yani kızı alttan alıp hep onun dediği haklımı demeliyim .. her odama girip çıksınlar.. özelim kalmasın .. torunlarına hiçbirşey yapmasınlar.. çok bilmişlik taslasınlar .. ben de normal mi diyeyimNeden konu açtın bilmiyorum ama gördüğün gibi çoğu insanın fikri aynı sen hala öyle yapmıştı böyle yapmıştı diyorsun
herkes bana benzetirken onların halası halası aynı halası demesi gıcık. hayır aynı annesi dedim :) aaaa çok kıskançsın hala deyince kaldıramıyorsun
ayy Allah korusun ne sırdaşı ne dostu yaa.. nişan atalı 5 yıl oldu. bunalımından çıkamadıher aile torun kendi tarafına benzesin ister, benzetir, sizin aileniz de size benzesin ister.
bazı aileler gelini kabullenemiyor, bazı gelinler eşin ailesini kabullenemiyor... karı-kocanın arasını açmak ne denli günahsa iki kardeşin de arasını açmak günahtır.
eşiniz yuvası için kardeşine sırt çevirirse hiç üzülmez misiniz?
kaldı ki kız nişanlısından ayrılmış, bunalımları da vardır belki ama size bir zararı yok ki...
belki oğlunuz delikanlı olunca halası en iyi dostu olacak, sırdaşı olacak... çok sevecekler belki birbirlerini...
size sağduyu dilerim...
:)Ayy bayılazaaaam
ayy Allah korusun ne sırdaşı ne dostu yaa.. nişan atalı 5 yıl oldu. bunalımından çıkamadı
yaw bu kadar kin nefret iyi degil, sağlıgına zarar,
ne var attıgı adımlara biraz yürüsen, onuda oldugu gibi kabul etmeye calışsan, bişe söyleseler de olay cıkarsam mod one olmasan,
ne kaybedersin he,
sen artık bir annesin
içinde sevgi büyütmelisin, her insan hata da yapar, yanlış da.
ben konuşmuyorum abisiyle de konuşmasın diyebilmek için gercekten ciddi şeyler yaşamak gerekir,
bu saydıkların valla da fıs, billaha da fıssss
Senin bu kinin kat kat artarak gider,ve şu yazdıklarından görümceni gerçekten kıskandığın aşikar ...eşinle olan diyalogunu çocuğunla olan diyaloğunu kıskanıyorsun kabul et
ne yapiimm yaa sevmiyorum kızı
hala demesin bana dedi. kendileri erkek tarafıyla konuşmadıkları için. hala lardan nefret ederim bana adımı söylesin.seni sevmiyor ama yegenini seviyor. onu sevmese gorumcem çocuğumu sevmiyor duye kohu acacaktin bu seferde :) bak mantikli ol. denge politikasi uygula.olene dek bu duyguyu mu yasayacaksin. halasi uyuyor,uyandirma vs vs dersen o zaten halasi kelimesini duyunca bile yapmaz.
seytan bos durmuyor. aslinda su anlattiklarinizda ben cok abaryi bir sey gormedim. ergen bi gorumceden fazlasini bekleme:) hatta isin olunca halasini cagir o bakar sen isini halledersin.iki taraf icin de iyi olur
yani kızı alttan alıp hep onun dediği haklımı demeliyim .. her odama girip çıksınlar.. özelim kalmasın .. torunlarına hiçbirşey yapmasınlar.. çok bilmişlik taslasınlar .. ben de normal mi diyeyim
:)))) valla hiçte değil bence. gelince surat asarım sohbet etmem kii gelirsee tabiMaalesef görümcenle ömür boyu yaşamak zorundasın. İster kriz geçir istersen çok sev. O artık senin bir parçan, üzgünüm..
ama gelince yaptıkları bunlar. banyoma girip resmini çekmişti. görmemişYazılanları yorumlayabiliyomusun? Kimse sana alttan al demiyor ,odana girsin çıksın karıştırsın demiyor
Yeğenini sevsin karışma deniyor
aminvalla siz görümce görmemişsiniz, biz deli gibi çocuk istiyoruz olmuyor, hatun diyor ki sizin çocuğunuz olursa benimki az sevilir...
napıyoruz, bir kulaktan giriyor diğerinden çıkıyor sözleri, herkes ettiğini bir gün bulur.
ne diyeyim, allah büyüktür.
o beni çok mutsuz etti. yiğenini sevmesini istemiyorum çocuk çok seviyorsa gitsin evlensin doğursun. alan olursa tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?