GÖRÜMCEM

Sen galiba kocandan cok yüz buldun....
sen konusmayabilirsin ve seni kimse sevmek zorunda deyil...
ama ne hakla kocanin kardesinle konusmasina karisiyorsun??
ne hakla??????????? SEN EVLENDIN...KOCANIN TAPUSU SANA GECMEDI. BUKADARINA PES YANI! PESSSSSSS!BUNU EGER BIRGÜN ANLARSAN BENCE AZBUCUK MUTLU OLURSUN...:)

Görümcene diyorsun da sen kıskanıyosun onu belli ki,gerçekten bu kadar nefret edecek elle tutulur bir neden bulamadım göremedim sorun bende mi bilmiyorum
çocuğumu
Ne kadar detaycısın. Bu tür durumlarda erkek tarafına benzetmek eskilerin adetlerindendir. Hani oğullarının şanını, erkekliğini kanıtlar gibi.

Ne değişir ki deyiversinler halasına benzediğini.
ya desin haklısın ama kızı sevmiyorum ya herşey batıyor işte. gözlerime baka baka diyor kızını sevmediğimi biliyor inadıma sanki. çocuk kız olsa halaya çekti derlerdi ama erkek yine de hala. kız da sevgi eksikliği var hep poh poh. nişan da attı daha da çılgın

Neden konu açtın bilmiyorum ama gördüğün gibi çoğu insanın fikri aynı sen hala öyle yapmıştı böyle yapmıştı diyorsun

bence sen biraz sakin ol,
burdan bakınca onları çekemeyen senmişsin gibi görünüyor :)
bunu seni kırmak için degil, durup bir düşünmeni istedigim için söylüyorum.

Sendeki sevgi eksikliğiyle ondakini mi kıyaslıyorsun?

Hiçbir yapıcı tarafın yok.

amin teşekkürler. kv önceden hergün arayıp kızını şikayet ederdi bana bıktım bundan birini bulsa da evlense ah ahh ömrüm bitti diye

YAPDIGI YAKINLIGI SANA YAPMIYORKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
mecbur senin yüzüne bakicak cocuk icin....
hayır bana da değişti. ben aradığımda cevap vermeyen kız şimdi 2 günde 1 msj atıp bebeği soruyor nasılsın diyor. bebek için bana yağcılık

Sendeki sevgi eksikliğiyle ondakini mi kıyaslıyorsun?

Hiçbir yapıcı tarafın yok.
sevmediğim için hiçbir yapıcı tarafım yok. şimdi diş buğdayım var bakalım gelecek mi. sen nasıl abimin telefonuna bakarsın deyip abisine beni şikayet eden kız nasıl yüzüme bakacak nasıl evime gelecek..

benim oğlum da benim fotokopim gibi,
yani birebir :)
buna ragmen kv, yada kp birazcık babasına da benziyor dediklerin de,
bana benziyor bana, sadece banaaaaa, ben yaptım onu diyorum hepimiz gülüşüyoruz.
ne var bu kadar takacak anlamıyorum

hayır bana da değişti. ben aradığımda cevap vermeyen kız şimdi 2 günde 1 msj atıp bebeği soruyor nasılsın diyor. bebek için bana yağcılık

Şunu yazmasan millet de zanneder ki evinden çıkmıyor.

2 günde bir mesaj atması bile bu kadar batıyorsa durum çok vahim.

En çok okumadan silersin ama sendeki bu kinin tedavisi yok.

her akşam da konuşamaz sanki bizle yaşıyor her akşam dert yanar msj msj msj msj aynı evde biz o kadar konuşamıyoruz saat 8:00 de başlar 11:00 e kadar

Abisinin telefonuna neden baktın ki?

Özel bir şey miydi?

Konuyu anlatmaya çalıştın ama yarım yarım yazdığın için o mevzuyu anlamadık.

bu isde normal kuzum...normal.
yani seni hala takmiyor...kiz mecbur seni aramaya. bebegi arayacak deyilya...MECBUR MECBUR sana yaklasmaya! Eger baska türlü bebegi görme firsati olsa yine yaklasmaz...
sen nasil kocani sevdigin icin ona katlaniyorsun...oda bebegi sevdigi icin sana katlaniyor isde

herkes bana benzetirken onların halası halası aynı halası demesi gıcık. hayır aynı annesi dedim :) aaaa çok kıskançsın hala deyince kaldıramıyorsun

her akşam da konuşamaz sanki bizle yaşıyor her akşam dert yanar msj msj msj msj aynı evde biz o kadar konuşamıyoruz saat 8:00 de başlar 11:00 e kadar

bilmem...her insanin kardesinle olan bagliligi baskadir. bende ablamla her gün konusurum....ve görüsmek icin ayda 2 kere 700km yol gidiyorum. Belki kocan onun sohbetini seviyor...
sen ailenle görüsmüyormusun?

ama şimdi 1 aydır göremiyor. gitmiyorum oraya. çalıştığı için hafta sonları evde. eh bende hafta sonraları evdeyim gitmediğim için o da gelmediği için göremiyor.

her aile torun kendi tarafına benzesin ister, benzetir, sizin aileniz de size benzesin ister.
bazı aileler gelini kabullenemiyor, bazı gelinler eşin ailesini kabullenemiyor... karı-kocanın arasını açmak ne denli günahsa iki kardeşin de arasını açmak günahtır.
eşiniz yuvası için kardeşine sırt çevirirse hiç üzülmez misiniz?
kaldı ki kız nişanlısından ayrılmış, bunalımları da vardır belki ama size bir zararı yok ki...
belki oğlunuz delikanlı olunca halası en iyi dostu olacak, sırdaşı olacak... çok sevecekler belki birbirlerini...
size sağduyu dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…