- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.457
- 348
çocuğumuGörümcene diyorsun da sen kıskanıyosun onu belli ki,gerçekten bu kadar nefret edecek elle tutulur bir neden bulamadım göremedim sorun bende mi bilmiyorum
ya desin haklısın ama kızı sevmiyorum ya herşey batıyor işte. gözlerime baka baka diyor kızını sevmediğimi biliyor inadıma sanki. çocuk kız olsa halaya çekti derlerdi ama erkek yine de hala. kız da sevgi eksikliği var hep poh poh. nişan da attı daha da çılgınNe kadar detaycısın. Bu tür durumlarda erkek tarafına benzetmek eskilerin adetlerindendir. Hani oğullarının şanını, erkekliğini kanıtlar gibi.
Ne değişir ki deyiversinler halasına benzediğini.
ya işte bana samimi gelmiyor. birden bire değişti ikiyüzlü gibi geliyordu.
çocuğumu
ya desin haklısın ama kızı sevmiyorum ya herşey batıyor işte. gözlerime baka baka diyor kızını sevmediğimi biliyor inadıma sanki. çocuk kız olsa halaya çekti derlerdi ama erkek yine de hala. kız da sevgi eksikliği var hep poh poh. nişan da attı daha da çılgın
amin teşekkürler. kv önceden hergün arayıp kızını şikayet ederdi bana bıktım bundan birini bulsa da evlense ah ahh ömrüm bitti diyeKv nizin konuya yaklaşımını hiç beğenmedim. Benim kızım gelince uyumayıversin ne demek yahu. Bencilce olmuş biraz. Ben olsam direk görümceyle konuşurdum zira kv ler kendi kızları konusında aşırı korumacı oluyorlar. Bunların dışında Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah. Geri kalanı da zamanla çözülür ama bu aşamada sizin çok yüz göz olmadan tavrınızı belli etmeniz lazım.
hayır bana da değişti. ben aradığımda cevap vermeyen kız şimdi 2 günde 1 msj atıp bebeği soruyor nasılsın diyor. bebek için bana yağcılıkYAPDIGI YAKINLIGI SANA YAPMIYORKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
mecbur senin yüzüne bakicak cocuk icin....
sevmediğim için hiçbir yapıcı tarafım yok. şimdi diş buğdayım var bakalım gelecek mi. sen nasıl abimin telefonuna bakarsın deyip abisine beni şikayet eden kız nasıl yüzüme bakacak nasıl evime gelecek..Sendeki sevgi eksikliğiyle ondakini mi kıyaslıyorsun?
Hiçbir yapıcı tarafın yok.
hayır bana da değişti. ben aradığımda cevap vermeyen kız şimdi 2 günde 1 msj atıp bebeği soruyor nasılsın diyor. bebek için bana yağcılık
her akşam da konuşamaz sanki bizle yaşıyor her akşam dert yanar msj msj msj msj aynı evde biz o kadar konuşamıyoruz saat 8:00 de başlar 11:00 e kadarSen galiba kocandan cok yüz buldun....
sen konusmayabilirsin ve seni kimse sevmek zorunda deyil...
ama ne hakla kocanin kardesinle konusmasina karisiyorsun??
ne hakla??????????? SEN EVLENDIN...KOCANIN TAPUSU SANA GECMEDI. BUKADARINA PES YANI! PESSSSSSS!BUNU EGER BIRGÜN ANLARSAN BENCE AZBUCUK MUTLU OLURSUN...:)
sevmediğim için hiçbir yapıcı tarafım yok. şimdi diş buğdayım var bakalım gelecek mi. sen nasıl abimin telefonuna bakarsın deyip abisine beni şikayet eden kız nasıl yüzüme bakacak nasıl evime gelecek..
hayır bana da değişti. ben aradığımda cevap vermeyen kız şimdi 2 günde 1 msj atıp bebeği soruyor nasılsın diyor. bebek için bana yağcılık
herkes bana benzetirken onların halası halası aynı halası demesi gıcık. hayır aynı annesi dedim :) aaaa çok kıskançsın hala deyince kaldıramıyorsunbenim oğlum da benim fotokopim gibi,
yani birebir :)
buna ragmen kv, yada kp birazcık babasına da benziyor dediklerin de,
bana benziyor bana, sadece banaaaaa, ben yaptım onu diyorum hepimiz gülüşüyoruz.
ne var bu kadar takacak anlamıyorum
her akşam da konuşamaz sanki bizle yaşıyor her akşam dert yanar msj msj msj msj aynı evde biz o kadar konuşamıyoruz saat 8:00 de başlar 11:00 e kadar
ama şimdi 1 aydır göremiyor. gitmiyorum oraya. çalıştığı için hafta sonları evde. eh bende hafta sonraları evdeyim gitmediğim için o da gelmediği için göremiyor.bu isde normal kuzum...normal.
yani seni hala takmiyor...kiz mecbur seni aramaya. bebegi arayacak deyilya...MECBUR MECBUR sana yaklasmaya! Eger baska türlü bebegi görme firsati olsa yine yaklasmaz...
sen nasil kocani sevdigin icin ona katlaniyorsun...oda bebegi sevdigi icin sana katlaniyor isde
ama şimdi 1 aydır göremiyor. gitmiyorum oraya. çalıştığı için hafta sonları evde. eh bende hafta sonraları evdeyim gitmediğim için o da gelmediği için göremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?