaten halasi kelimesini duyunca bile yapmaz.
seytan bos durmuyor. aslinda su anlattiklarinizda ben cok abaryi bir sey gormedim. ergen bi gorumceden fazlasini bekleme:) hatta isin olunca halasini cagir o bakar sen isini halledersin.iki taraf icin de iyi olur

ne yapiimm yaa sevmiyorum kızı

Her geldigin de sarıl bagrına bas demiyorum :)
ama azıcık saygılı ol sende, eşinin kızkardeşi, bebeginin halası.
sana yaptıgı bişey yok,
bebek olmuş adım atmış sana bir nevi zeytin dalı.
takmışsın kıza ne yapsa altında bişey arıyorsun.

Maalesef görümcenle ömür boyu yaşamak zorundasın. İster kriz geçir istersen çok sev. O artık senin bir parçan, üzgünüm..

hala demesin bana dedi. kendileri erkek tarafıyla konuşmadıkları için. hala lardan nefret ederim bana adımı söylesin.

yani kızı alttan alıp hep onun dediği haklımı demeliyim .. her odama girip çıksınlar.. özelim kalmasın .. torunlarına hiçbirşey yapmasınlar.. çok bilmişlik taslasınlar .. ben de normal mi diyeyim

Yazılanları yorumlayabiliyomusun? Kimse sana alttan al demiyor ,odana girsin çıksın karıştırsın demiyor

Yeğenini sevsin karışma deniyor

valla siz görümce görmemişsiniz, biz deli gibi çocuk istiyoruz olmuyor, hatun diyor ki sizin çocuğunuz olursa benimki az sevilir...
napıyoruz, bir kulaktan giriyor diğerinden çıkıyor sözleri, herkes ettiğini bir gün bulur.
ne diyeyim, allah büyüktür.

Bence yine de yeğenini görmek hakkı
Hergün gelsin seni de gıcık etsin demiyorum ama şimdi de hiç görüştürmüyorsun
Bi ortasını bulsanız fena olmaz, eşinde dengeden bi haber

Neden hayatı kendinize zindan ediyorsunuz ?
Geçmişe sünger çekmek bu kadar mı zor ki kadın size aman aman bir kötülük yapmamış
Ben olsam yapardım bir kahve, çağırırdım, tatlı dille konuşurdum. Hadi geçmişi unutup sıfırdan başlayalım sen halasın ben anneyim derdim. Hatalarını söylerdim böyle yapma derdim
Emin olun ailenizde huzurlu olur
Buna rağmen kötülük yaparsa da tamamen silerdim

amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…